Bank Norwegian

Bank Norwegian screenshot
Kundeservice
Hverdager: 10:00-16:00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Organisasjonsnummer: 991 455 671

Adresse
Navn/mottaker: Bank Norwegian AS
Gateadresse: Oksenøyveien 3
Postnummer: 1366
By: Lysaker

Vurdering - Bank Norwegian
90/100

Flyselskapet Norwegian har siden etableringen på 2000-tallet gjort stor suksess med å frakte det norske folk til ulike destinasjoner rundt om i verden. Etter at merkevaren for alvor hadde etablert seg i Norge, bestemte Bjørn Kjos (Norwegian-gründeren) seg for å satse på nye markeder. I 2007 åpnet den rene internettbanken Bank Norwegian dørene, og har siden den gang tatt svært store biter av bankmarkedet.

Bank Nowegian har flere hundre tusen kunder, som enten har søkt om forbrukslån, refinansiering eller kredittkort hos banken. Betingelsene er konkurransedyktige, og banken er absolutt en av de aller største i Norge når det kommer til lån og kreditt.

Søkekriterier

En av årsakene til at Bank Norwegian har blitt såpass populær, mistenker vi er de relativt overkommelige søkekriteriene. Der andre banker har ganske så strenge krav om at man enten må være 21 eller 23 år for å søke forbrukslån, samtidig som de gjerne krever at du tjener minst et par hundre tusen i året, har Bank Norwegian lagt lista langt lavere, og gjort forbrukslån tilgjengelig for det norske folk.

Er man 18 år, er man gammel nok til å søke forbrukslån hos Bank Norwegian. Videre krever de kun at du har en liknet inntekt, og de har ingen spesifikke inntektskrav. I praksis betyr det at du kan søke forbrukslån så lenge du har tjent penger og betalt skatt. I tillegg nytter det ikke å ha aktive inkassosaker når du søker lån, samtidig som det vil bli foretatt en kredittvurdering av de som søker for å avgjøre om søkeren er skikket til å låne eller ei.

Trygghet og service

Bank Norwegian er en av bankene som scorer absolutt høyest når det kommer til seriøsitet og trygghet. Banken har også sine hovedkontorer i Oslo, i motsetning til mange andre tilbydere av forbrukslån som har sine hovedbaser i utlandet. Bedriften er en pengemaskin uten like, og man behøver ikke bekymre seg for verken det ene eller det andre når man søker forbrukslån hos Bank Norwegian.

Kundeservicen har noe begrenset åpningstid, fra klokken 10 til 16, men utover dette er det intet problem å kommunisere med hjelpeavdelingen til Bank Norwegian dersom man har behov for det.

Lånevilkår og kvalitet

Det beste med å søke forbrukslån hos Bank Norwegian, er at man får svar på lånesøknaden umiddelbart. Banken har automatiske systemer for behandling av søknader, slik at det kun tar noen sekunder å avgjøre om du skal få låne penger eller ei. Er du riktig så heldig så skjer utbetalingen i samme tempo, men de fleste blir nødt til å vente noen dager før pengene tikker inn på konto.

Renten for et forbrukslån hos Bank Norwegian fastsettes individuelt etter hver søker. Den nominelle renten begynner på 8,99%, mens den gjennomsnittlige effektive renten for et lån hos banken ligger på 17,8%. Man kan søke om å låne inntil hele kr 600 000, og bestemmer selv hvor lang tid man vil bruke på å nedbetale gjelden innenfor en tidsramme på 15 år.