Penger.no

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Penger.no
Månedlig kostnad: 1520 kr
Totalkostnad: 6192 kr
1.88% 2.75%
Etablering: 650 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: Individuelt Annonse

Penger.no er en ny tjeneste som kommer fra Finn.no. Her finner du mye forskjellige informasjon om temaet din personlige økonomi. Det er nyheter, lånekalkulatorer og ulike andre verktøy som gjør at du kan organisere pengebruken din litt bedre, og sjekke du kan kutte ned på de faste utgiftene. De er nemlig også en såkalt finansagent, eller låneformidler. Det betyr at du kan sende inn en søknad og få tilbake flere tilbud fra ulike samarbeidspartnere. Du kan søke om alt fra boliglån, forsikringer og lån for ulike motoriserte kjøretøy.

Søkekriterer

Det er ikke oppgitt noe spesifikke krav for å søke om tilbud, men det er et krav at du har norsk personnummer. Det blir brukt i søknadsprosessen for å kunne gi deg et nøyaktig tilbud, og uten det vil du ikke kunne sende en søknad.

Tilbud og prisanslag vil du få tilbake fra flere ulike aktører, og kriteriene de har vil naturlig nok kunne variere. De vil også ta en gjennomgang på deg som søker, og vil kun sende deg et tilbud etter det er gjort.

Som gjelder for alle slike finansielle tjenester må du være myndig, og på tross av at du fint kan sende inn en søknad, vil du få problemer med å få den innvilget dersom du har problemer med betalingsanmerkninger eller ikke kan vise til god betjeningsevne om du er ute etter et lån. Det er imidlertid helt uforpliktende å søke, og du trenger ikke akseptere tilbud som eventuelt kommer i retur. Er du nysgjerrig på om det finnes bedre tilbud til deg der ute, er det å sende inn en søknad derfor en god måte å sjekke det på. Legg merke til at noen av tilbudene kan være anslagsvis ifra banken om du ikke har sendt med alle opplysningene som kreves, og du må sende med lønnslipp og selvangivelse for at du skal kunne gå videre i prosessen og inngå en avtale.

Trygghet og service

Som vi allerede har nevnt er tjenesten helt gratis for deg å bruke. Det er Finn.no som eier største delen av penger.no, men bak der igjen står det store Schibsted-konsernet. Det et medieselskap som har aktiviteter i over 25 land, og drifter blant annet flere av Norges største aviser. Med andre ord en trygg og god eier.

Penger.no blir drevet i henhold til gjeldende personvernlover, og alle sensitive opplysninger blir kryptert. De samarbeidende selskapene plikter også å overholde alle regler som gjelder for personvern.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om noen av produktene, kan du ta kontakt på 22 82 79 90 eller på e-post kundeservice@penger.no

Låne og forsikringsvilkår

Det er flere ulike tjenester nettstedet tilbyr, og vilkårene vil derfor variere. Men per dags dato tilbyr de for eksempel ikke forbrukslån, og du må minimum ta opp et lån på 350 000 kr når du søker om boliglån.

Penger.no screenshot
Mer. Info
Minste alder: 18 år
Minimumsinntekt: Individuelt
Etableringsgebyr: 650 kr
Kundeservice
Hverdager: 09:00-16:00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Penger.no AS
Gateadresse: Grensen 5
Postnummer: 0159
By: Oslo
Vurdering
Penger.no
86/100