BB Finans

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
BB Finans
Månedlig kostnad: 2142 kr
Totalkostnad: 43548 kr
6.99% 26.05%
Etablering: 990 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: 65 000 o/5 år, eff. rente 17,9%, etabl.geb. kr. 990. Totalt kr. 96 060 Annonse

Har du hørt om BB Finans? Det er jammen meg ikke sikkert, for det er ikke en av de største bankene i Norge, men en heller mindre og spesialisert finansieringsinstitusjon som har valgt å fokusere på norske internettbrukere. Selskapet har altså ikke egne bankfilialer, men er allikevel ganske store på forbrukslån og kreditt i Norge. BB Finans har spesielt blitt populær på grunn av den effektive søkeprosessen der man både kan ha søkt, fått innvilget søknaden og fått utbetalt pengene i løpet av 24 timer. Det er betingelser få andre konkurrenter i markedet klarer å matche!

Sammenlign alle lan knapp

Søkekriterier

Mens enkelte banker krever at du er minst 25 år gammel og tjener 250 000 kroner i året før de i det hele tatt er interessert i å låne deg en eneste krone, så er BB Finans stikk motsatt når det kommer til søkekriterier. Vil du søke om et forbrukslån hos en bank som har søkekriterier som er overkommelige for folk flest, så velger du BB Finans. Aldersgrensen her er nemlig bare på 20 år, og de har ikke noe spesifikt krav til inntekten din. Så lenge du har en fast inntekt som du mener er nok til å behandle det lånet du skal søke om, så innvilges som regel søknadene. Det vil si – så lenge du ikke har betalingsanmerkninger fra tidligere misligholdte lån, eller aktive inkassosaker mot deg. På punktet søkekriterier scorer med andre ord BB Finans meget høyt.

Trygghet og service

Selv om BB Finans kanskje ikke er den mest kjente banken og tilbyderen av forbrukslån i Norge, så er det absolutt trygt å søke her. BB Finans er godkjent av Finanstilsynet og samarbeider med den norske storbanken Gjensidige, noe som er en god sikkerhet for kundene. Selskapet har også lang erfaring med sine tjenester, da det ble startet opp så langt tilbake som i 1976. Ønsker du ikke å legge inn søknaden via nettet, så er det heller ikke noe problem å gjøre det ved å kontakte kundeservicen på telefon. BB Finans scorer også høyt på dette punktet, med det noen vil kalle kundeservice i verdensklasse.

Og skulle du ha behov for å snakke med en rådgiver hos banken, så kan BB Finans enkelt kontaktes via nettsidene deres, eller på telefon 05 115.

Lånevilkår og kvalitet

Mens søkekriteriene for et forbrukslån fra BB Finans nærmest kan beskrives som fantastiske, så er lånevilkårene noe mindre gunstig. Den effektive renten for et lån herfra ligger i gjennomsnitt på 17,9%, noe som er litt over snittet på det norske markedet. Allikevel gjør vi oppmerksom på at renten fastsettes individuelt etter hver søker, så har du stabil og ryddig inntekt kan du få en effektiv rente helt ned mot 8%. Maksimalt lånebeløp er kr 300 000, mens minste sum er på kr 10 000. Nedbetalingstiden er maksimalt 10 år, uansett hvor stort lån du søker om.

Andre fordeler med å låne fra BB Finans er at det går svært raskt og effektivt. Søkeprosessen tar bare noen minutter, og tilbudet du mottar er helt uforpliktende. I de fleste tilfeller, der man signerer elektronisk, så har man pengene på konto innen 24 timer etter at søknaden er godkjent.

BB Finans screenshot
Mer. Info
Minste alder: 20 år
Minimumsinntekt: Registrert liknet inntekt
Etableringsgebyr: 990 kr
Kundeservice
Hverdager: 08:00-20:00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: BB Finans ASA
Gateadresse: Postboks 103 Minde
Postnummer: 5821
By: Bergen
Vurdering
BB Finans
60/100