Norwegian kredittkort

Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Norwegian kredittkort
100 000 kr
23,10%
45 dager
AnnonseEksempel: Effektiv rente fra 23,10%, kr 15 000 o/12 mnd blir totalt kr 16 764

Er du nordmann, så har du nesten garantert hørt om flyselskapet Norwegian, med Bjørn Kjos i spissen. Utover 2000-tallet har det gjort stor suksess med sine flygninger til internasjonale destinasjoner, noe som førte til at selskapet bestemte seg for å starte bank mot slutten av 2000-tallet. Det har de gjort stor suksess med, og Bank Norwegian er nå en av landets mest populære tilbydere både av kredittkort og forbrukslån. Du som reiser mye med flyselskapet vil kanskje dra spesielt mye nytte av kredittkortet fra internettbanken.

Fordeler og bonuser

Med et kredittkort fra Bank Norwegian kan du nærmest finansiere flyreisen ved å handle i butikker. Banken har nemlig et noe spesielt bonussystem, der du opptjener bonuspoeng for bruk hos flyselskapet Norwegian når du handler i butikker. Mange andre kredittkort benytter et lignende system, som kalles cashback, men da står man som regel fritt til å bruke bonuspengene på hva man vil. Men med Bank Norwegian sitt kredittkort blir man da låst til å bruke de på flybilletter, noe som nødvendigvis ikke må være en ulempe.

Hver gang du drar ditt kredittkort fra Bank Norwegian – uansett hvor eller hva du handler – så blir 1% av handlesummen omgjort til Cashpoints. Handler du mat for 1000 kroner, så får du 10 Cashpoints hos flyselskapet. Bruker man kortet konsekvent så skal det ikke mange månedene til før man har fått råd til en gratis flyreise hos selskapet. Dessuten får du inntil hele 20% med Cashpoints når du kjøper flybilletter hos Norwegian med det aktuelle kortet.

Andre fordeler med et kredittkort fra Bank Norwegian, er at kortet inkluderer gratis reise- og avbestillingsforsikring. Det koster heller ikke noe å bruke kortet når du skal gjøre uttak i utenlandske minibanker, noe som egentlig gjør at dette kredittkortet bør være et optimalt førstevalg for norske turister.

Betingelser

Betingelsene for kredittkortet er heller ikke rent dårligere, og langt bedre enn mange av konkurrentene. Du kan søke om en kredittgrense på inntil kr 100 000, og få en effektiv rente på 23,1%. Sistnevnte er noe høy til at vi anbefaler å bruke dette kortet for å handle ting på nedbetaling, men Bank Norwegian er absolutt ikke verst i klassen. Dessuten har du hele 6 uker med rentefri nedbetaling, noe som bør utnyttes dersom du ikke ønsker at bonuspengenes du sparer opp skal bli spist opp av rentekostnadene.

Søkekriterier

Sliter man med å skaffe seg et kredittkort hos en annen tilbyder, så er sjansene langt større for at du blir godkjent hos Bank Norwegian. Internettbanken har nemlig svært overkommelige søkekriterier, som blant annet innebærer at du kun behøver å være fylt 18 år før du kan bli godkjent som søker. Videre så har ikke banken noen faste inntektskrav, men dersom du har betalingsanmerkninger fra før av vil du sannsynligvis få avslag på søknaden. Kredittgrensen du søker om vil også måtte samsvare med den inntekten du har, og hvis den ikke gjør det kan du risikere å få en langt lavere kredittgrense enn ønsket.

Se også: Forbrukslån fra Bank Norwegian

Norwegian kredittkort screenshot
Kundeservice
Hverdager:10:00-16:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:Bank Norwegian AS
Gateadresse:Oksenøyveien 3
Postnummer:1366
By:Lysaker
Vurdering
Norwegian kredittkort
92/100
Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Norwegian kredittkort
100 000 kr
23,10%
45 dager
AnnonseEksempel: Effektiv rente fra 23,10%, kr 15 000 o/12 mnd blir totalt kr 16 764