Loan.no

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Loan.no
Månedlig kostnad: 2097 kr
Totalkostnad: 40822 kr
6.99%26.05%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: Eff. rente 16,6 %, 65.000, o/5år, etabl. geb 950, Totalt: 93.730Annonse

LOAN.no er et Oslo-basert finansieringsselskap som samarbeider med velkjente Ekspress Bank Norge. Selv om du søker om billån, forbrukslån eller lån til refinansiering gjennom LOAN.no, kommer selve pengene fra Ekspress Bank (en vanlig bankpraksis i dag). Ekspress Bank er en av de største tilbydere av forbrukerfinansiering i Skandinavia, og har avdelinger innen hele regionen. Som alle andre anerkjente lånetilbydere, er selvsagt Ekspress Bank Norge og LOAN.no underlagt Finansavtalelovens bestemmelser, og retningslinjene fra Finanstilsynet.

Lånevilkår og kvalitet

Lånegrensene hos LOAN.no er fra 5 000 kroner og opp til 350 000 kroner. Dette gjelder uansett om du søker om forbrukslån, lå for å refinansiere annen gjeld eller billån. Alle tre låneformene krever ingen sikkerhetsstillelse av låntakeren (banken tar ikke pant i en formuesgjenstand, slik som bolig), og det er helt opp til kunden hvordan pengene skal brukes.

Alle banker som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, fastsetter rentene til hver enkelt kunde individuelt. Dette skjer ut i fra en vurdering av kundens økonomiske situasjon, og baseres på kundens kredittscore. Har man høy kredittscore, oppnås bedre renter enn i motsatte tilfelle. Dermed vet man aldri nøyaktig hva rentene blir før man mottar det uforpliktende lånetilbudet. Gjennom LOAN.no får du potensielt en av markedets laveste nominelle minsterenter, der denne starter på 6,99% p.a. De effektive rentene inkluderer alle termingebyrer samt etableringsgebyret.

Søkekriterier

Kriteriene som kreves for å få forbrukslån gjennom LOAN.no er noe strengere enn for eksempel hos Bank Norwegian. Her skiller LOAN.no kravene til alder og inntekt ut i fra lånesum. For lånesummer inntil 350 000 kroner, kreves det at du er fylt 23 år og har en årsinntekt på minst 300 000 kroner. For de som søker om lån på maksimum 50 000 kroner, er tilsvarende krav 20 år og 200 000 kroner i årsinntekt. Merk deg at de fleste banker vil uansett vurdere lånesummen du søker om, opp mot inntektene dine og andre økonomiske hensyn. Det hender at lånekunder blir tilbudt lavere lånesum enn det de søkte om, dersom bankene vurderer det slik at kunden vil få merkbart dårligere økonomi med et større lån.

Uansett hvilken lånesum du søker om, kan du ikke ha betalingsanmerkninger, noe som kreves for stort sett alle former for kreditt uten sikkerhet. LOAN.no tilbyr lån til refinansiering av problematisk gjeld, og det lønner seg å se på slike muligheter, lenge før man havner i saker som kan ende i betalingsanmerkning.

Trygghet og service

Servicen hos både LOAN.no og Ekspress Bank Norge er upåklagelig. Alle henvendelser besvares raskt, og du får gode råd dersom det er noe du lurer på. På nettsidene til LOAN.no finner du også en god oversikt over ofte stilte spørsmål, der de vanligste problemstillingene blir besvart på en meget informativ måte.

Søknaden om forbrukslån, billån eller lån til refinansiering behandles raskt. Du hører fra LOAN.no kun noen minutter etter at søknaden er sendt inn. De fleste får tilbud om lån tilsendt på epost rett etterpå, avhengig av kredittvurderingen som foretas i hvert enkelt tilfelle.

Utbetaling av lån er også noe som foregår raskt hos dette finansieringsselskapet. Her avhenger det noe av hvordan du signerer, og hvilken ukedag du søker på. Det går raskest dersom du har elektronisk signatur (BankID) og sender søknaden inn på en hverdag. I beste fall overføres pengene umiddelbart etter at banken har mottatt signert låneavtale, og transaksjonen iverksettes i alle tilfeller innen 24 timer.

Loan.no screenshot
Mer. Info
Minste alder:20 år
Minimumsinntekt:200 000 kr
Etableringsgebyr:950 kr
Kundeservice
Hverdager:09:00-16:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:Firstborn IVS
Gateadresse:Cort Adelers Gate 16
Postnummer:0254
By:Oslo
Vurdering
Loan.no
63/100
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Loan.no
Månedlig kostnad: 2097 kr
Totalkostnad: 40822 kr
6.99%26.05%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: Eff. rente 16,6 %, 65.000, o/5år, etabl. geb 950, Totalt: 93.730Annonse