LendingHero

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
LendingHero
Månedlig kostnad: 1794 kr
Totalkostnad: 22668 kr
7.60% 37.30%
Etablering: 900 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: 150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl geb 900 kr, totalt 195 720 Annonse

LendingHero formidler usikrede forbrukslån og brukskreditt på vegne av flere banker. Betingelsene er de samme som om du søker direkte til hver enkelt bank. Fordelen med en låneagent er at man sparer tid og får flere tilbud samtidig, gjennom kun en enkelt søknad. I tillegg er låneagenter ofte gode rådgivere på grunn av sine erfaringer på området.

Lånevilkår og kvalitet

Bankene som LendingHero samarbeider med inkluderer smålånsspesialisten Ferratum, yA Bank, Ikano Bank og Komplett Bank. Sistnevnte tilbyr en brukskreditt som er et bra alternativ til tradisjonelle forbrukslån. Vilkårene for å få kreditten er lik det som er vanlig for usikrede forbrukslån, mens den største forskjellen er at for en brukskreditt løper rentene kun på den delen av lånet som du velger å disponere på kontoen din.

Rentebetingelsene fastsettes av hver enkelt bank ut i fra en individuell vurdering av økonomien til den som søker. De beste rentebetingelsene på vanlige forbrukslån er på rundt 7% nominelt, mens de dyreste rentene kan bli betydelig høyere. For å få gode rentevilkår må man ha en høy kredittscore. I tillegg til renter tilkommer det et engangsbeløp på 650 kroner ved etableringen av nytt forbrukslån, samt eventuelle månedlige betalingsgebyr. Terminomkostninger er normalt på 45 kroner, men hos noen banker slipper du unna dette gebyret dersom du velger å betale gjennom en e-Faktura.

Det minste forbrukslånet du får gjennom LendingHero er på 5 000 kroner, og du kan søke om å låne helt opp til en halv million kroner. Det kreves ingen sikkerhet i form av pant i bolig eller lignende. Nedbetalingstiden bestemmer du selv, begrenset til 15 år som maksimum. Låner du et begrenset beløp blir normalt tilbakebetalingstiden justert ned. Unntaket her er brukskreditten fra Komplett Bank, som løper så lenge du selv velger. En kreditt fra denne banken kan enkelt fornyes innen 6 måneder etter at den er fullstendig oppgjort, eller har blitt avsluttet.

Søkekriterier

For å søke om forbrukslån fra bankene LendingHero samarbeider med, kreves det at du er minimum 20 år. Du må være norsk statsborger og ha en brutto årsinntekt på minst 120 000 kroner. Søkere som har betalingsanmerkninger eller inkassosaker som er aktive, vil ikke få innvilget lån.

Gjennom LendingHero kan du søke sammen med en såkalt medlåner. Dette er når to personer søker sammen, noe som øker sjansene for at lånet innvilges, og ofte får man bedre rentebetingelser. Det man må være oppmerksom på når man tar opp lån sammen med andre, er at begge parter da blir ansvarlige for å betale tilbake lånet.

Trygghet og service

Servicen som tilbys av LendingHero er upåklagelig. Selskapet er raske med å videreformidle søknaden til bankene, og normalt får du svar samme dag du søker. Å etablere et lån gjennom denne låneagenten går også på dagen, men det tar uansett mellom 1 og 3 dager før pengene er disponible på kontoen din. LendingHero tilbyr rask kontakt med sine kundebehandlere gjennom live chat, i tillegg til at du kan henvende deg på epost dersom du har spørsmål eller trenger hjelp i forbindelse med søknaden om forbrukslån. Etter at du har inngått en låneavtale og mottatt pengene, foregår all kontakt direkte med den banken du valgte.

LendingHero screenshot
Mer. Info
Minste alder: 20 år
Minimumsinntekt: 120 000 kr
Etableringsgebyr: 900 kr
Kundeservice
Hverdager: 10.00-16.00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Libertech AS
Gateadresse: Strandgaten 209
Postnummer: 5004
By: Bergen
Vurdering
LendingHero
91/100