Sumo Finans

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Sumo Finans
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99%21.95%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-Annonse

Sumo Finans er en ny lånefomidler på det norske markedet. De tilbyr forbrukslån ved at de formidler lånesøknader til en rekke banker og tilbyr så forbrukeren de beste tilbudene.

Kunden kan så på en enkel måte «shoppe» de beste lånetilbudene og sparer mye tid ved å bare forholde seg til en part. Det er gratis for forbrukeren å søke lån gjennom tjenesten til Sumo Finans.

Søkekriterier

Siden Sumo Finans er en låneformidler er det den enkelte banks søkekriterier som vil være gjeldende. Men noen minstekrav er dog som nærmest universelle å regne.

Når det gjelder alder, krever bankene fra 20 år og oppover for å innvilge et forbrukslån. Noen krever sågar at låntaker skal være 23 år.

Dessuten krever de aller fleste banker at du har bodd i Norge i minimum 3 år. Kravet om botid i Norge bunner ut i at bankene ønsker å ha en solid historikk på deg, slik som for eksempel ligning/selvangivelse.

Vær obs på at det vil bli utført en kredittsjekk på deg når du søker om forbrukslån. Dersom du har betalingsanmerkninger, vil disse fremkomme av kredittsjekken, og de fleste långivere vil automatisk gi avslag på din lånesøknad.

Søker du om forbrukslån av en viss størrelse, skal du være i fast arbeide og inntekten din skal være i en størrelsesorden som gjør det mulig for deg å håndtere lånebeløpet.

Trygghet og service

Sumo Finans har en enkel lånekalkulator på sin hjemmeside. Ved å trekke i slidere, finner du ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Basert på gjennomsnittstall fra innvilgede lån, får du så opp en veiledende månedsbetaling.

Når du søker forbrukslån gjennom Sumo Finans, vil lånesøknaden videreformidles til de bankene de har samarbeid med. Dersom du har behov for assistanse i løpet av låneprosessen, vil Sumo Finans være behjelpelig med dette.

Søknaden som skal fylles ut er dog svært enkel, faktisk langt enklere enn man tradisjonelt er vant til fra banker.

Etter at forbrukslånet ditt er innvilget, vil det være den enkelte banks kundebehandlere som ivaretar deg og ditt kundeforhold.

Så du følges trygt gjennom låneprosessen av Sumo Finans og bankene, mens bankens serviceapparat bistår deg som kunde så snart forbrukslånet innvilges.

Lånevilkår og kvalitet

En låneformidler som Sumo Finans håndterer og guider deg gjennom søkeprosessen. Forbrukslånet ditt blir «satt ut på anbud», slik at de endelige vilkårene på lånet ditt blir så gode som overhodet mulig.

Innvilgede forbrukslån, formidlet gjennom Sumo Finans, har hatt nominell rente mellom 6,99% og 21,95%. Endelig rentenivå fastsettes av den enkelte bank og vil variere, avhengig av lånebeløp, inntektsnivå, om det er en eller flere låntakere og låntakers historikk.

Minste lånebeløp hos Sumo Finans er 5 000 kroner, mens maksimalt ligger på 500 000 kroner.

Forbrukslånet du kan få hos Sumo Finans er et såkalt usikret lån, uten pant i fast eiendom, bil eller andre kapitalvarer. Ved utfylling av lånesøknaden ønsker de dog at du haker av for hva lånet skal brukes til, men dette er mer som en formalitet å regne – i utgangspunktet bryr ikke bankene seg om hvorfor du tar opp et forbrukslån.

Men ingen regel uten unntak som det heter. Mange bruker Sumo Finans’ lån som refinansiering av flere smålån, og akkurat dette er det fordelaktig å opplyse, da det vil gi utslag på din samlede gjeld og månedlig rådighetsbeløp.

Sumo Finans screenshot
Mer. Info
Minste alder:20 år
Minimumsinntekt:120 000 kr
Etableringsgebyr:950 kr
Kundeservice
Hverdager:09:00-16:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:Leadtech AS
Gateadresse:Oscars Gate 81
Postnummer:0256
By:Oslo
Vurdering
Sumo Finans
84/100
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Sumo Finans
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99%21.95%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-Annonse