KlikkLån

Omtale
Lånebeløp
Løpetid
Gebyrer
KlikkLån
10 000-40 000 kr
72 mnd
Etablering: 695,- kr
Termin: 45 kr
AnnonseEksempel: Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-.

«Lån opptil 40 000 kr med et enkelt klikk» er slagordene KlikkLån har valgt å bruke på sin hjemmeside, og det er en god oppsummering på hva tjenester og tilbud du kan få hos selskapet. De er en del av det store Thorn-konsernet, som blant annet spesialiserer seg på salg innen hvitevarer og elektronikk. Under Thorn-paraplyen finner man også L’easy som mange kjenner til. Her skal vi gi deg en oversikt over hva som skal til for å søke om et forbrukslån, hvilke kriterier som stilles, hvor stort beløp du kan få, og svare på om det er et trygt og godt selskap å ta lån hos.

Søkekriterier

Å søke om et kontantlån, som bare er en annen benevning på tradisjonelle lån uten sikkerhet eller forbrukslån, er veldig enkelt. Det stilles ingen krav til sikkerhet eller pant for å få utbetalt en lånesum, og selve søknaden er utfylt og sendt inn i løpet av noen få minutter. Men for å kunne sende en gyldig søknad og ha noen forhåpning om å få den godkjent, må man oppfylle enkelte kriterier. Blant de viktigste er det at du må være fylt 20 år og ha fast inntekt. Husk at du også må kunne dokumentere inntekten du fører opp gjennom lønnsslipper og selvangivelse når gjeldspapirene underskrives. Det stilles også krav til at søkeren om et kontantlån har vært registrert i Folkeregisteret i minst to år med en norsk adresse. Har du problemer med betalingsanmerkninger og pågående inkassosaker vil det være vanskelig å få tilslag på et forespørsel om lån.

Hele søknadsprosessen foregår på nett og du vil få svar med en gang. Har du BankID kan det brukes til å underskrive lånepapirene elektronisk, så pengene vil derfor også kunne bli utbetalt raskt. Har man noe utestående regninger eller utlegg som lånesummen skal brukes til, er det en veldig stor fordel.

Trygget og service

Siden KlikkLån er en del av det store Thorn-konsernet som har vært i Norge helt siden 1975, er det et trygt og godt selskap å søke om lån hos. De er også blitt en av landets største innen finansiering av forbrukerelektronikk, noe som viser at tilliten til selskapet er stort og at tjenestene de leverer er av god kvalitet. Et av de stadfestede målene til KlikkLån er også å være en tilbyder som gir ut lån på en ansvarlig måte, så de legger stor vekt på at lånetakerne har betjeningsevne på gjelden de tar opp og at de klarer nedbetalingene uten problem.

Har du noen andre spørsmål rundt selskapet eller ønsker å ta en sjekk på hva service de har, kan du ta kontakt med KlikkLån på info@klikklan.no eller på telefon 21626361.

Lånevilkår og kvalitet

Beløpet du kan låne ligger noe lavere enn hva andre tilbyr og ligger på mellom 5000 kr opptil 40 000 kr. Men for de fleste lånetakere vil det fortsatt være tilstrekkelig. Det er også positivt at man faktisk kan få tatt et mindre smålån. Mange har måtte tydd til kredittkort for slike mindre summer, men KlikkLån gir deg muligheten til å velge et vanlig lån i stedet.

Den nominelle renten starter fra 9.9 % og fra 13 % effektivt. Du velger selv hvor lang tid du ønsker å bruke på nedbetalingen, og du kan strekke hele nedbetalingsperioden opptil 60 måneder. Av andre kostnader som kommer i tillegg er et fast etableringsgebyr på 695 kr og et termingebyr på 45 kr.

KlikkLån screenshot
Mer. Info
Minste alder:20 år
Minimumsinntekt:Registrert liknet inntekt
Etableringsgebyr:695,-
Kundeservice
Hverdager:08:00-16:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:Thorn Norge Finans AS
Gateadresse:Grensesvingen 9
Postnummer:0661
By:Oslo
Vurdering
KlikkLån
96/100
Omtale
Lånebeløp
Løpetid
Gebyrer
KlikkLån
10 000-40 000 kr
72 mnd
Etablering: 695,- kr
Termin: 45 kr
AnnonseEksempel: Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-.