Folkia

Omtale
Lånebeløp
Løpetid
Gebyrer
Folkia
1 000-20 000 kr
12 mnd
Etablering: 350,- kr
Termin: 30 kr
Annonse Eksempel: Eff.rente fra 79%, kr 15 000 o/1 år, totalt kr 20 195.

Folkia er helt klart Norges soleklare nummer én når det kommer til forbrukslån av små størrelser, ofte bare omtalt som smålån eller SMS-lån. Med en maksgrense for lån på kr 20 000 retter Folkia seg mot en helt annen målgruppe en de store bankaktørene på markedet, og er perfekt som nødløsning for deg som behøver penger på dagen. Det viser seg å være svært mange i Norge, for Folkia utbetaler et titalls nye smålån hver eneste dag. Selv om de vanlige bankene også tilbyr forbrukslån med små summer, så anbefaler vi heller at man velger Folkia, ettersom man da får betingelser som er tilpasset et såpass lite lån.

Søkekriterier

Når man skal søke om et vanlig forbrukslån, så vil man kanskje bli skremt av de noe strenge søkekriteriene som ofte oppgis på bankenes nettsider. Men når det kommer til smålån fra Folkia, så er søkekriteriene såpass overkommelige at nærmest «alle» får innvilget søknaden. Det eneste fastsatte kriteriet hos selskapet er at man må være 20 år når man søker. Oppfyller man dette, så er sjansen stor for at du får innvilget søknaden. Det som egentlig avgjør om du blir godkjent eller ei, er kredittsjekken. Det betyr at du må ha en inntekt som samsvarer med ønsket lånestørrelse, samtidig som du ikke kan ha betalingsanmerkninger fra før av. Allikevel vil vi påstå at det er meget enkelt å søke lån hos Folkia!

Trygghet og service

Folkia er Norges største tilbyder av smålån og forbrukslån på under 20 000 kroner, og er således en meget pålitelig kilde for slike lån. Selskapet er regulert av Finanstilsynet og har de lisensene som kreves for å tilby slike lån. Med andre ord kan du gjøre som tusenvis av andre nordmenn – søke om lån via Folkia uten å uroe deg og med god samvittighet. De er dessuten en av få tilbydere i landet som tilbyr lån på under 5000 kroner, noe som kan være livsviktig dersom man har et akutt behov for penger til for eksempel regning til dyrlege, strømregning eller annet som ikke har tid til å vente.

Er du fortsatt ikke overbevist om at det er en god idé å søke lån hos Folkia, så kan du kontakte deres rådgivere på telefon 73 10 33 00 eller via e-post på post@folkia.no.

Lånevilkår og kvalitet

Lånevilkårene hos Folkia er tilpasset de små summene man ofte søker om, og derfor er de noe vanskelig å omtale. Det vi kan si på generelt grunnlag, er at renten blir lavere jo høyere lånesum det er snakk om, og det samme gjelder for nedbetalingstiden. Ønsker man å låne bare 1000 kroner, så er man nødt til å tilbakebetale beløpet etter 30 dager. Da blir den effektive renten på hele 5641%, noe som kanskje høres skremmende høyt ut, men i realiteten blir den totale kostnaden på lånet kun på kr 395 – noe som absolutt er billig for et slikt lån på kort varsel.

Ønsker man å låne så mye som kr 20 000, så kan nedbetalingstiden strekkes til det maksimale på 12 måneder. Da vil lånet koste deg omtrent 500 kroner i måneden i renter og gebyrer, noe som heller ikke er ille for et slikt lån. Med andre ord har Folkia svært gunstige betingelser for deg som behøver et forbrukslån av liten størrelse.

Folkia screenshot
Mer. Info
Minste alder:20 år
Minimumsinntekt:Registrert liknet inntekt
Etableringsgebyr:350,-
Kundeservice
Hverdager: 09:00-17:00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Folkia AS
Gateadresse: Kronprinsensgate 1
Postnummer: 0251
By: Oslo
Vurdering
Folkia
95/100
Omtale
Lånebeløp
Løpetid
Gebyrer
Folkia
1 000-20 000 kr
12 mnd
Etablering: 350,- kr
Termin: 30 kr
Annonse Eksempel: Eff.rente fra 79%, kr 15 000 o/1 år, totalt kr 20 195.