Manchester United Visa

Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Manchester United Visa
100 000 kr
26,90%
50 dager
Annonse Eksempel: 15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.026,-

Manchester United trenger sannsynligvis ikke noen nærmere introduksjon, men visste du at det britiske storlaget har sitt eget kredittkort – som er tilgjengelig for oss nordmenn? Det er gjennom et samarbeid mellom det som faktisk er Norges mest populære fotballag og den internasjonale storbanken Santander, at norske kunder nå kan skaffe seg det som må være landets absolutt kuleste kredittkort. Santander er dessuten kjent for å være en meget god bank, så hvis hjertet ditt hører til de røde djevlene, er dette absolutt et kredittkort som du bør ha i lommeboka di.

Fordeler og bonuser

At Manchester United VISA bringer med seg fordeler relatert til klubben, bør nok ikke overraske noen. Dette kortet er perfekt for deg som planlegger en tur eller ønsker å ta turen over til balløya for å se kamp. Kortet gir blant annet rabatter på medlemskap i den offisielle supporterklubben, men også 10% avslag på den offisielle Manchester United-fotballskolen i Norge. Ikke minst får man et helt hav av rabatter og avslag i den offisielle supporterbutikken på Old Trafford – Manchester Uniteds hjemmebane.

Andre fordeler med et Manchester United VISA som er mer generelle, er at det inkluderer reiseforsikring og avbestillingsforsikring, noe som også kan være greit å ha dersom man skal se favorittlaget spille i England. Dessuten kommer man fremst i køen når det kommer til kjøp av United-billetter, noe som ofte kan være svært vanskelig å få tak i!

Santander er en bank med flere kredittkort, og felles for alle er at de er knyttet til konsernets KickBack-konsept. Det er et konsept som gir deg rabatter hos over 200 kjente nettbutikker – så lenge du betaler med ditt Manchester United VISA.

Betingelser

Før vi nevner noe om betingelsene, så må vi nevne at Manchester United VISA har et etableringsgebyr på 99 kroner – men det er det vel verdt så lenge du kan vise verden hvilket lag du holder med? Utover dette koster det ikke noe å eie kortet, og det gir ellers ganske så gunstige betingelser. Den effektive renten på 26,9% gjør at kortet ikke er noe bra alternativ for å handle med betalingsutsettelse, men så lenge man betaler tilbake utnyttet kreditt innen den rentefrie perioden på 50 dager, så betaler man ikke en krone i renter.

Maksimal kredittgrense på et Manchester United VISA er kr 100 000, men som regel får man ikke innvilget mer enn kr 50 000 i første omgang, for å deretter kunne utvide ved en senere anledning.

Søkekriterier

Santander har samme søkekriterier for alle sine kredittkort, så det er ikke noe vanskeligere å skaffe seg et Manchester United VISA enn et hvilket som helst annet kort fra banken. Du behøver for eksempel ikke bevise din tilhørighet til fotballaget på noen måte, men de eneste to kravene er at du er minst 20 år gammel og ikke har noen betalingsanmerkninger. Santander har ikke noe krav om en spesifikk inntekt, men den bør stå i stil til den kredittgrensen du søker.

Manchester United Visa screenshot
Kundeservice
Hverdager: 08:00-16:00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Santander Consumer Bank AS
Gateadresse: Strandveien 18
Postnummer: 1366
By: Lysaker
Vurdering
Manchester United Visa
82/100
Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Manchester United Visa
100 000 kr
26,90%
50 dager
Annonse Eksempel: 15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.026,-