Liber Finans

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Liber Finans
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99% 21.10%
Etablering: 900 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: eff.rente: 15,1%, 150.000, o/5år, kostnad: 64.582, Totalt: 214.582 Annonse

Oppdatert: Liber Finans har avsluttet sin virksomhet, og peker nå til Compareking som selskapet ønsker å prioritere videre. Vi lar likevel omtalen stå for de som er interessert i å lese om den tidligere låneformidleren.

Liber Finans er en låneformidler som er godt etablert på det norske markedet. Det er ikke slik at du kan låne penger direkte fra Liber Finans men de hjelper deg med å sende søknaden din videre til bankene slik at du skal spare tid. Deretter mottar du flere svar på en eneste søknad slik at du kan velge det tilbudet som passer best for deg. Denne låneformidleren jobber hele tiden med å forenkle din hverdag slik at låneprosessen blir bedre for nettopp deg. De har en bedrift som stadig vokser seg større og de har over 50 medarbeidere per dags dato. Bedriften har kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki, Singapore og Warszawa.

Søkekriterier

Når man søker om et lån vil det alltid være visse søkekriterier som må oppfylles for å kunne få innvilget et lån. Du må være minimum 18 år for å søke lån via denne låneformidleren. Dette for at du selv skal ha fullt ansvar for det lånet du velger å ta opp. Det stilles også krav til at søker har en fast inntekt slik at det er lett å se at du har muligheten til å betjene det lånet du eventuelt velger å ta opp. Et annet krav er at du må være norsk statsborger, samt for noen at du må ha betalt skatt i Norge over en viss periode (tre år sammenhengende).

I tillegg til dette så vil det gjennomføres en kredittsjekk av deg som søker. Dette er en helt normalt prosedyre som blir gjort av alle banker uansett hvilket type lån du søker på. Dersom det er slik at det skulle dukke opp betalingsanmerkninger eller inkassosaker som er aktive så vil dette kunne gjøre at du ikke kan ta opp et lån. Dermed er det viktig at du innfrir kravene som stilles ved kredittsjekken slik at din søknad kan bli godkjent av de eventuelle bankene som ønsker å sende deg et tilbud.

Trygghet og service

Det er ingen hemmelighet at det er flere aktører på markedet som ikke er seriøse og som man skal passe seg for. Vi kan med absolutt sikkerhet si at dette ikke er tilfellet med Liber Finans. Dette selskapet har hele 9 års erfaring og det er ikke noe som tilsier at du ikke skal føle deg trygg med å benytte deres tjenester. Det er som sagt heller ikke Liber Finans som selv deler ut lånet. Det er deres samarbeidspartnere som gir deg tilbudene og du velger selv hvilket du eventuelt ønsker å låne hos. Du kan da undersøke disse samarbeidspartnerne nærmere dersom du vil det for å føle deg mer trygg.

Det samarbeides blant annet med følgende banker:

  • InstaBank
  • Komplett Bank
  • Avida Finans
  • Ekspressbank
  • Easybank

Dersom du fremdeles har en følelse av at du trenger å bli betrygget ytterligere, kan du ta kontakt med låneformidleren selv. Du kan enkelt gå inn på deres nettsider hvor du kan chatte med kunderådgivere eller sende enn mail ved å benytte en link nederst på startsiden. Dermed kan du stille eventuelle spørsmål du måtte ha for at dette skal føles trygt og godt for nettopp deg.

Lånevilkår og kvalitet

Når du skal søke om lån gjennom Liber Finans så er det ulike beløp du kan søke om. Noen ønsker kanskje et mindre lån. Det minste du kan søke om lån på er 10 000 kroner mens for deg som har behov for mer så kan du søke om opp til hele 500 000 kroner. Hver bank vil gjøre en helthetsvurdering og gi deg et tilbud på hvor mye de kan bevilge deg i lånesum.

Det er ikke bare en variasjon i lånesum du kan velge når du søker. En annen ting du må ta stilling til er hvor lang nedbetalingstid du trenger på lånet. Den korteste tiden du kan velge er 1 år og den lengste nedbetalingstiden du kan søke om er 15 år. Dette må du avgjøre i henhold til hvor mye du regner ut at du kan betale ned hver måned. Når det gjelder hvilken rente du får så er det umulig å svare konkret på. Årsaken til dette er at det vil bli regnet ut individuelt. Renten vil bli avgjort i henhold til dine forutsetninger og alle bankene vil se dette opp i mot de kredittopplysningene de har mottatt om deg og din økonomi.

Liber Finans screenshot
Mer. Info
Minste alder:18 år
Minimumsinntekt:Registrert lignet inntekt
Etableringsgebyr:900 kr
Kundeservice
Hverdager: 08.00-16.00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Liber Finance AS
Gateadresse: Filipstad brygge 1
Postnummer: 0252
By: Oslo
Vurdering
Liber Finans
86/100
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Liber Finans
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99% 21.10%
Etablering: 900 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: eff.rente: 15,1%, 150.000, o/5år, kostnad: 64.582, Totalt: 214.582 Annonse