OPP Finans

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
OPP Finans
Månedlig kostnad: 2162 kr
Totalkostnad: 44748 kr
7.50% 19.90%
Etablering: 950 kr
Termin: 50 kr

Eksempel: 65 000,- o/5 år, eff. rente 18,35 %, etabl.gebyr 950,-, totalt: 97 784,- Annonse

Har du hørt om OPP Finans? Med mindre du ikke har hatt tilgang til internett, TV og radio de seneste årene, så vil vi anta at du har det. Forbrukslånet tilbys nemlig fra den velkjente banken Gjensidige, og har de seneste årene blitt reklamert svært mye for i norske medier. Det har gjort lånet til et av landets mest populære, noe som skyldes kombinasjonen med annonsering samt at lånet faktisk har ganske så gode vilkår. Og det er kanskje ikke så rart at disse folka vet hva de driver med – for Gjensidige har eksistert helt siden 1820-tallet.

Søkekriterier

Vi har ofte hørt forbrukslånet fra OPP Finans bli omtalt som «folkets lån», et resultat av at de har relativt overkommelige søkekriterier. Skal man søke forbrukslån hos OPP Finans, så er man nød til å være 21 år gammel og tjene minimum 200 000 kroner i året. Oppfyller man disse to kravene, så er mye gjort for at søknaden innvilges. Men man kan heller ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker, samtidig som OPP Finans ønsker at du har en «stabil og trygg» økonomi når du søker. Dette fremkommer nok av kredittsjekken, men det er altså mulig at behandlerne utviser skjønn dersom du befinner deg i gråsonen.

Trygghet og service

Med det veletablerte og gigantiske Gjensidige-konsernet i ryggen har man ingenting å frykte dersom man skal søke forbrukslån hos OPP Finans. Banken har tilbydd forbrukslån til nordmenn i en årrekke, og har nylig forbedret sitt forbrukslån for å matche den stadig økende konkurransen i denne bransjen. Er man i tvil om man skal søke lån her, så anbefaler vi at du leser litt om filosofien og forpliktelsene til banken på nettsidene for lånet.

Det kan også lønne seg å ta en prat med en konsulent hos OPP Finans i forkant av søknaden, dersom man synes noe er uklart med lånet. Banken er en av de med best åpningstider, og man kan ringe dem på telefon 04140 på hverdager fra klokken 08 – 21. Rekker man ikke det, så kan man sende en e-post til post@oppfinans.no, og man vil få dyktig rådgivning i forhold til det å søke forbrukslån.

Lånevilkår og kvalitet

Vi nevnte innledningsvis at en av årsakene til at OPP Finans sitt forbrukslån hadde blitt så populært i Norge, var lånevilkårene. Med en gjennomsnittlig effektiv rente på 17% er absolutt lånet helt i toppsjiktet av norske forbrukslån, og med stabil og god inntekt kan det godt hende man får en mye lavere rente enn dette. Maksgrensen på kr 500 000 skulle holde for de fleste, men man kan låne så lite som kr 10 000. Du bestemmer selv nedbetalingstiden, men maksimal tid ved minstesummen er 4 år, og hele 15 år dersom man låner opp mot maksgrensen.

Et fast etableringsgebyr på 175 kr, pluss 1% av lånebeløpet, gjør at OPP Finans spesielt egner seg til forbrukslån av de små summene. Er du usikker på om tilbudet er godt nok, så anbefaler vi at du sender inn en søknad og ser hva de kan tilby deg. Det er helt uforpliktende!

OPP Finans screenshot
Mer. Info
Minste alder: 21 år
Minimumsinntekt: 200 000 kr
Etableringsgebyr: 950 kr
Kundeservice
Hverdager: 08:00-21:00 (18:00 fre)
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Gjensidige Bank ASA
Gateadresse: Schweigaards gate 14
Postnummer: 0185
By: Oslo
Vurdering
OPP Finans
90/100