Telefinans

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Telefinans
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99% 26.05%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr. Annonse

Det er nok ikke uten grunn at Telefinans omtaler tjenesten sin som «Folkelånet» – de har tross alt drevet med formidling av forbrukslån til det norske folk i en mannsalder. Selskapet hjelper deg med å videresende søknaden din til flere av landets mest populære banker for forbrukslån, inkludert DNB, Santander, BlueStep og Collector. Det koster ingenting å benytte seg av Telefinans, og med det faktum at de kan hjelpe deg med å sikre deg et av landets beste forbrukslån er nok avgjørende for at såpass mange nordmenn har søkt om lån akkurat her. Det mest populære tilbudet til Telefinans er nok forbrukslån, men de kan også hjelpe deg med både smålån og refinansiering.

Søkekriterier

Det eneste vi kan utsette med å bruke Telefinans for å skaffe seg et forbrukslån, er at de skuffer noe på søkekriteriene. De omtaler jo tross alt seg selv som Folkelånet, og da skulle vi ønske at søkekriteriene var noe mer overkommelige for folk flest. Her må man nemlig være minst 23 år gammel og ha en årlig inntekt på minimum 180 000 kroner for å søke lån, noe som ikke er det strengeste i markedet, men litt over gjennomsnittet. Du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger/inkassosaker mot deg, og må ha bodd i Norge med fast adresse de siste tre årene. Innfrir du disse kravene er det uansett ikke noe problem å søke!

Trygghet og service

Telefinans har hjulpet det norske folk med forbrukslån helt siden 1985, og skulle derfor være et av de bedre stedene å søke om nettopp slike lån. De har lang erfaring som låneformidler, og har erfarne rådgivere som kan hjelpe deg dersom du er usikker på hvilket lån du skal velge, eller dersom du har spørsmål på hvor mye du egentlig kan låne og så videre. Det å bruke en låneformidler fremfor å søke lån direkte hos banken selv kan også være en trygghet for mange. Du får da flere tilbud og kan selv peke ut det billigste lånet, samtidig som de har en del lovpålagte plikter ovenfor bankene når du søker om lån via Telefinans.

Skulle du ønske å snakke med en rådgiver hos Telefinans før du søker forbrukslån, så kan du kontakte dem på telefon 6936 0666 eller sende dem en e-post via nettsidene deres.

Lånevilkår og kvalitet

Ønsker du et forbrukslån med svært gunstig rente, så velger du Telefinans. Den gjennomsnittlige renten (nominell rente) ligger nemlig på kun 11 prosent, så her er det absolutt mulig å skaffe seg et billig lån. Du kan dessuten søke om å låne inntil hele kroner 500 000, slik at både den ene og den andre drømmen kan oppfylles. Minste lånesum hos Telefinans er kr 5000, og man kan maksimalt bruke 15 år på å nedbetale gjelden. Husk at renten fastsettes individuelt etter hver søker og dens personlige økonomi, så du kan få en både bedre eller dårligere rente enn den nevnte gjennomsnittsrenten.

Andre fordeler med et forbrukslån fra Telefinans er at du ikke behøver å stille sikkerhet, og det faktum at du kan bruke pengene på akkurat hva du vil uten at banken stiller spørsmål. Det koster heller ikke noe å bruke tjenesten, og du kan se frem til opptil flere uforpliktende lånetilbud i innboksen kort tid etter at du har sendt søknaden.

Telefinans screenshot
Mer. Info
Minste alder: 23 år
Minimumsinntekt: 150 000,-
Etableringsgebyr: 950 kr
Kundeservice
Hverdager: 08:00-20:00 (16:00 fre)
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Folkelånet Telefinans AS
Gateadresse: Anton Rosings vei 10
Postnummer: 1637
By: Gamle Fredrikstad
Vurdering
Telefinans
84/100