Ferratum

Omtale
Lånebeløp
Løpetid
Gebyrer
Ferratum
1 000-30 000 kr
12 mnd
Etablering: 0,- kr
Termin: 0,- kr
Annonse Eksempel: Eff. rente 258,02 % 20 000,- 1 år Kost 13 550,- inkl. 12,5% uttaksavg. Nom.rente p.å. 103,4% Tot 33 550,-

Det er Ferratum Bank som står bak Fleksikreditt. Banken en del av Ferratum Group som opererer i over 22 land. De er blant annet kjent for å være først på markedet med mikrolån gjennom mobil, en tjeneste som de lanserte i 2005. Tidligere hadde de også et produkt som het Ekspresskreditt, som mange vil være fortrolig med.

Hele organisasjonen består i dag av 220 ansatte som har hjulpet over 1,5 millioner kunder få lån under mottoet «Mer penger til alle».

Hva er Ferratum Fleksikreditt?

Som navnet tilsier er det en fleksibel kreditt. Det innebærer at du får et tilsagn på en låneramme inntil 30 000 kroner du kan bruke av når du har behov for det.

Du betaler tilbake det du bruker med renter. Du kan selv velge det månedlige tilbakebetalingsløpet, men det må være minimum 12,5 % av beløpet du har tatt ut.

Ytterligere fleksibilitet tilbys ved at du kan benytte deg av inntil to gebyrfrie betalingsutsettelser i året.

Trygghet og service

Ferratum Group er en stor aktør i flere europeiske land. Når de nå er i Norge må de følge alle personvernregler som gjelder for utlånere. Det betyr at de må påse at alle dine detaljer blir fortrolig og sikkert behandlet. Du kan derfor trygt søke om lån via Ferratum.

Det er for øvrig lenket til personvernreglene i en avkrysningsboks i selve søknadsskjemaet. Ser man på disse vil man også finne en epost-adresse til den databehandlingsansvarlige.

Har du andre spørsmål kan du ta kontakt med kundeservice som er tilgjengelig mellom klokka 9 og klokka 17 på hverdager. De når du enten via kundeservice@ferratumbank.no eller via telefon 800 24 526.

Søkekriterier

Ønsker du å søke om et lån gjennom Fleksikreditt hos Ferratum må du oppfylle visse krav. Det er såkalte mikrolån du kan søke om i størrelsesordenen 1 000 kr til 30 000 kr. Så kravene er gjerne ikke like høy om man sammenligner med andre tilbydere av forbrukslån hvor lånebeløpet kan gå opptil 500 000 kr.

Etter å ha fått innvilget en kredittramme, er det mulig å søke om høyere ramme på et senere tidspunkt.

For å søke om lån må du være 20 år eller eldre. Hele søknadsprosessen skjer på nett, så du må derfor ha tilgang til BankID for å kunne signere låne- og gjeldspapirer. I tillegg må du også ha norsk mobilnummer og bankkonto. Kan du krysse av for alle de boksene, er det fritt fram å søke.

Lånevilkår og kvalitet

Fleksikreditt har som nevnt en låneramme på 30 000 kr. Kredittgrensen fastsettes individuelt innenfor denne, men kan altså økes etter anmodning på et senere tidspunkt.

Kreditten du har benyttet vil ha en dagsrente på 0,2833 %.  Det beregnes også et uttaksgebyr på 12,5 % når du realiserer kreditten. Dette vil gi en høy effektiv rente over tid, og det beste er å betale tilbake beløpet så fort som mulig. På den annen side har du kreditten tilgjengelig når du måtte ønske den.

Ferratum screenshot
Mer. Info
Minste alder: 20 år
Minimumsinntekt: Registrert liknet inntekt
Etableringsgebyr: 0,-
Kundeservice
Hverdager: 09:00-17:00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Ferratum Bank Ltd
Gateadresse: Tagliaferra Business Center, 14 High Street
Postnummer: SLM1551
By: Sliema (Malta)
Vurdering
Ferratum
93/100