Loanbutler.no

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Loanbutler.no
Månedlig kostnad: 2097 kr
Totalkostnad: 40822 kr
6.99% 26.90%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr
Eksempel: 65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr. Annonse

Loanbutler er en nettside for deg som ønsker at det å låne penger skal gå raskt. Her kan du sende en søknad og få tilbud fra opp til 16 banker dersom du er heldig. Loanbutler markedsfører lån via et selskap som heter Centum Finans AS. Dette er et firma som har lang fartstid i bransjen. De har faktisk hele 17 års erfaring, dermed er man i gode hender.

Søkekriterier

Når man skal søke om lån så er det slik at det alltid er noen kriterier som ligger til grunn for at du skal kunne legge inn en søknad. Mange av disse kriteriene går igjen for mange av lånetilbyderne, spesielt på nett. Loanbutler har satt et krav om at du må ha fylt 18 år for å kunne søke om lån via deres nettsider. Det er også et krav om at du må ha en inntekt på over 120 000 kroner i året. Du må også ha skattet i Norge i over 3 år for å kunne få innvilget et forbrukslån her. Hvis du har noen betalingsanmerkninger som følge av utestående gjeld så vil dette også hindre deg fra å kunne få et forbrukslån.

Dersom du har innvilget kravene som vi har nevnt over så vil det ikke være noe problem for deg å søke om et forbrukslån. Loanbutler gir deg muligheten til å sende inn en søknad og motta opp til hele 16 tilbud fra ulike banker. På denne måten kan du sammenligne og se hvilket lån som passer best for deg. Det skal også nevnes at du kan benytte BankID. Ved å benytte dette så vil du kunne få utbetalt lånet raskere dersom du har behov for dette. Pengene vil du da få inn på din konto kun etter noen få dager.

Trygghet og service

Som vi nevnte tidligere så tilbyr Loanbutler lån via en aktør som har hele 17 års erfaring i bransjen. Dette er noen som kan gi deg en større sikkerhet når du søker. De vet rett og slett hva de driver med. Loanbutler kan også betrygge deg med at de har sikker kryptering av dine personlige opplysninger slik at ingen andre kan få tak i dem. De benytter Norton som er en leverandør som gir sikkerhet i henhold til slik opplysninger.

For at du som kunde skal føle deg ekstra trygg kan du selvfølgelig ta kontakt med aktøren dersom du skulle ønsker det. Det kan jo alltid dukke opp spørsmål eller kanskje du trenger litt hjelp med søknadsprosessen. Du kan også klikke deg inn på ofte stilte spørsmål og se om du finner svaret der. Dersom du ikke finner det du leter etter kan du sende en mail til info@loanbutler.no eller ringe dem på telefon 21939715. Dersom du sender en mail vil du få svar senest innen en virkedag.

Lånevilkår og kvalitet

Det er ganske så stor bredde på hvor mye du kan låne via denne sammenligningssiden. Det er faktisk slik at du kan låne mellom 5 000 kroner og opp til hele 500 000 kroner. Som sagt så vil du kunne få flere tilbud sendt til deg. Det er helt gratis å sende inn en søknad og du er ikke forpliktet til noe som helst. Når du skal søke så legger du inn ønsket lånesum samt hvor lang nedbetalingstid du ønsker på forbrukslånet. Når det gjelder nedbetalingstid så kan du velge alt fra 1 år til hele 15 år dersom du skulle ønske det. Når du har mottatt dine tilbud kan du se hvilket som passer best for deg og dine behov. Da er det viktig at du ser på den effektive renten som er satt på de ulike lånene. Det er denne som virkelig vil fortelle deg hvor mye ditt lån kommer til å koste totalt sett. Undersøk alle tilbudene nøye før du eventuelt bestemmer deg for det som passer best. Det skal sies at effektiv rente ofte blir høyere på mindre lån ettersom gebyrer og terminbeløp ofte vil være prosentvis større enn på de noe større lånene. Det er som sagt ikke noen forpliktelse når du søker om lån på Loanbutler og du kan selv velge om du ønsker å akseptere ett av tilbudene.

Loanbutler.no screenshot
Mer. Info
Minste alder:18 år
Minimumsinntekt:120 000 kr
Etableringsgebyr:950 kr
Kundeservice
Hverdager: 08.00-16.00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Firstborn Ivs (NUF)
Gateadresse: Cort Adelers Gate 16
Postnummer: 0254
By: Oslo
Vurdering
Loanbutler.no
84/100
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Loanbutler.no
Månedlig kostnad: 2097 kr
Totalkostnad: 40822 kr
6.99% 26.90%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr
Eksempel: 65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr. Annonse