Frogtail

Omtale
Lånebeløp
Løpetid
Gebyrer
Frogtail
10 000-50 000 kr
36 mnd
Etablering: 495,- kr
Termin: 30 kr

AnnonseEksempel: 15 000,- o/5 år, eff.rente 26,3%, etab.geb 495,- tot. 18 895,-

Frogtail ble startet av Folkefinans AS, som for mange kanskje er et ukjent selskap. Men de står bak blant annet Folkia og fokuserer på forbrukslån av mindre størrelse, ofte kjent som smålån. I tillegg til Norge er de aktive i både Sverige, Danmark, Finland og Estland. Frogtail har til nå stort sett vært et selskap rettet mot det svenske markedet, men de har nå åpnet opp for norske kunder.

Søkekriterier

Når du skal søke om et lån hos Frogtail må du oppfylle enkelte kriterier. De skiller seg forøvrig ikke nevneverdig fra betingelser som andre lignende selskaper har. Men for å ha håp om at søknaden skal bli godkjent må du være fylt minst 20 år, ha en skattbar inntekt og være folkeregistrert i Norge. Du kan heller ikke ha utestående gjeld hos namsmannen, noe som i all hovedsak vil bety at du har betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.

Oppfyller du alle kravene er selve søknadsprosessen enkel, og du kan sende inn skjemaet via både datamaskin, nettbrett og mobil i tilleg til å kune ta lånesøknaden direkte over telefon med kundeservice. Du signerer lånepapirene elektronisk via BankID, og blir lånet ditt godkjent før 13:00 blir pengene utbetalt før 17:00 samme dag. Er søknaden din godkjent etter det, vil pengene bli overført neste virkedag.

Trygghet og service

Som vi har vært inne på tidligere er Frogtail en forholdsvis ny leverandør på det norske kredittmarkedet. Men det er ingen grunn til å føle seg utrygg av den grunn, da selskapet bak er solide Folkefinans AS. I styret her sitter blant annet en toppleder i Telenor, og flere andre større investorer gjør at det er helt trygt å søke om lån. De er også fullt regulert av Finanstilsynet og må følge alle regler som det fører med seg.

Har du spørsmål eller ting du lurer på angående forbrukslånet kan du enkelt ta kontakt med kundeservice. Åpningstidene er mandag til fredag fra 09:00 -17:00 og de kan nås via telefon 03764 eller via e-post på info@frogtail.no.

Lånevilkår og kvalitet

Lånet du får kan klassifiseres som et smålån, og du kan låne fra 5000 kr til maksimalt 20 000 kr. Som er normalt ved forbrukslån, stilles det ingen krav til verken sikkerhet eller hva pengene skal brukes til. Rentesatsen du får på et lån vil variere fra person til person. Frogtail vil gjøre en bedømming av din personlige økonomi, og basert på den vil de komme med en rentesats. Ved å bruke lånekalkulatoren de har på siden sin kan man imidlertid komme frem til en anslagsvis rentesats. Låner man det største tilgjengelig beløpet, altså 20 000 kr, og strekker nedbetalingen så langt man kan (24 måneder), vil den effektive renten være på 37%. Låner man kun 5000 kr må de tilbakebetales innen 4 måneder, og den effektive renten er på 153%.

En av grunnen til at den effektive renten blir såpass høy på mindre lån, er at ekstragebyrer som etablering og terminbeløp vil fort utgjøre en stor prosentvis andel av lånebeløpet. Det er helt gratis og uforpliktende å søke om lånet, så du kan derfor sjekke konkret selv hvilket tilbud du kan få, uten at du trenger å akseptere et eventuelt tilbud.

Frogtail screenshot
Mer. Info
Minste alder:20 år
Minimumsinntekt:Registrert liknet inntekt
Etableringsgebyr:495,-
Kundeservice
Hverdager:09:00-17:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:Folkefinans AS
Gateadresse:Kronprinsensgate 1
Postnummer:0251
By:Oslo
Vurdering
Frogtail
59/100
Omtale
Lånebeløp
Løpetid
Gebyrer
Frogtail
10 000-50 000 kr
36 mnd
Etablering: 495,- kr
Termin: 30 kr

AnnonseEksempel: 15 000,- o/5 år, eff.rente 26,3%, etab.geb 495,- tot. 18 895,-