BN Bank

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
BN Bank
Månedlig kostnad: 1893 kr
Totalkostnad: 28586 kr
5,7 % 17,9 %
Etablering: 950 kr
Termin: 45 kr

Eksempel: kr 150.000,- o/5 år, Eff. rente 11,71%, etablering 0,- Totalt 196.074,- Annonse

BN Bank er en Internett-basert bank uten fysiske filialer. Den eies av Sparebank 1-gruppen, og tilbyr vanlige banktjenester som brukskontoer, sparekontoer, boliglån og seniorlån.

Hovedkontoret ligger i Trondheim, men de har også et kontor i Oslo. Banken har røtter helt tilbake til da Den Nordenfjeldske Bykredittforening ble stiftet i 1906. Etter en rekke fusjoner, oppkjøp og navneendringer, ble selskapet overtatt av Sparebank 1 i 2008, hvoretter den samme strukturen i hovedsak er bevart.

Når det gjelder lån uten sikkerhet, er refinansieringslån det eneste produktet de tilbyr for øyeblikket.

Søkekriterier for refinansieringslån fra BN Bank

Refinansiering av smålån og kredittkort kan være et nyttig hjelpemiddel til å redusere kostnadene i husholdningen. Noen ganger er det også nødvendig for å gjenvinne kontrollen over økonomien.

BN bank setter som betingelse at du befinner deg mellom 24 og 70 år for at du skal få kunne søke dette lånet hos dem. Deretter krever de at du har en minimumsinntekt på 150 000 kroner årlig, netto vel å merke. Lønns- eller pensjonsinngangen bør ha vært stabil de foregående tre år.

Endelig kan du ikke ha betalingsanmerkninger. Det er av den grunn viktig å sende avgårde søknad om refinansiering før du får inkassokrav på den gjelden du allerede har.

  Sikkerhet og service

  BN bank er naturlig nok medlem av bankenes sikringsfond. Sparepengene er dermed rimelig trygge.

  Personvernet er det gjort grundig rede for på en egen side. De har også et eget personvernombud som kan kontaktes per epost.

  Når det gjelder kundeservice, er det altså intet fysisk lokale hvor man kan møte opp og presentere sitt ærend. Til gjengjeld er det mulig å nå dem på telefon eller chat i åpningstiden. En epost kan også sendes til alle døgnets tider.

  Vilkår

  Hvis du innvilges lånet, vil betingelsene avhenge av kredittvurderingen. De viktigste momentene her er inntekten og gjeldsgraden din.

  Hvis de finner du har økonomi til å betjene det, kan BN Bank refinansiere eksisterende gjeld inntil 400 000 kroner. Renten vil befinne seg et sted mellom 5,7 % på det laveste og 17,9 % som det høyeste (nominelt).

  Betalingstiden kan strekkes til ti år. Banken anbefaler imidlertid raskest mulig nedbetaling. Vanlige forbrukslån som tilbys av andre banker i dag, bør i henhold til nye forskrifter ikke ytes for lenger tidsrom enn fem år. Det er imidlertid gitt litt mer rom når det gjelder refinansieringer. Lenger nedbetalingstid gir lavere terminbeløp, og for enkelte vil det være nødvendig for å klare å betale.

  BN Bank screenshot
  Mer. Info
  Minste alder: 24 år
  Minimumsinntekt: 150 000 kr
  Etableringsgebyr: 950 kr
  Kundeservice
  Hverdager: 09.00 - 15.00
  Lørdager: Stengt
  Søndager: Stengt
  Adresse
  Navn/mottaker: BN Bank ASA
  Gateadresse: Kongens gate 2
  Postnummer: 7011
  By: Trondheim
  Vurdering
  BN Bank
  89/100