Flexi Visa

Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Flexi Visa
100 000 kr
24,60%
50 dager
AnnonseEksempel: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349

Flexi VISA er at kredittkortene som tilbys av den verdensomspennende Santander-kjeden. De har opprinnelse i Spania, men er nå en velkjent bankaktør over hele kloden, og har de siste årene vært populære i Norge for både sine kredittkort og billige lån. Hvert kredittkort har sine egne fordeler, også Flexi VISA, som er et kort tilpasset deg som handler mye i en spesifikk bransje. Kortet har nemlig et omfattende bonusprogram som absolutt bør passe for handlekåte nordmenn.

Fordeler og bonuser

Med en bonus på hele 4% når du handler, så behøver vi nesten ikke beskrive hvorfor du bør velge Flexi VISA som ditt neste kredittkort. Men vi skal gjøre det allikevel – bonusen gjelder tross alt ikke uansett bruk. Med dette kredittkortet velger du deg nemlig en bransje du ønsker å tjene bonuspenger på, fra henholdsvis følgende bransjer: Bensin, Flyreiser, Klær/sko, Elektronikk eller Sportsutstyr. Med andre ord kan du velge og vrake mellom det meste av «dagligdagse ting», slik at du kan spare en god del penger i løpet av noen år.

Kanskje spesielt er bensinbonusen på 4% innbydende for mange, ettersom det er en av markedets beste bonuser som gjelder uavhengig av hvilken kjede du velger å fylle hos. Med dagens bensinpriser på godt over 15 kroner betyr det at du sparer hele 60 øre/literen!

Det samme gjelder for flyselskap. Du kan fly «på tvers» av selskapene og motta 4% bonus hver gang, noe som kan bli en del penger på en stor familie som reiser mye. Hvilken bransje du velger bestemmer du selv, og du kan skifte bransje hver måned, noe som absolutt gjør at Flexi VISA lever opp til navnet sitt.

Betingelser

Flexi VISA er først og fremst et kredittkort for deg som vil utnytte de overnevnte bonusene. For renten på 24,60% kan fort komme til å spise opp både bonuser og andre oppsparte penger, med mindre man er smart og betaler regningen innen den rentefrie perioden på 50 dager har løpt ut. Skal man handle ting på avbetaling så finnes det bedre alternativer enn dette kredittkortet. Videre så koster ikke Flexi VISA noe i bruk, men det har gebyrer på uttak i minibanker og har ikke reiseforsikring inkludert. Maksimal kredittgrense er kr 100 000, men den fastsettes naturligvis til å samsvare med inntekten din.

Søkekriterier

Søkekriteriene for å få et Flexi VISA er i samsvar med det som gjelder for alle kredittkort fra Santander. For det første så er man nødt til å være 20 år gammel for å søke, samtidig som man ikke kan ha betalingsanmerkninger når man søker. Dette vil uansett avdekkes når en kredittsjekk av deg utføres, slik at det ikke nytter å forandre på fakta. Flexi VISA har ikke noe bestemt inntektskrav for sine søkere, men du vil neppe få den kredittgrensen du ønsker med mindre du kan dokumentere en inntekt som samsvarer med ønsket kreditt.

Flexi Visa screenshot
Kundeservice
Hverdager:08:00-16:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:Santander Consumer Bank AS
Gateadresse:Strandveien 18
Postnummer:1366
By:Lysaker
Vurdering
Flexi Visa
89/100
Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Flexi Visa
100 000 kr
24,60%
50 dager
AnnonseEksempel: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349