Capital Solution

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Capital Solution
Månedlig kostnad: 1520 kr
Totalkostnad: 6192 kr
1.95% 8.00%
Etablering: 650 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: kr 2,000.000,- over 25år, effektiv rente 2,69%. Totalt 2,739,518,- kr. Annonse

Capital Solution er en finansagent som kan hjelpe deg finne det riktige tilbudet innenfore en rekke ulike segment. De formidler både boliglån, inkassolån og refinansiering. Lånene er fortrinnsvis lån med sikkerhet i bolig, men de tilbyr også usikrede lån

At de er en finansagent betyr at de ikke selv er utlåneren, men at de setter deg i kontakt med forskjellige banker og forsøker å innhente det optimale tilbudet som passer din situasjon. Capital Solution samarbeider med følgende banker for å gi deg et tilbud:

  • Blue Step
  • Kraft Bank
  • Svea Finans
  • Balanse Bank

Søkekriterier

Hvilke krav som stilles vil være avhengig av hvilken lånetype du er ute etter. I motsetning til en del andre aktører kan du fortsatt her søke om lån dersom du har hatt problemer med inkasso tidligere. Det koster deg ingenting å sende inn en søknad, uavhengig av lånetype, og det er helt uforpliktende. Så får du tilbud tilbake du ikke er fornøyd med kan du helt fint takke nei.

Inngangsvilkårene til et forbrukslån er at du har fylt 20 år, har en årsinntekt på minst 200 000 kroner, og har bodd i og skattet til Norge i tre år.

Søknadsskjemaene er gjort tilgjengelig på nett, og du trenger bare fylle inn litt enkel informasjon som er unnagjort på noen minutter for å sende den inn. Husk at du må være myndig for å kunne søke og du må kunne vise til noe fast inntekt for å ha noe håp om å få en søknad godkjent.

Trygghet og service

Som alle finansagenter på markedet i dag er de underlagt retningslinjer som kommer fra Finanstilsynet. Det gjør at alle dine opplysninger blir behandlet i tråd med bransjekravene.

Du kan enkelt ta kontakt med selskapet om du ønsker å stille noen ekstra spørsmål på post@capitalsolution.no eller på telefon 215 07 040.

Når du har fått innvilget og akseptert et lån, er det den aktuelle banken som følger deg opp videre og som du skal forholde deg til.

Lånevilkår

Det er vanskelig å si på forhånd hvilke lånevilkår du vil få i retur. Både på grunn av at det er svært avhengig av lånetypen du ønsker deg, og på grunn av at hver bank til ta en individuell vurdering av din søknad. Så to personer kan søke om samme lån, men ende opp med ulike vilkår.

Hvilke betingelser du blir tilbudt kan også variere avhengig av banken som du blir satt i kontakt med. Det er imidlertid her fordelen med Capital Solution kommer inn. Siden de er en finansagent vil de innhente tilbud fra flere ulike aktører. Det betyr at du enkelt kan sammenligne konkrete tilbud og selv velge det som passer deg best.

Refinansieringslån uten sikkerhet på mellom 25 000 og 400 000 kroner kan gis med en nedbetalingstid inntil 15 år. Herunder er det også adgang til å søke om avdragsfrihet en begrenset periode.

Boliglån eller andre lån sikret i bolig kan ytes opptil 7,5 millioner kroner, med rente fra 5 %.

Du kan i enkelte tilfeller vurdere å ta med en medsøker når du legger inn en søknad. Det vil være en person som blir solidarisk ansvarlig for lånet på lik linje med deg. Jo tryggere en bank anser deg som en lånetaker, jo bedre tilbud vil de være villig til å gi deg. Ved å ha to personer som sammen er ansvarlig for lånet, vil sannsynligheten øke for å både få gjennomslag på søknaden og ende opp med en lavere rente.

Capital Solution screenshot
Mer. Info
Minste alder: 18 år
Minimumsinntekt: 300 000 kr
Etableringsgebyr: 650 kr
Kundeservice
Hverdager: 08.00-16.00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Capital Solution AS
Gateadresse: Nydalsveien 28
Postnummer: 0484
By: Oslo
Vurdering
Capital Solution
75/100