Lånemegleren

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Lånemegleren
Månedlig kostnad: 2090 kr
Totalkostnad: 40389 kr
6.99% 21.95%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr
Eksempel: eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-. Annonse

Lånemegleren.no er en av landets mange låneformidlere, som fungerer som et mellomledd mellom deg og banken. De vil være en rådgiver og en uavhengig aktør som behandler søknaden din hos flere banker, før de sender deg de beste tilbudene i retur. Som en gratis tjeneste er det kanskje ikke derfor rart at Lånemegleren.no er ganske så populær blant norske kunder, og spesielt dersom de er kjente for å være blant de mest effektive på både søknadsbehandling og utbetaling av lån. I skrivende stund får du lånetilbud fra norske banker som Bluestep, Svea Finans, yA Bank, Ikano Bank og Thorn dersom du legger inn en søknad hos Lånemegleren.no.

Søkekriterier

Med tanke på at Lånemegleren.no gir deg ganske gunstige lånevilkår (noe du kan lese mer om lengre ned), så er søkekriteriene absolutt blant de mer overkommelige i bransjen. Aldersgrensen på 20 år er lav og gjør det enkelt for mange å skaffe seg forbrukslån, men kravet om en minimum årsinntekt på 200 000 kroner vil kanskje være en hindring for noen. Dette gjelder uansett om man ønsker å låne kr 5000 eller 360 000 og alt imellom. Dessuten kan man heller ikke ha noen betalingsanmerkninger, og for utenlandske statsborgere gjelder et krav om at man må ha bodd med norsk adresse i minst tre sammenhengende år.

Trygghet og service

Lånemegleren er en seriøs aktør som samarbeider med flere av landets største banker, og trygghet utlyses blant annet igjennom at de er godkjent av Finanstilsynet som låneformidler. Det er selskapet STK Finans som står bak tjenesten, og med sine hovedkontorer i Oslo er det snakk om et helnorsk selskap. Å søke forbrukslån via Lånemegleren.no er dessuten langt tryggere enn å oppsøke bankene på egen hånd, ettersom du «på kjøpet» får gratis eksperthjelp og en vurdering av hvilket lånetilbud som er best for deg. Samtidig ser man også at bruk av låneformidlere kan gi gunstigere rente, ettersom bankene da havner i en direkte konkurranse om deg som kunde.

Dersom du har behov for rådgivning angående forbrukslån eller spørsmål til Lånemegleren.no, så kan de kontaktes enkelt via nettsidene deres, eller direkte på telefon 02 302.

Lånevilkår og kvalitet

Det viktigste med et godt forbrukslån er ikke hva banken heter eller hvor mange minutter det tar å fylle ut søknaden, men rett og slett hvor mye det koster deg. Lånevilkårene hos Lånemegleren.no er derfor såpass gode at vi ikke har noen problemer med å anbefale deg å søke lån her. Du kan søke om en ganske så beskjeden sum på kun kr 5000, eller så mye som 500 000 kroner. Den effektive renten for et forbrukslån fra Lånemegleren.no ligger på 17,89%, men renten fastsettes individuelt etter hver søker, så den kan bli langt lavere enn som så. Nedbetalingstiden kan maksimalt være 15 år, og man kan bruke lang tid på selv de minste lånebeløpene.

En stor fordel ved å benytte Lånemegleren.no, er at det hele skjer svært effektivt. Søknaden er enkel å forstå, og det er tydelig hvilke banker som kommer til å vurdere lånesøknaden og som deretter potensielt gir deg tilbud. Signerer du elektronisk går det enda raskere.

Lånemegleren screenshot
Mer. Info
Minste alder: 20 år
Minimumsinntekt: 200 000 kr
Etableringsgebyr: 950 kr
Kundeservice
Hverdager: 08:00-22:00
Lørdager: 12:00-17:00
Søndager: 14:00-21:00
Adresse
Navn/mottaker: STK Finans AS
Gateadresse: Brynshøgda 9
Postnummer: 0667
By: Oslo
Vurdering
Lånemegleren
81/100