Cirkle K Mastercard

Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Cirkle K Mastercard
35 000 kr
22,50%
45 dager

AnnonseEksempel: 26,27%, 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.982,-

Cirkle K er bensinstasjonene som tidligere var kjent under Statoil-navnet. For øyeblikket har de til sammen 473 drivstoffutsalg rundt omkring i Norge. I tillegg er de drivstoffgrossist og forsyner andre bensinstasjoner.

Fordeler og bonuser

Circle K MasterCard er et kredittkort med fordeler tilrettelagt for å skape kundelojalitet. Vi snakker selvfølgelig helst om drivstoff, men det er også andre ting.

Drivstoffrabatt

La oss begynne med denne, som vel skal være det store trekkplasteret for Circle K –kundene. Det er tross alt derfor de kommer innom stasjonene deres.

Den oppgis til å være 35 øre per liter på betjente stasjoner, og 20 øre på automater.

Les mer: Informasjon om kredittkort med rabatt på bensin og diesel

Bonus

Mastercardet til Cirkle K har også et bonusprogram, som imidlertid ikke aktiveres før du har fylt 500 liter.

Fra da av vil du få 1 % bonus på alle kjøp du betaler med kortet. Det gjelder IKKE drivstoff du allerede har fått rabatt på, men for øvrig på alle MasterCard brukersteder over hele verden.

Med det kan du tjene opp inntil 3 000 kroner årlig, som du kan bruke på Cirkle K –stasjonene.

Rabatt på feriehus eller leiligheter

Med Cirkle K MasterCard kan du også få rabatt på opphold i feriehus eller leiligheter du bestiller gjennom tjenesten Interhome. De disponerer 33 000 hus og leiligheter fordelt i 31 land.

Du oppgir rabattkoden fra Cirkle K MasterCard ved bestilling. Avslaget skal være minimum 10 %. For en last-minute feriebolig som legges ut kan du få prisen redusert med 43 %.

Rabatt på dekk og service

Gjennom samarbeid med Vianor-verkstedene får du rabatt på en del tjenester og produkter. Vianor er Nordens største dekk- og servicekjede med 1501 avdelinger.

Rabattene gjelder dekk, felger, olje, oljeskift, batteri, dekkhotell, og AS-service. Størrelsen på rabatten varierer mellom de enkelte produktene.

Forsikringer

I kortet ligger det en reiseforsikring. Den trer i kraft dersom du betaler mer enn halvparten av reisen med mastercardet. Ved invaliditet eller død som følge av en ulykke på reise, kan det dekkes inntil 750 000 kroner for forsikrede inntil 70 år. Er personen mellom 70 og 75 år, er beløpet 350 000 kroner.

Det tilbys også mulighet for å tegne betalingsforsikring, ID-forsikring og ulykkesforsikring gjennom kredittkortet.

Fordelene ved medlemskap i Extra Club

Med Cirkle K MasterCard er du automatisk medlem i Cirkle Ks kundeklubb. Du kan også melde deg gratis inn i denne uten å bestille kredittkortet.

Her får du hver sjette bilvask gratis. Er du veldig glad i is og burger, gjelder det tilsvarende her (dessverre ikke softis).

Den sagnomsuste statoil-koppen er nå blitt til Circle K –koppen. Får å bli den lykkelige innehaver av denne, må du være Extra Club –medlem og ha fylt 1000 liter med drivstoff på stasjonene deres de siste tolv månedene.

Gratis ekstrakort

Et ekstra kort kan kostnadsfritt utstedes til innehaverens samboer eller ektefelle. Ved bruk av to kort kan dere raskere opparbeide fordelene.

Betingelser

Kortet har ingen årspris og er gratis å bruke til varekjøp. Det tar også minst 45 dager fra kjøpet til rentene begynner å løpe.

For kontantuttak belastes du med 4 % av beløpet. Når du bruker kortet i utlandet, tilkommer det et valutapåslag på 2 %.

Beregnet effektiv rente ved en benyttet kreditt tilsvarende 15 000 kroner, utgjør 26,27 %. Dette er relativ høyt i forhold til sammenliknbare kort. På den annen side er den øvre rammen for kreditt ikke høyere enn 35 000 kroner. Det vil derfor ikke være mulig å opparbeide seg betydelig rentebærende gjeld på kortet.

Minimum minsteinnbetaling er 3 % av benyttet kreditt, og ikke mindre enn 250 kroner.

Søkekriterier

Det oppgis ingen spesielle vilkår for å få innvilget kortet på Cirkle Ks nettsider.

Søknaden går imidlertid gjennom SEB Bank kort, som også vil bli din avtalepart når det gjelder betalingen av kortet.

For i det hele tatt å få et kredittkort må du være gammel nok til å bli ansvarliggjort for kreditt. Det betyr at du må ha nådd myndighetsalderen på 18 år. Dessuten må du ha en fast adresse i landet.

SEB Bank vil la deg gjennomgå en kredittvurdering. Har du en betalingsanmerkning, får du normalt avslag. Ellers kan scoren på denne vurderingen få innvirkning på hvor høy maksimal kredittramme du kan få.

Cirkle K Mastercard screenshot
Kundeservice
Hverdager:09:00-16:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:SEB Kort AB Oslofilialen
Gateadresse:Filipstad brygge 1
Postnummer:0252
By:Oslo
Vurdering
Cirkle K Mastercard
82/100
Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Cirkle K Mastercard
35 000 kr
22,50%
45 dager

AnnonseEksempel: 26,27%, 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.982,-