Eminentor

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Eminentor
Månedlig kostnad: 2107 kr
Totalkostnad: 41422 kr
8.69%25.30%
Etablering: 950 kr
Termin: 40 kr
Eksempel: 65 000 kr o/5 år gir eff. rente 16,6%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 Annonse

Gjennom samarbeid med flere av de beste bankene innen forbrukerfinansiering, tilbyr Eminentor forbrukslån uten sikkerhet til svært konkurransedyktige betingelser. Selskapet er en formidler av flere typer banktjenester, herunder også kredittkort, billån og boliglån. Eminentor er kjent for god kundeservice med egen kundetelefon, chat-løsning og oversiktlig hjemmeside. Selskapet tilbyr i tillegg en rekke tjenester innen bedriftsmarkedet.

Lånevilkår og kvalitet

Eminentor samarbeider med banker som yA Bank, BB Finans, BlueStep Finance og Collector. Det vil si at når du sender en søknad om forbrukslån til Eminentor, kan du motta tilbud fra alle bankene som agenten representerer. Dette gjør det enklere å finne det lånet med de beste vilkårene. Formidlingstjenesten som Eminentor utfører er gratis for deg som søker, og søknaden er alltid uforpliktende. I tillegg har man 14 dager angrefrist på inngåtte låneavtaler, slik bestemt i Angrefristloven.

Rentene i de forskjellige tilbudene du mottar blir fastsatt av hver enkelt bank, og individuelt for hver søker. Har du god og solid økonomi (høy kredittscore) vil du tilbys bedre rentebetingelser enn om det motsatte er tilfelle. De laveste nominelle rentene på forbrukslån som formidles av Eminentor, ligger per i dag på 6,99%, noe som regnes som meget bra når det gjelder usikrede lån. Effektive renter inkluderer etableringsgebyret på 950 kroner, samt eventuelle månedlige innbetalingsgebyr. Jo lengre nedbetalingstid du velger, desto lavere blir de effektive rentene. Men, totalkostnadene øker ved lengre nedbetalingstid, fordi rentene løper over en lengre periode.

Det minste forbrukslånet du kan få gjennom Eminentor, er på 5 000 kroner, mens det største er på 500 000 kroner. Du velger selv hvor lang tid du vil bruke på å tilbakebetale lånet, begrenset oppad til 15 år. Eminentor tilbyr inntil 3 års avdragsfrihet for de som har behov for lavere månedlige utgifter en periode.

Søkekriterier

Alle som er minst 20 år gammel kan søke om forbrukslån gjennom Eminentor. Kravet til minimums årsinntekt er blant de laveste for denne typen lån, og ligger på 120 000 per år. Merk deg at selv om du skulle tjene denne summen, er det ikke sikkert du vil få akseptert en lånesøknad på de høyeste summene. Det hender at bankene tilbyr et mindre lån, dersom de mener at dette er mer økonomisk forsvarlig. Søkere om vanlige forbrukslån kan ikke ha betalingsanmerkninger. Personer med slike anmerkninger kan imidlertid søke om lån til refinansiering, men da forutsettes det at det stilles sikkerhet for det nye lånet. Inntektskravet for lån til refinansiering er også høyere i slike tilfeller. Normale forbrukslån uten sikkerhet kan selvsagt også brukes til refinansiering, men da kan man altså ikke ha betalingsanmerkninger.

Trygghet og service

Eminentor er en av de beste finansagentene når det gjelder nåde tilbud og kundeservice. I tillegg til forbrukslån, formidler selskapet kredittkort, boliglån, refinansieringslån, billån og spareprodukter. Eminentor har lang erfaring og kan brukes som rådgivere for de fleste aktuelle problemstillinger rundt lånetilbudene. Søkere som har spørsmål, eller trenger hjelp til utfylling av søknad, kan kontakte finansagentens personlige kundekonsulenter både på telefon, chat, epost og i brevs form. Eminentro tilbyr også tilgang til en egen side (”Min Side”) som er tilgjengelig hele døgnet. Som alle andre banker og finansagenter, er også Eminentor underlagt retningslinjene fra Finanstilsynet og Finansavtaleloven.

Eminentor screenshot
Mer. Info
Minste alder:20 år
Minimumsinntekt:200 000 kr
Etableringsgebyr:950 kr
Kundeservice
Hverdager:08:00-18:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:Eminentor AS
Gateadresse:Drammensveien 211
Postnummer:0282
By:Oslo
Vurdering
Eminentor
83/100
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Eminentor
Månedlig kostnad: 2107 kr
Totalkostnad: 41422 kr
8.69%25.30%
Etablering: 950 kr
Termin: 40 kr
Eksempel: 65 000 kr o/5 år gir eff. rente 16,6%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 Annonse