Kredittlånet

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Kredittlånet
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99% 26.05%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr
Eksempel: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr. Annonse

Kredittlånet er en nettside som hjelper deg til å finne det beste lånet for deg og dine behov. Nettsiden og tjenesten fungerer som en anbudstjeneste. Dette er en av Norges største anbudstjenester innen lån uten sikkerhet. Du legger inn din søknad hos Kredittlånet og mange forskjellige banker vil se på din søknad. Dermed vil du enkelt få mange ulike tilbud for ditt lån i henhold til dine behov. Da kan du enkelt velge den banken som passer best for deg og gir nettopp deg de beste vilkårene. Med andre ord så har du muligheten til å spare masser av tid ved å kun legge inn en søknad og du kan få tilbud fra opp til hele 15 banker hos Kredittlånet.

Søkekriterier

Det er selvfølgelig noen kriterier for deg som ønsker å søke om lån, disse kriteriene går igjen hos de fleste banker og anbudstjenester. Grunnen til at dette er relativt likt de fleste steder er at de er regulert av Finanstilsynet. Du må være minst 20 år. Kredittlånet setter også et krav om at du som søker har fast inntekt og at du er norsk statsborger. Når du har sendt av gårde din søknad vil det bli foretatt en kredittsjekk på deg, det er da viktig at man ikke har noen betalingsanmerkninger. Nettsiden har fremdeles muligheten til å hjelpe deg selv om dette skulle være tilfellet, men da må du ha mulighet til å stille bolig som pant. Dette for at det da skal bli sikrere for bankene å ha deg som lånekunde. Dersom du ikke har betalingsanmerkning vil du kunne låne uten sikkerhet i eiendom slik som hus eller bil.

Selve søknadsprosessen er helt gratis og du forplikter deg ikke til noe som helst. Selve søkeprosessen tar heller ikke lang tid dersom du skulle være bekymret for dette. Det er slik at du kan få svar allerede samme dag. Dersom du søker på kvelden vil du få tilbakemelding dagen etter. Dersom du sender din lånesøknad i helgen vil du få en tilbakemelding den første arbeidsdagen etter du har sendt din søknad.

Trygghet og service

Når det gjelder å søke lån så er trygghet viktig. Det kan føles ubehagelig å gå gjennom en tredjepart, men vi kan berolige deg med at det er helt trygt å benytte Kredittlånet. Det er slik at søknadsprosessen er helt gratis og du velger selv om du ønsker å gå videre med et av tilbudene du får. En annen betryggende faktor er at denne nettsiden er nødt til å følge retningslinjer som Finanstilsynet overvåker. Dermed kan man føle seg helt trygg på å benytte denne tjenesten.

Dersom du skulle ha noen spørsmål eller dersom du vil snakke med noen direkte så har du muligheten til å ta kontakt med Kredittlånet. Du kan ta kontakt på både telefon og e-post, alt etter hva som passer best for deg. Ønsker du å ringe Kredittlånet for spørsmål eller hjelp ringer du 99 72 80 37, ønsker du heller å skrive en e-post sender du denne til kredittlanet@digitalfinans.no. Du kan også følge aktøren på sosiale medier dersom du ønsker det.

Lånevilkår

Kredittlånet tilbyr som sagt deg som kunde muligheten til å søke om forbrukslån uten krav til sikkerhet. Det vil si at det ikke er noe krav til at du stiller med sikkerhet i eiendom som bil eller hus for eksempel. Dersom du har mange ulike smålån vil du også ha muligheten til å refinansiere disse og samle de på ett sted slik at det blir lettere å ha oversikten.

Denne nettsiden gir deg muligheten til å søke på lån på mellom 10 000 kroner og hele 500 000 kroner. Du velger selv hvor mye du ønsker å søke om å låne. Deretter må du også velge hvor lang tid du ønsker for å nedbetale ditt lån. Du kan velge opp til hele 15 år i nedbetalingstid dersom du skulle ønske det. Gjennomsnittsrenten for et lån fra Kredittlånet ligger på 11%. Det skal sies at renten settes individuelt for hver enkelt lånesøker. Når du skal undersøke renter så er det viktig å notere seg at nominell rente er uten avgifter og gebyrer. Dermed vil det lønne seg å se på den effektive renten som er det man faktisk vil ende opp med å betale for sitt lån.

Kredittlånet screenshot
Mer. Info
Minste alder:23 år
Minimumsinntekt:220 000 kr
Etableringsgebyr:950 kr
Kundeservice
Hverdager: 08.00-16.00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Digitalfinans AS
Gateadresse: Håvarsvegen 31 A
Postnummer: 5208
By: Os
Vurdering
Kredittlånet
85/100
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Kredittlånet
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99% 26.05%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr
Eksempel: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr. Annonse