Re:member

Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Re:member
150 000 kr
25,40%
45 dager
Annonse Eksempel: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

re:member er blitt en velkjent tilbyder av kredittkort for mange nordmenn, og selskapet som står bak kortet er EnterCard Norge AS. Det høres kanskje mindre kjent ut, men bankene bak EnterCard er store Barclays Bank og Swedbank. Bare i Storbritannia har Barclays over 14 millioner kunder og har drevet bankvirksomhet i nesten 300 år. I samarbeid med Swedbank markedsfører de nå kredittkort i hele Norden.

Kredittkortet de tilbyr har flere gode fordeler som vi skal se nærmere på nå, i tillegg skal vi ta en gjennomgang på hva betingelser og søkekriterier som stilles for å få kortet.

Fordeler og bonuser

Det er et bredt spekter av fordeler som ligger inkludert i kortet, og spesielt for de som er glad i shopping på nett kan kortet passe utmerket. Det er nemlig over 200 ulike nettbutikker som re:member har avtale om rabatter med, og alle avslag vil automatisk bli trekt fra på fakturaen din. Noen utdrag av kjeder og butikker du kan få rabatter i er hos CDON, Groupon, Ellos og Norwegian. Flere restauranter inngår også i de ulike fordelene og gir deg avslag på alle besøk.

Skal du ut på tur vil det ligge inkludert en reise- og avbestillingsforsikring så lenge du betaler minst 50 % av utgiftene til reisen med kortet. I tillegg får du også muligheten til å velge enda en ekstraforsikring hvor valget er mellom blant annet ransforsikring, betalingsforsikring og nøkkel- og dokumentforsikring.

Betingelser

Det er ingen etableringskostnader med å skaffe seg kredittkortet, og man kan velge mellom to ulike kort som har et årsgebyr på 295 kr og et som er gratis å ha. Kortet med årsgebyret har en noen lavere effektiv rente på 21,5 %, mens uten ligger på 25,4%. Den effektive renten inkluderer alle gebyrer og ekstra kostnader, og når man sammenligner kredittkort er det viktig å se hva den ligger på mer en den nominelle. Den vil nemlig ikke inkludere gebyrer og det er den effektive renten som til slutt skal tilbakebetales.

Den øvre kredittgrensen er satt til 150 000, som er forholdsvist høyt for et kredittkort, og man kan få en rentefri periode på inntil 52 dager. Betaler du dermed hele den brukte summen tilbake før perioden er over, vil du ikke få noen ekstra kostnader knyttet til bruken. Merk deg imidlertid at re:member vil ta en gjennomgang av din økonomiske situasjon når du sender inn en søknad, og kan basert på den gi deg ett av tre ulike kort. Den største forskjellen på de tre er stort sett kun den øvre kredittrammen innvilget, men noen få ulike forskjeller kan det være. Så husk å ta en ekstra sjekk på alle betingelsene når du får kortet slik at du er skikkelig innforstått med de.

Søkekriterier

Som alltid når man søker om kredittkort vil det gjøres en kredittsjekk. Der ser man om det ligger inne registrerte betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker, og er det tilfellet vil man som regel ende opp med avslag på søknaden. Meningen med en slik sjekk er både en sikkerhet for selskapet, at de som får innvilget kreditt fint kan klare tilbakebetalingen, men det gjør også at de som er i en vanskelig økonomisk situasjon ikke gjør ting verre for seg selv med å ta opp kreditt og lån de ikke kan klare å betjene. Har du ellers en regelmessig inntekt og er over 18 år, kan du fint legge inn en søknad.

Re:member screenshot
Kundeservice
Hverdager: 08:00-18:00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: EnterCard Norge AS
Gateadresse: Søndre gate 10B
Postnummer: 7011
By: Trondheim
Vurdering
Re:member
98/100
Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Re:member
150 000 kr
25,40%
45 dager
Annonse Eksempel: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.