Ekspresslån

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Ekspresslån
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99%26.05%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.Annonse

Ekspresslån er en tjeneste fra Real Finans, som vi tidligere har omtalt her på siden. Tjenesten er relativt ny på markedet og er ikke noen direkte bank i seg selv, men en låneformidler som videresender søknaden din til flere norske banker, for å deretter sende deg de beste tilbudene i retur. Ekspresslån er nok ikke den mest populære låneformidleren på markedet og har flere store aktører foran seg på popularitetslisten, men kan allikevel være et gunstig lån dersom man behøver forbrukslån. Man kan også søke om smålån her, noe som er perfekt dersom man trenger raske penger og en sum på under kr 50 000.

Sammenlign alle lan knapp

Søkekriterier

For å søke forbrukslån via Ekspresslån, så er man nødt til å overkomme en del «middels vanskelig» søkekriterier, sett i forhold til hva resten av bransjen tilbyr. Aldersgrensen for å søke om lån er 23 år, men i motsetning til mange andre banker og låneformidlere, så har ikke Ekspresslån noe fast inntektskrav. Alt de krever er at du har en fast jobb der du har en liknet inntekt – men naturligvis vil også kredittsjekken avsløre om du har en inntekt som er alt for lav til å beherske den lånesummen du ber om. Utover dette så er det ingen kompliserte eller skjulte krav når man søker lån, men det kan være vanskelig å få gjennomslag på søknaden dersom man har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker mot seg.

Trygghet og service

Ekspresslån er ikke den mest kjente låneformidleren i Norge, og mange vil nok skremme seg av de noe utdaterte nettsidene deres. Men selskapet som står bak tjenesten – Real Finans – er mer kjent, og er blant annet regulert av Finanstilsynet, noe som tilsier at det absolutt ikke er noe problem å søke forbrukslån her. Dessuten er tjenesten helt gratis, og selve lånet utbetales av en av landets største banker, som også vil stå for all kontakt og rådgivning i forhold til lånet i etterkant av at søknaden er godkjent. Ekspresslån vil også være behjelpelig med rådgivning og tips når det kommer til valg av forbrukslån, så alt i alt vil vi si at du trygt kan skaffe deg et godt forbrukslån eller smålån hos selskapet.

Kundeservicen til Ekspresslån er tilgjengelig mellom klokken 09 og 16 på hverdager, og kan nås på telefon 69 36 69 10 eller på e-post via nettsidene til selskapet.

Lånevilkår og kvalitet

Selv om Ekspresslån ikke er noen giganter innenfor formidling av norske forbrukslån, så har de betingelser som tilsier at kanskje enda flere bør søke lån via tjenesten. Gjennomsnittsrenten på et lån fra Ekspresslån ligger på habile 16,84%, noe som er en god del lavere enn hva mange konkurrerende låneformidlere kan tilby. Renten fastsettes uansett individuelt, så det kan godt hende at du får en noe lavere rente. Maksimal lånesum er kr 360 000, men Ekspresslån tilbyr også deg å søke om et dedikert smålån for summer mellom kr 5000 og 50 000 der man får bedre betingelser for denne type lån.

Nedbetalingstiden fastsettes etter ditt ønske, men må passe med lånets størrelse og kan være maksimalt 12 år.

Ekspresslån screenshot
Mer. Info
Minste alder:23 år
Minimumsinntekt:Registrert liknet inntekt
Etableringsgebyr:950 kr
Kundeservice
Hverdager:Døgnåpent
Lørdager:Døgnåpent
Søndager:Døgnåpent
Adresse
Navn/mottaker:Real Finans AS
Gateadresse:Postboks 505
Postnummer:1612
By:Fredrikstad
Vurdering
Ekspresslån
79/100
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Ekspresslån
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99%26.05%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.Annonse