Gjeldsmegler1

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Gjeldsmegler1
Månedlig kostnad: 1520 kr
Totalkostnad: 6192 kr
2.75%9.05%
Etablering: 650 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: Individuelt basert på forhandlingerAnnonse

Trenger du hjelp med finansiering eller ulike former for økonomisk rådgivning, så kan GjeldsMegler1 være selskapet for deg. De kan tilby deg hjelp med alt fra nedbetaling av utestående gjeld til å finne deg det riktige lånetilbudet. Litt mer om hva som skal til for å få et lån gjennom selskapet skal vi se litt nærmere på nå.

Søkekriterier

Om du skal søke om et lån fra Gjeldsmegler1 må du oppgi noen relevante detaljer om deg selv. Siden det er et selskap som vil kunne hjelpe alle kunder i ulike situasjoner på veien med å få et lån og ikke minst refinansiering, er det ikke nødvendigvis at du blir direkte ekskludert fra å søke om lån dersom du har en betalingsanmerkning eller stor gjeld. De tar en gjennomgang på hele din økonomi og ser så hva de kan gjøre for deg i forhold til å skaffe til veie et lån. Det er ikke begrenset til kun forbrukslån, men alt fra refinansiering til større lån er mulig.

Som vanlig må ha alltid være over 18 år og aller helst eldre for å kunne søke om lån og du må kunne vise til noe fast inntekt. Har du problemer med betalingsanmerkning i dag må du også kunne stille noe form for sikkerhet for å kunne gå videre med en lånesøknad.

Søknadsskjemaet er enkelt satt opp og finnes i både nettbasert form og du kan laste det ned og printe det ut som en PDF. Da fyller du det ut for hånd og sender det tilbake per post, via faks eller e-post.

Trygghet og service

Å benytte seg av tjenestene til GjeldsMegler1 er sikkert og trygt. Alle dine personlige opplysninger vil bli behandlet konfidensielt og kun gitt ut til samarbeidende partnere og banker de måtte ha. De er som alle finanstjenester som blir tilbudt i Norge bundet av strenge regler og forskrifter som kommer fra Finanstilsynes. Du kan alltid ta kontakt direkte med selskapet på 21994949 dersom du har noen andre spørsmål eller ting du måtte lure på.

Lånevilkår

Hvilket tilbud du kan få tilbake på en søknad om lån kan være vanskelig å spå. Renten på et lån vil alltid bli satt individuelt etter en gjennomgang på din personlige økonomi og betalingevne. Banken vil se på hva du har av inntekter i dag, og se på det mot utgifter til eventuell annen aktiv gjeld. Jo mer trygg de er på at du har økonomi til å tilbakebetale lånet, jo lavere vil renten på generell basis bli.

Fordelen med GjeldsMegler1 er at du kan søke om større lån enn hva som er vanlig enn hos selskaper som primært kun driver med forbrukslån. Du kan låne opptil 2 500 000 kr og det vil være en maksimal løpetid på lånet på 30 år. Hva renten er på vil du ikke kunne vite før du har sendt inn en søknad og den har blitt behandlet.

Gjeldsmegler1 screenshot
Mer. Info
Minste alder:22 år
Minimumsinntekt:Registrert liknet inntekt
Etableringsgebyr:650 kr
Kundeservice
Hverdager:08.00-16.00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:Gjeldsmegler1 AS
Gateadresse:Kirkeveien 61
Postnummer:0364
By:Oslo
Vurdering
Gjeldsmegler1
75/100
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Gjeldsmegler1
Månedlig kostnad: 1520 kr
Totalkostnad: 6192 kr
2.75%9.05%
Etablering: 650 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: Individuelt basert på forhandlingerAnnonse