Tjenestetorget

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Tjenestetorget
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99% 26.05%
Etablering: 650 kr
Termin: 30 kr
Eksempel: Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334. Annonse

På tross av at ekspertråd rettet mot ens personlige økonomi ofte kan variere stort fra personene du spør, så er det fleste enige om en ting. Det er at om du er på jakt etter et lån, så bør du aldri ta til takke med det første og beste tilbudet som dukker opp. Du bør innhente flere ulike tilbud fra mange forskjellige utlånere og konkret se hva du kan få tilbake. Først da har du muligheten til å ta en informert beslutning om hva som vil passe deg best.

En av måtene du enkelt kan hente inn lånetilbud er å benytte deg av Tjenestetorget. De har et bredt utvalg av kategorier hvor du enkelt kan innhente priser og tilbud fra ulike leverandører for en rekke ulike tjenester. Lån og refinansiering er blant de.

Søkekriterier

Tjenestetorget samarbeider med flere ulike banker, og vil ta kontakt med alle passende banker ut ifra hvilke lånetype og størrelse du er ute etter. Du kan søke om både refinansiering og et rent forbrukslån. Har du mange smålån og kredittkort du betaler ned på samtidig er det nesten alltid en god ide å gjennomføre en refinansiering hvor du samler alt sammen i et større lån. Både bedre rentevilkår og en enklere personlig økonomi er ofte resultatet av å gjøre noe slikt.

Du må være over 18 år for å kunne søke, og selve søknadsprosessen foregår via et online skjema på hjemmesiden. Her oppgir du litt personlige informasjon som sivilstand, boforhold, utdanning, arbeid og økonomiske forhold. Har du betalingsanmerkninger fra før av må du krysse av for det. Enkelte banker vil nemlig ikke ta imot søkere med slike anmerkninger, og det er noe som vil dukke opp i en kredittsjekk. Så for at Tjenestetorget skal kunne finne de mest tilpassede samarbeidsbankene til deg er det viktig at alle opplysningene blir fylt inn korrekt.

Trygghet og service

Tjenestetorget er en stor og etablert leverandør av videreformidling av ulike tjenester. De har vært aktive siden 2004 og har hjulpet over 600 000 privatpersoner med å hente inn ulike tilbud og priser på produkter og tjenester.

Alle dine personlige detaljer vil bli behandlet fortrolig og bare sendt videre til potensielle utlånere som kan gi deg et godt tilbud tilbake.

Lånevilkår

Som er vanlig når man benytter seg av en leverandør som henter inn tilbud fra mange ulike utlånere, er det vanskelig å vite hva du kan forvente av tilbud tilbake. Det vil det uansett være om du bare tar kontakt med en enkel tilbyder uansett. Alle banker operere med en varierende rentesats, og tilbudet du eventuelt får tilbake vil skje etter en gjennomgang på alle dine opplysninger og en kredittsjekk er gjort. Siden det ofte kan være ulikt hva banker legger vekt på, gjør at det er enda viktigere for alle å hente inn ulike tilbud. De kan nemlig variere ganske så mye fra bank til bank.

Lånestørrelsen du kan søke om gjennom Tjenestetorget er fra 5 000 kroner helt opptil 500 000 kroner. Nedbetalingstiden kan strekkes opptil 15 år, men som regel er nedbetalingstiden alltid noe kortere jo mindre lånesum det er snakk om.

Tjenestetorget screenshot
Mer. Info
Minste alder:18 år
Minimumsinntekt:120 000 kr
Etableringsgebyr:650 kr
Kundeservice
Hverdager: 09:00-16:00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Tjenestetorget AS
Gateadresse: Billingstadsletta 17
Postnummer: 1396
By: Billingstad
Vurdering
Tjenestetorget
88/100
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Tjenestetorget
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99% 26.05%
Etablering: 650 kr
Termin: 30 kr
Eksempel: Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334. Annonse