Thorn

Omtale
Lånebeløp
Løpetid
Gebyrer
Thorn
10 000-50 000 kr
72 mnd
Etablering: 695,- kr
Termin: 45 kr
AnnonseEksempel: Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-

Du har helt sikkert hørt om Thorn, ettersom selskapet har vært aktivt på det norske markedet helt siden 80-tallet. Det hele begynte med utleie av produkter innenfor elektronikk og hvitevarer, noe som viste seg å være svært populært på denne tiden da både TV-er og datamaskiner ikke var så vanlig i de norske hjem. I moderne tid er de færreste interessert i å låne produkter, men vil heller eie dem selv. Derfor har Thorn gått over til å selge de samme produktene – men tilbyr deg heller lån i form av penger til å finansiere kjøpet! Eller dersom du trenger penger til helt andre ting, så står Thorn nå klar med sitt gunstige forbrukslån. Du kjenner kanskje til uttrykket «Thank you, Thorn»?

Søkekriterier

Thorn har alltid vært en tjeneste og et selskap for folket, og da vil de følgelig ha søkekriterier som er overkommelige for folk flest. En av de største fordelene med å søke forbrukslån via Thorn, er at det er enkelt å få gjennomslag på søknaden her. Er man 20 år gammel og har en eller annen form for fast inntekt, så er mye gjort. Dette er nemlig «hovedkravene» for å søke lån hos Thorn, i tillegg til at man ikke kan ha betalingsanmerkninger fra før av, samtidig som man må være norsk statsborger (eller ha bodd i Norge på samme adresse i minst tre år). Høres dette overkommelig ut, så kan du dessuten være sikker på at pengene dukker opp på konto innen kort tid etter at du har søkt.

Trygghet og service

Thorn ble etablert i 1975 og har følgelig lang erfaring med norske kunder, spesielt innen utlån og finans. I moderne tid har de spesialisert seg på rimelige forbrukslån for deg som ikke behøver de helt store summene, med en lånegrense på kr 50 000. Det gjør at Thorn er et ypperlig førstevalg for nordmenn som behøver lån til typiske ting til hjemmet, som ny TV til stuen, sofa, spillkonsoller eller lignende. Selskapet er eksperter på nettopp denne typen lån, og hvis du vil gjøre det enklest mulig, så handler du samtidig produktene også hos Thorn!

Thorn kan også kontaktes dersom du har spørsmål om forbrukslån eller angående produktene deres. Ring dem på 07575 og du får snarlig hjelp av en rådgiver til å oppfylle drømmene dine.

Lånevilkår og kvalitet

En av grunnene til å velge Thorn som din långiver for smålån og forbrukslån, er nettopp lånevilkårene. Vi har allerede nevnt at du kan søke om å låne inntil kr 50 000, men renten har vi ikke snakket så mye om. Den effektive renten ligger i gjennomsnitt på 15,13% på et lån fra Thorn, noe som er godt under «snittet» i markedet. Dessuten fastsettes renten individuelt etter hver søker, så du kan absolutt få en bedre rente – helt ned mot 12,38%!

Nedbetalingstiden bestemmer du selv, men du kan bruke maksimalt 72 måneder (seks år). Du behøver nødvendigvis ikke å stille sikkerhet for lånet, men det blir utført en kredittsjekk av deg når du søker, slik at Thorn vet om du er skikket til dette lånet. Følgelig kan du bruke pengene på akkurat hva du vil når søknaden er innvilget – og det tar heller ikke lange tiden før pengene er inne på konto.

Thorn screenshot
Mer. Info
Minste alder:20 år
Minimumsinntekt:Registrert liknet inntekt
Etableringsgebyr:695,-
Kundeservice
Hverdager:08:00-16:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:Thorn Norge Finans AS
Gateadresse:Grensesvingen 9
Postnummer:0661
By:Oslo
Vurdering
Thorn
89/100
Omtale
Lånebeløp
Løpetid
Gebyrer
Thorn
10 000-50 000 kr
72 mnd
Etablering: 695,- kr
Termin: 45 kr
AnnonseEksempel: Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-