Nye forbrukslån

Vi har valgt å lage en liste som til enhver tid viser nye forbrukslån. Listen er basert på de nyeste omtalene hos Norsk Kreditt AS. Du finner de nyeste forbrukslån 2019 i listen nedenfor – med en henvisning til omtalen hvor du kan lese mer om betingelser og vilkår.

Her er de fire nyeste forbrukslånene:

Vende Finans

Lånebeløp

10 000 - 500 000

Loanbutler.no

Lånebeløp

5 000 - 500 000

Nordiclån

Lånebeløp

10 000 - 50 000

InstaBank

Lånebeløp

5 000 - 500 000

Klikk her hvis du ønsker mer informasjon om forbrukslån

Derfor kan du få litt bedre vilkår hos nye aktører

Nye forbrukslån i NorgeSelv om nyoppstarede forbrukslånbanker ikke kan gi deg vanvittige fordeler, ser vi at de aller fleste byr på litt bedre vilkår i starten. Dette må de nødvendigvis gjøre for at forbrukere faktisk skal anse dem som et alternativ.

Du får gjerne mer fleksibilitet, noe lavere renter og kanskje muligheten til en rente- og avdragsfri måned eller to i løpet av et år.

Men vi vil gjerne understreke at du heller ikke kan ta ethvert tilbud for god fisk. Les lånetilbudet nøye og vær klar over alle vilkårene før du låner penger.

Nye forbrukslån 2019

Mange forventer at forbrukslånbanker også skal få et godt år i 2019, men det har blitt noe strengere regler rundt utlån og markedsføring. Vi tror likevel det kommer til flere aktører i 2019, og håpet er selvsagt at man i denne bransjen snart kan komme frem til et kompromiss. Kanskje kan et rentetak og langt mindre aggressiv markedsføring være løsningen? Et gjeldsregister er jo på trappene, noe som vil fjerne de verste tilfellene av gjeldsrammede nordmenn.

Etter det vi har hørt, kan det se ut som at flere flyselskaper kommer til å lansere nye forbrukslån i 2019. De ser at Bank Norwegian har vært en utrolig suksess. Det vil ikke overraske oss om det kommer lignende lånemuligheter i 2019.

Nye eller etablerte banker?

Det skal også sies at det er fordeler med de etablerte bankene, nettopp fordi de er etablerte, har mer erfaring og kan sitt felt. I Norge er det imidlertid sånn at alle er forsikret. Så lenge du sørger for at aktøren du låner penger hos, har konsesjon for utlån i Norge, vil dette være trygt.