Santander Red

Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Santander Red
100 000 kr
17,12%
50 dager
Annonse Eksempel: eff.rente 17,12%, 15.000 o/12 mnd, totalt 16.323.39.

Kredittkortet Santander Red tilbys av banken med samme navn, som er et verdensomspennende bankselskap med opphav i Spania. De har nå nesten 200 000 ansatte over hele kloden og er nok et kjent navn for mange, takket være deres finansieringstjenester i Norge som har gjort det bra de seneste årene. I tillegg til Santander Red, så tilbyr de også en del andre gunstige kredittkort, inkludert Gebyrfri Visa, Flexi Visa og et eget kort dedikert til Manchester United-fansen. Banken er også kjente for sine høye renter på sparekonto, samt usikrede lån.

Fordeler og bonuser

Mens de andre kredittkortene fra Santander har fordeler som cashback og rabatter, så er Santander Red kortet for deg som vil handle ting med betalingsutsettelse. Dette kortet har nemlig ikke mange rabattavtaler og lignende, men en svært lav effektiv rente, som egentlig minner mest om et gunstig forbrukslån. Renten er i skrivende stund på 17,12%, noe som absolutt gjør det mulig å utsette betalingene i noen uker – eller kanskje måneder – uten at det nødvendigvis behøver å koste skjorta.

Sammenligner vi den effektive renten med et annet populært kredittkort på det norske markedet, 365Privat, så er den her over 25%. Det vil utgjøre ganske store forskjeller dersom man skal handle seg ny sofa og flatskjerm på avbetaling.

Men når vi sa at kredittkortet Santander Red ikke hadde noen rabatter og fordeler, så løy vi litt. For Santander-kjeden har avtaler med alle Comfort-hoteller i Sverige og Norge, noe som gir deg 10% rabatt på overnattinger dersom du bruker kredittkortet til å booke overnattingen. I tillegg får man 20% avslag på alt av skotøy fra nettbutikken Baresko.no, noe som kanskje kan glede noen i hjemmet?

Betingelser

Vi har allerede nevnt den største fordelen med kredittkortet Santander Red, som ligger i rentebetingelsene og den lave effektive renten på kun 17,12%. Utover dette så har også kredittkortet hele 50 dager med rentefri nedbetaling, så det kan godt hende at du slipper å betale renter i det hele tatt – så lenge du er disiplinert og planlegger innkjøpene dine. Det koster ikke noe å verken bruke eller eie et Santander Red, forutsatt at man ikke gjør uttak i minibanker. Maksimal kredittgrense er kr 100 000, så dette kortet egner seg også for deg som behøver å ha mye penger tilgjengelig.

Søkekriterier

For å søke om et kredittkort fra Santander Red, så er minimumskravet at man har fylt 20 år. Utover dette så har de fleste nordmenn tilgang til et slikt kredittkort, ettersom det ikke er noe fast inntektskrav til søkerne. Derimot vil du få en relativt lav kredittgrense om du ikke har høy nok inntekt, noe som gjør det mulig også for studenter å søke om et slikt kredittkort. Det som dog sørger for at mange får avslag på søknaden, er at de har betalingsanmerkninger fra tidligere misligholdte lån. Slikt vil bli avslørt under kredittsjekken som utføres av deg, slik at det nærmest ikke er noen vits i å søke dersom du har en slik.

Santander Red screenshot
Kundeservice
Hverdager: 08:00-16:00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Santander Consumer Bank AS
Gateadresse: Strandveien 18
Postnummer: 1366
By: Lysaker
Vurdering
Santander Red
92/100
Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Santander Red
100 000 kr
17,12%
50 dager
Annonse Eksempel: eff.rente 17,12%, 15.000 o/12 mnd, totalt 16.323.39.