Nova Finans

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Nova Finans
Månedlig kostnad: 1794 kr
Totalkostnad: 22668 kr
7.60% 37.30%
Etablering: 900 kr
Termin: 30 kr
Eksempel: 150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr. Annonse

Nova Finans er en låneformidler for Liber Finans. Det betyr at Nova Finans samler inn lånesøknaden, men at det er Liber Finans som står for tjenesten. Denne tjenester tillater søkeren å sende samme søknad til hele 18 banker, hvor man da kan få tilbud fra samtlige. Man velger deretter lånet som gir best vilkår. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Søkekriterier

Det er alltid søkekriterier som blir stilt når man er ute etter et forbrukslån. Men avhengig av hvilket lånebeløp du er ute etter er det ikke de vanskeligste kriteriene å oppfylle. Hvilke krav som stilles kan variere noe fra utlåner til utlåner, men generelt vil de være de samme. Nova Finans samarbeider med flere ulike låneaktører for å finne det beste tilbudet til deg. De vil ta din søknad og levere den til alle bankene de arbeider med, og la de konkurrere om å gi deg det beste tilbudet. Men for å kunne søke må du først og frem være myndig. Du må også være registrert i det norske folkeregisteret og kunne vise til noe fast inntekt.

Inntekten din er i stor grad med på å bestemme hvor mye du kan få låne. Så er du en student med en deltidsjobb vil du ha vanskeligheter med å få godkjent en søknad for flere hundretusen. Om du ikke har betjeningsevnen i orden bør du naturlig nok heller ikke søke om et slikt lån, og det er sjeldent du uansett vil få tilslag på det.

Trygghet og service

Alle finansselskaper som har avtale med flere banker og som vil formidle din søknad til sine samarbeidspartnere er regulert av Finanstilsynet. Der er det strenge regler for hvordan de kan behandle dine personopplysninger og de kan heller ikke ta betalt for tjenesten sin. De vil tjene penger på en provisjon som de får utbetalt av en bank du eventuelt velger å gå videre med. Det er derfor helt trygt å bruke Nova Finans sine tjenester til å finne deg et forbrukslån. Ta kontakt på info@novafinans.org dersom du har noen videre spørsmål til selskapet.

Lånevilkår

Det er vanskelig å kunne spå på forhånd hva du vil få tilbake av tilbud. Som vi allerede har vært inne på vil Nova Finans sende ut din søknad til flere samarbeidsbanker. Alle de vil så ta en gjennomgang på dine opplysninger og gi deg et tilbud ut fra hvordan de bedømmer din personlige økonomi. Jo sterkere økonomi du kan vise til, og jo større betjeningsevne du har, dess lavere vil renten være på tilbudet de gir deg. Rentenivået er med på å reflektere risikoen banken tar med å låne ut pengene. Og jo tryggere de ser på deg som en lånetaker, jo bedre tilbud er de villig til å gi deg.

For å bedre vilkårene dine kan du også vurdere å ta med en medsøker på lånet. Da vil personen du tar med, på lik linje med deg, være solidarisk ansvarlig for lånesummen. At det er to personer som garanterer for at pengene blir tilbakebetalt vil naturlig nok sees positivt på av banken.

Nova Finans screenshot
Mer. Info
Minste alder:18 år
Minimumsinntekt:120 000 kr
Etableringsgebyr:900 kr
Kundeservice
Hverdager: 08.00-20.00 (16.00 fre)
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Liber Finance AS
Gateadresse: Filipstad brygge 1
Postnummer: 0252
By: Oslo
Vurdering
Nova Finans
84/100
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Nova Finans
Månedlig kostnad: 1794 kr
Totalkostnad: 22668 kr
7.60% 37.30%
Etablering: 900 kr
Termin: 30 kr
Eksempel: 150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr. Annonse