Onlinebrokers.no

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Onlinebrokers.no
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99% 26.05%
Etablering: 640 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: 65.000,- over 5 år - eff. rente: 15,8% - etabl. geb. 640,- totalt: 92.309,- Annonse

Onlinebrokers.no er et tilbud fra Online 24 AS. Innen det norske lånemarkedet har de samarbeidet med flere av de ledende norske bankene helt siden 2001. Dette er banker og lånetilbydere som DNB, YA Bank, Komplett Bank, Collector Bank, Svea Finans, BB Finans, Ikano, Avida Finans, Instabank og Bluestep Bank.

Som finansagent er Onlinebrokers sin oppgave å hjelpe deg med de å finne de beste tilbudene på forbrukslån, i størrelsesorden fra 10 000 kroner til 500 000 kroner, hvor det ikke stilles krav til sikkerhet.

Siden de startet i 2001 har de bygd opp mye erfaring innen dette markedet. I tillegg til forbrukslån tilbyr de også hjelp med å refinansiere inkassogjeld dersom du skulle ha vært så uheldig å havne i den situasjonen.

Onlinebrokers har sin adresse i sentrum av Bergen.

Søkekriterier

På sine hjemmesider opplyser Onlinebrokers.no veldig lite om kravene de stiller til sine lånekunder når det kommer til kriteriene for å få lån gjennom dem. Dog opplyser de at dersom du har inkassogjeld kvalifiserer du ikke til, og du kan heller ikke søke om, forbrukslån.

Men selv om du har kommet i en uheldig situasjon, så vil Onlinebrokers fortsatt kunne hjelpe deg med det de kaller et inkassolån, dersom du er eier av en bolig. Selv sier de på sin hjemmeside:

Mange forbrukslån og/eller betalingsanmerkninger, er ingen automatisk avslagsgrunn hos oss. Du kan få hjelp til å samle gjeld, redusere månedlige utgifter og samtidig få dekket lånebehovet, dersom du refinansierer boliglånet ditt.

Dersom du har inkassosaker eller betalingsanmerkninger, men eier en bolig, så kan det være verd tiden du bruker på å sende inn en søknad på lån til Onlinebrokers.

Trygghet og service

Siden det er Online 24 AS som står bak, og ikke minst grunnet at de har samarbeidet med solide norske aktører helt tilbake til 2001, bør mye tyde på at tryggheten for lånekundene er godt ivaretatt. Som finansagent er det heller ikke Onlinebrokers eller online24 AS som låner deg pengene. De opererer bare som et mellomledd mellom lånekunden og anerkjente banker. Allikevel er også denne typen formidlere av lån underlagt strenge norske lover. Vi har derfor ingen grunn til å tro at det ikke er trygt å ta opp lån formidlet gjennom Onlinebrokers.

Hjemmesiden Onlinebrokers.no er enkel og grei å finne frem på. Sidene du bruker for å fylle ut søknadskjema på lån er bare et raskt klikk unna, og skjemaene er oversiktlige og greie å fylle ut for deg som lånesøker. Siden, Om oss, gir mye god informasjon om det å låne penger. Noe som mange bør finne veldig nyttig. Dog kunne vi tenkt oss litt mer informasjon om krav til låntaker osv.

Kontaktsiden er også oversiktlig og enkel. Selv om den ikke inneholder noe kontaktskjema så er all kontaktinformasjon oversiktlig listet.

Ønsker du å kontakte Onlinebrokers per telefon er telefonnummeret til Kundesenter forbrukslån (Online24 AS) 55 33 45 00 og til Kundesenter Inkassolån, 400 98 283. Du kan også nå kundesenteret på mail: lan@online24.no.

Lånevilkår og kvalitet

Onlinebrokers tilbyr usikrede forbrukslån fra 10 000 til 500 000 kroner med en nedbetalingstid på opptil 15 år. Når du fyller ut og sender inn en lånesøknad gjennom Onlinebrokers vil deres kundesenter la søknaden bli behandlet av opptil 9 banker.

Dersom du som lånesøker oppfyller kravene for lån kan du få tilbud fra flere banker. Så er det opp til deg hvilket tilbud som passer deg, og dine lånebehov, best.

Rentene på lån formidlet gjennom Onlinebrokers varierer avhengig av hvilken banker som låner deg pengene, og hvem du er som lånekunde. Ved hjelp av informasjon du oppgir på din søknad gjør banken en risikovurdering. Og ut fra denne vurderingen blir det satt en rente som er individuell fra søknad til søknad. Allikevel oppgir Onlinebrokers på sine websider en rente fra 7,9% (8,6% eff) til 19,95 på sine usikrede forbrukslån.

Onlinebrokers.no screenshot
Mer. Info
Minste alder: 18 år
Minimumsinntekt: 200 000 kr
Etableringsgebyr: 640 kr
Kundeservice
Hverdager: 08.00-16.00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Online24 AS
Gateadresse: Markeveien 1C
Postnummer: 5808
By: Bergen
Vurdering
Onlinebrokers.no
84/100