Tilbake til nyheter

Store summer ubrukt hos Trumf og Coop

2015-12-22 00_46_03-trumf coop - Google Search

Trumf er et meget populært fordelskort for mange. Her finner man avtaler med blant annet store matvarekjeder som Kiwi, hvor alle som handler der vil få tilbake en del av kjøpesummen som bonuspoeng. Verdien på bonusen kan benyttes til flere ting, hvor man blant annet kan velge å overføre beløpet til egen personlig bankkonto, handle hos den velkjente nettbutikken Flust.no, eller overføre de til SAS EuroBonus-poeng.

Millioner ubrukt

Tall som Tumf kommer med i en artikkel fra DinSide kan vise til at gjerne ikke alle kunder er klar over at de har bonuspoeng til gode. Det står nemlig nå hele 323 millioner kroner verdt i bonuser og venter på ulike kunders kontoer. Med over 817 000 kunder tilsvarer det 530 kroner per husstand som benytter seg av kortet. Og når det er gjennomsnittet vil det være enkelte kunder som har mange tusen kroner tilgjengelig på sine kontoer, helt ubrukt.

Hos Trumf får man ingen renter på ubrukte bonuser, så det er med andre ord ingenting å hente på å la bonuspoengene ligge ubrukt å samle støv. Nå når vi er like før julaften, og mange nok kan stresse med julegavekjøp og matvarehandling til julemiddagen, kan det være et perfekt tidspunkt å benytte seg av bonuspoengene. Logg deg inn på din personlige Trumf-konto på hjemmesidene, og sjekk i dag hva du har av ubrukte poeng.

Lignende tall hos Coop

Det er heller ikke bare Trumf kunder som har massevis av bonuspoeng som ligger ubrukt. Det samme tilfellet gjelder for Coop sine medlemmer også, hvor det ligger store ubrukte oppsparte midler hos mange kunder. Fordelen her kontra Trumf er imidlertid at man vil få renter på beløpet man har til gode. Hva den ligger på og hvor mye man kan spare kan være forskjellig. Men tallene fra både Coop og Trumf peker i hvert fall på samme ting, og det er at man bør følge opp på fordelene man kan skaffe seg gjennom ulike kundeordninger, da det faktisk kan være en god del å hente med regelmessig bruk.