Credits Visa

Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Credits Visa
100 000 kr
21,82%
51 dager

AnnonseEksempel: Effektiv rente fra 21,85%, kr 15 000 o/12 mnd blir totalt kr 16 668.

BB Finans står bak det forholdsvis nye kredittkortet Credits Visa. De har operert som et finansieringsselskap helt siden 1976 og har tradisjonelt sett fokusert på lån uten sikkerhet, eller forbrukslån. Lurer du på hva fordeler dette nye kortet kan gi deg trenger du ikke gjøre noe annet enn å lese videre, for det skal vi gå nærmere innpå nå.

Fordeler og bonuser

En av de største fordelene er at kortet er helt gebyrfritt. Så det er ingen kostnader med å bli kunde, og heller ingen for å ha kortet, uavhengig om det er i bruk eller ikke. Å ta ut kontanter er det heller ikke noe gebyrer på, noe som for mange kan være et stort pluss.

Siden kredittkortet er levert i samarbeid med Visa, kan det brukes over hele verden og i 25 millioner brukersteder. I tråd med at kortet skal være helt gebyrfritt, så gjelder det også for uttak av kontanter i minibank. Vær forøvrig oppmerksom på at den rentefrie perioden ikke gjelder for kontantuttak og vil være gjeldende fra samme dag uttaket skjer.

Betingelser

Av betingelser har vi allerede nevnt at kortet er gebyrfritt, så man trenger ikke bekymre seg over skjulte kostnader. Den øvre kredittgrensen som er mulig å få er satt til 100 000 kr. Men i tråd med vanlig praksis hos de fleste leverandører vil man som regel få en mindre sum innvilget i starten, og den kan økes etter hvert som man blir registrert som en god og pålitelig kunde. Har du hatt kortet i tre måneder kan du søke om en økt kredittramme.

Den årlige renten ligger nominelt på 19,90 % og er 21,82 % effektivt, altså etter alle kostnader er inkludert. Den rentefrie perioden er inntil 51 dager, så tilbakebetaler du all bruk før forfall vil du ikke bli belastet renter og kortet vil da virkelig være kostnadsfritt. Ellers vil fakturaer ha forfall den 20. hver måned og det minste beløpet som må betales er enten 300 kr eller 3 % av hva det utestående beløpet er på.

Søkekriterier

For å søke om Credits Visa trenger du kun fylle inn et enkelt elektronisk søknadsskjema på hjemmesiden. Som er vanlig hos alle finansselskaper vil en kredittsjekk bli gjort, og har du betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker vil du ikke kunne få kortet. Du må også kunne vise til fast inntekt, være norsk statsborger og ha fylt minst 18 år.

Om du ikke er en utpreget kredittkortbruker kan dette kortet passe godt til deg. Siden det ikke koster noe å ha kan det være en fin ting å ha i bakhånd om du skulle plutselig trenge litt mer kapital til noe. Og tilbakebetaler du hele beløpet innenfor de 51 rentefrie dagene vil det ikke koste deg noe ekstra heller.

Credits Visa screenshot
Kundeservice
Hverdager:08:00-20:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:BB Finans ASA
Gateadresse:Postboks 103 Minde
Postnummer:5821
By:Bergen
Vurdering
Credits Visa
75/100
Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Credits Visa
100 000 kr
21,82%
51 dager

AnnonseEksempel: Effektiv rente fra 21,85%, kr 15 000 o/12 mnd blir totalt kr 16 668.