Shell Mastercard

Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Shell Mastercard
75 000 kr
26,17%
5 dager

AnnonseEksempel: Eff.rente 26,17 %, 15.000 kr o/12 mnd. Totalt 17.149 kr

Det gigantiske Shell-konsernet er mest kjent for sine bensinstasjoner, som det finnes nesten 400 av i Norge. Derfor vil et kredittkort med bonuser hos denne kjeden være svært praktisk for mange. Men visste du at det ikke er Shell som selv står bak kredittkortet? Nei, det er den opprinnelig svenske banken Ikano Bank, som er eid av Kamprand-familien. Dette er også familien til grunnleggeren bak det gigantiske møbelkonsernet IKEA, slik at du med et Shell MasterCard kanskje allerede nå vet hva du får.

Fordeler og bonuser

Først og fremst må vi avkrefte det du helt sikkert nå tror – At dette kun er et kredittkort som er gunstig for aktive Shell-kunder. Der tar du nemlig grådig feil! For den største bonusen med dette kredittkortet kan utnyttes av alle som handler «noe». Kortet gir deg nemlig 1% bonus på alle kjøp du utfører med det, enten det er hos Shell, Rema 1000, skobutikken DNA eller hos en helt annen butikk et helt annet sted i verden. Konseptet kalles cashback og lar deg altså spare ganske så mye penger i løpet av ett år.

I tillegg til denne omfattende bonusen, så får du 40 øre i drivstoffrabatt når du fyller tanken hos en Shell-stasjon. Pengene du opptjener som bonus blir overført til Trumf-poeng, og kan senere tas ut i kontanter eller benyttes hos en av Trumfs samarbeidspartnere.

Dette kortet introduserer stadig nye fordeler og bonuser. Hver måned har man en utvalgt bransje eller butikk der man sparer penger, som for eksempel i august da man får 10% rabatt på alle bøker hos CDON. I skrivende stund promoterer de også et samarbeid med Fjordkraft, der man kan spare hele 1,10 kr/literen dersom man bytter strømleverandør.

Betingelser

Kredittkortet fra Shell og Ikano er først og fremst gunstig for deg som vil utnytte de overnevnte bonusene og rabattene, for når det kommer til selve betingelsene, så er ikke Shell MasterCard øverst på pallen. En effektiv rente på 26,05% gjør det lite lurt å handle ting på avbetaling, samtidig som et gebyr på hele 4% av uttaksbeløpet i minibanker gjør det til et dårlig kredittkort å ha med seg på reisen. Kortet inkluderer heller ikke reiseforsikring.

Dermed er dette først og fremst et bra kredittkort for «hjemlig» bruk, og for å spare penger. Derfor anbefaler vi at du holder deg innenfor den rentefri perioden på 50 dager, slik at bonuspengene du har spart opp ikke blir «spist opp» av renter og gebyrer. Maksimal kredittgrense med Shell MasterCard er kr 75 000.

Søkekriterier

Søkekriteriene for å få et Shell MasterCard er noe mer overkommeligere enn andre kredittkort fra Ikano Bank. Aldersgrensen er kun 20 år, noe som gjør det mulig for de fleste å skaffe seg et slikt kredittkort, men vi skulle gjerne sett at den ble senket til 18 år slik at også de ferskeste bilførerne kan spare penger på drivstoff. Utover dette er kravet at man må ha en eller annen form for fast inntekt, og at man ikke har betalingsanmerkninger. Svar på søknaden får du umiddelbart – lykke til!

Shell Mastercard screenshot
Kundeservice
Hverdager:08:00-18:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:Ikano Bank AB
Gateadresse:Postboks 295
Postnummer:1372
By:Asker
Vurdering
Shell Mastercard
83/100
Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
Shell Mastercard
75 000 kr
26,17%
5 dager

AnnonseEksempel: Eff.rente 26,17 %, 15.000 kr o/12 mnd. Totalt 17.149 kr