Cresco Gold

Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Cresco Gold
100 000 kr
26,74%
45 dager

AnnonseEksempel: Eff rente 26,74 %, 15000 o/12 mnd. Totalt 16.822

Cresco er et eget merkevare og produkt utviklet av DNB. De er blitt en viktig leverandør av både kredittkort og forskjellige former for forbrukerlån i Norge i dag, og samarbeider med andre store selskaper som Elkjøp og Lefdal. Et av de mest populære produktene er kredittkortet kalt Cresco Gold. Les videre for å se om kortet kan passe til deg også.

Fordeler og bonuser

Kredittkortet har ingen etableringsgebyrer eller administrasjonsgebyrer lagt til, så kortet er dermed helt gratis å skaffe seg. Ønsker du imidlertid å få tilsendt fakturaen per post, må du regne med et tillegg på 35 kroner. Cresco Gold er en del av Visa-systemet og kan dermed benyttes over hele verden. Skal du også ut på reise kan du bruke den innlagte reise- og avbestillingsforsikringen. Husk bare at du må betale minst 50 % av reisen med kortet for at den skal være gyldig. Gjør du det vil forsikringen ikke bare gjelde for deg, men også for inntil 3 medreisende eller barn som fortsatt er under 21 år. Reiseforsikringen dekker både avbestillinger opptil 10 000 kr per person og både forsinket og mistet bagasje, i tillegg til mye annet er også inkludert. En god måte å sikre seg på at en ferietur ikke ødelegges dersom man er uheldig eller noe uforutsett skulle dukke opp.

En annen fordel med kortet er at alle kunder vil ha integrert en gratis betalingsvarsling på alle varekjøp over 500 kr. En SMS med stående saldo og siste kjøp vil nemlig bli sendt til deg hver gang kortet har blitt belastet (over 500 kr), og på den måten sikrer du deg mot overtrekk og får full oversikt på hvor pengene går hen.

Betingelser

Som vi nevnte tidligere kan du skaffe deg kredittkortet fra Cresco helt gratis, og det er få gebyrer som kommer utenom normal bruk. Men legg merke til at uttak fra minibank i både innland og utland vil koste deg 35 kr, i tillegg vil også renter løpe umiddelbart. Så ønsker du å benytte deg av kredittkortet uten noe ekstra rentebetaling, bør du holde deg til tradisjonelle varekjøp. Her vil du kunne få en rentefri betalingsutsettelse opptil 45 dager.

Den maksimale kreditten du kan få innvilget er 100.000 kr, og det er nok en sum som burde holde for de fleste forbrukere. Men ikke regn med at det er kreditten du vil få på kortet ifra begynnelsen. Som er vanlig praksis hos de fleste leverandører vil du først få sjansen til å utvide kredittgrensen din etter du har vært kunde i noen måneder. Da basert på kundehistorikken kan du få kredittrammen din ekspandert til et høyere beløp. Det lønner seg derfor å være en god og fast betaler på eventuelle regninger du får tilsendt. Den nominelle renten på kortet, altså renten uten eventuelle gebyrer lagt inn, ligger på 17,80 %.

Søkekriterier

Å søke om et kredittkort gjennom Cresco er veldig enkelt, og har du BankID kan du få svar på søknaden i løpet av samme dag. Om du ikke har det kan du fortsatt signere søknaden elektronisk ved hjelp av en e-post bekreftelse. Enkelte kriterier må oppfylles for å kunne sende inn en gyldig søknad. En potensielt ny kunde kan ikke har noe betalings eller inkassosaker pågående, og en kredittsjekk vil bli gjort. En må også være norsk statsborger, registrert i folkeregisteret og kunne vise til fast inntekt.

Cresco Gold screenshot
Kundeservice
Hverdager:08:00-22:00
Lørdager:08:00-22:00
Søndager:08:00-22:00
Adresse
Navn/mottaker:DnB Bank ASA
Gateadresse:Dronning Eufemias gate 30
Postnummer:0191
By:Oslo
Vurdering
Cresco Gold
60/100
Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Cresco Gold
100 000 kr
26,74%
45 dager

AnnonseEksempel: Eff rente 26,74 %, 15000 o/12 mnd. Totalt 16.822