Gebyrfri Visa

Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Gebyrfri Visa
100 000 kr
23,41%
50 dager
Annonse Eksempel: eff.rente 23,41%, 15.000 o/12 mnd, totalt 16.780.

Du har vel hørt om Santander? Det er en internasjonal bankkjede, som er blant de største i verden på forbrukerfinansiering og kreditt. De har også mange kunder i Norge, deriblant på kredittkortet Gebyrfri Visa, som de har gjort stor suksess med. Det er kanskje heller ikke så rart – hvor mange ganger har du ikke irritert deg over de dyre gebyrene når du skal gjøre uttak fra utenlandske minibanker? Gebyrfri Visa er ett av tre kredittkort som Santander tilbyr i Norge, men det eneste som ikke koster noe som helst i bruk.

Fordeler og bonuser

Som du kanskje allerede har skjønt av både forrige avsnitt og navnet på kredittkortet, så ligger fordelene i det faktum at det er helt gebyrfritt. Det koster ingenting å søke om det, det koster ingenting å eie det og ikke minst så koster deg ingenting å bruke det. Dette er nok vanlig praksis når man handler i butikken eller bruker kortet i netthandel, men for uttak i minibanker er det ganske så uvanlig. Ofte må man betale et gebyr på flere prosent av uttakssummen, noe som fort blir kostbart gjennom to uker i syden. Nettopp derfor er Gebyrfri Visa så genialt, slik at du slipper å ta ut store seddelbunker om gangen for å senke kostnadene.

Kredittkortet har også både reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert dersom du bestiller og betaler reisen med kortet, noe som er med på å gjøre Gebyrfri Visa det ultimate kortet å ha med seg på utenlandsreiser. Kortet har ikke noe cashback-konsept, som har blitt svært populært blant nordmenn de seneste årene, men gir deg rabatter på overnattinger hos Comfort-hoteller, samt en del andre tilbud på både sko og restaurantbesøk.

Betingelser

Gebyrfri Visa er dessuten et godt kredittkort for deg som behøver en stor kredittramme, med en maksimal grense på kr 100 000. Som førstegangssøker får du ikke mer enn maksimalt kr 50 000 i kreditt, men den kan senere økes etter behov. Videre så gir kortet deg en effektiv rente på 23,41%, noe som absolutt ikke er dårlig sammenlignet med andre kredittkort på markedet, men uansett litt for dyrt til at vi anbefaler noen å handle ting på avbetaling med kortet.

Samtidig får man en rentefri periode på hele 50 dager, noe som skulle gi deg god tid til å bli kvitt regningene før rentene begynner å løpe.

Søkekriterier

Mens de fleste kredittkort har en aldersgrense på 18 år for å søke, så er Gebyrfri Visa noe mer eksklusiv. Her må man nemlig være fylt 20 år før man søker, og det blir som vanlig utført en kredittsjekk av søkeren for å finne ut hvor høy kredittgrense en skal få. Her vil det avsløres om man har betalingsanmerkninger fra før av, noe som vil gå hardt utover søknaden din. Utover dette er det ingen kompliserte krav man må oppfylle for å søke om et Gebyrfri Visa – dette er et kredittkort som er tilgjengelig for folk flest.

Gebyrfri Visa screenshot
Kundeservice
Hverdager: 08:00-16:00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Santander Consumer Bank AS
Gateadresse: Strandveien 18
Postnummer: 1366
By: Lysaker
Vurdering
Gebyrfri Visa
90/100
Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Gebyrfri Visa
100 000 kr
23,41%
50 dager
Annonse Eksempel: eff.rente 23,41%, 15.000 o/12 mnd, totalt 16.780.