BN Bank

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
BN Bank
Månedlig kostnad: 1893 kr
Totalkostnad: 28586 kr
7.10% 15.70%
Etablering: 0 kr
Termin: 45 kr

Eksempel: kr 150.000,- o/5 år, Eff. rente 11,71%, etablering 0,- Totalt 196.074,- Annonse

BN Bank er en bank for folk flest, som tilbyr tjenester til bedrifter og organisasjoner landet over. Av alle långivere, finner man sjelden en bank som er så dedikert til sine nåværende og nye kunder.

Banken tar kundene sine på alvor, på en oppriktig og engasjert måte. Som med skikkelig lagånds moral, er de en støttespiller som alltid er der for kundene sine i tykt og tynt.

Det er ikke et problem de ikke kan løse, og med sine behjelpelige og dyktige fagfolk i staben, møter de utfordringene med oppbrettede ermer.

Som medlem av bankenes sikringsfond, er sparepengene vel plassert uten risiko.

Både oppsparte penger og lån blir tatt godt hånd om, og har man ikke sikkerhet, kan man likevel søke om lån. Det er uansett verd å prøve, for alle skal ha like muligheter. Det hjelper å ha en god betalingshistorikk, god inntekt og verdier i form av formue og eiendom.

BN Banks forbrukslån

Forbrukslånet til BN Bank kan være et bra alternativ for deg som trenger forbruksfinansiering. De uttaler selv på bnbank.no at de egner seg godt til finansiering av konkrete mål i en begrenset periode – for eksempel ved oppussing, hvitevarer, opprydning i flere lån (som kalles refinansiering) eller kredittkortgjeld.

Vilkår:

  • Du må være mellom 24-70 år
  • Lånebeløpet er på mellom 40 000 – 400 000 kroner
  • Du må ha lignet inntekt
  • Inntil 15 års betalingstid

Priseksempel: Låner du 65 000 kr med nedbetaling over 5 år, vil det koste deg 85 398 kr inkl. gebyrer og rente på 10,25 % p.a (etableringsgebyr 950,- / terminomkostninger kr 30,-). Månedskostnad på 1 408 kroner (før effekt av rentefradrag). Effektiv rente 12,49 %

BN bank setter seg som mål å være en markedsleder innen sitt felt, og derfor tilbyr de lån som ikke bare er store, men også fleksible forbrukslån dersom det skulle være ønskelig. Det er jo en selvfølge at folks privatøkonomi vil variere med årene. Som ung har man en helt annen forutsetning enn en eldre.

I en etableringsfase er det mange utgifter til barnefødsler og husbygging. En bil som har stoppet for godt kan være årsak til store utfordringer. I slike situasjoner er det alltid godt å ha en slik bank som støttespiller. En midtbanespiller som alltid er der for å servere deg en lissepasning av et lån i vanskelige stunder. Det kan alle og en hver trenger en gang i blant.

Detaljene teller

Går man inn på detaljene, ser man fort hvorfor BN bank er en bank man kan sette sin lit til. Som en personlig finansiell rådgiver kan man trygt bruke BN bank. I rekken av nye nettbanker, fins det ingen gebyrer på bruk av tjenestene til banken. Dermed slipper man kjedelige overtrekk på grunn av gebyrer man sjelden tenker på i hverdagen.

Ser man på lånene tilbys alt fra boliglån med 85% finansiering og forbrukslån opptil 400 000 kroner.

I tillegg har banken satt et stort fokus på sparing. Med renter som kan konkurrere med alle andre, tilbyr banken deg å sette sparepengene dine inn på en trygg og sikker konto. Det er ingen tvil om at sparing er en god vei til en trygg og god privatøkonomi, og derfor bør man alltid spare selv om man ikke alltid kan regne med at pengene kan vokse av seg selv.

Sliter man med å spare selv, kan man inngå en spareavtale med banken, slik at summer blir trukket fra en gang i måneden etter eget ønske.

Med sparepenger kan man oppfylle mange ønsker og drømmer. Bare tenk hvor greit det er å ha ekstra penger til jula. Da blir det ikke like dyrt å kjøpe gaver til alle og enhver, og skjemme bort barna litt.

Eller man kan være tidlig ute å bestille ferien til sommeren. Kanskje det er tid for en togtur med den legendariske Orientekspressen, eller kanskje ferien skal gå til Maldivene. Det er det bare du som vet selv.

Kanskje man drømmer om å bygge på huset, eller pusse opp og restaurere tak og vegger. Da kan lån og sparing være en god kombinasjon.

BN bank gjør det i tillegg enkelt for bedrifter som trenger finansiering til prosjekter eller investeringer for å frigjøre midler. Ved smarte lån vil kunden kunne fortsette framdriften uten å tenke på økonomiske utfordringer. For har man en god idé, er det viktig at man kommer fort i gang slik at ingen kommer dem i forkjøpet. Her kan man opprette skattetrekkskonto, drifts-konto og plasseringskonto. Ikke minst oversikt over lån man måtte trenge. Ingenting er etterlatt til tilfeldighetene.

En bank som er komplimenterende

En så gjennomført bank som denne må man lete lenge etter. Både for privatpersoner og bedrifter har banken løsninger som rett og slett setter dagsorden og gjør dagene enklere. Banken har løsninger for daglig bruk, uansett om man er ung eller gammel, sparing og lån, eller løsninger for bedrifter som er både gebyrfrie og hurtige.

BN bank er en bank for dagens samfunn og tiden som kommer.

BN Bank screenshot
Mer. Info
Minste alder: 24 år
Minimumsinntekt: 220 000 kr
Etableringsgebyr: 0 kr
Kundeservice
Hverdager: 08.00 - 15.30
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: BN Bank ASA
Gateadresse: Kongens gate 2
Postnummer: 7011
By: Trondheim
Vurdering
BN Bank
89/100