TT Finans

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
TT Finans
Månedlig kostnad: 2235 kr
Totalkostnad: 49097 kr
6.99% 26.05%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: Eff.rente 16,8% 65000/o5år = Tot 94150 kr Annonse

Skal man tro de tilbakemeldingene som finnes på nettsidene til TT Finans, så er nærmest alle kunder fornøyde med selskapet. TT Finans er nok ikke den største og mest populære aktøren innenfor norske forbrukslån, men de har svært dyktige team-arbeidere som gjør det veldig betryggende for kunden å søke lån via dem. TT Finans er ikke noen bank i seg selv og har ingenting med lånepengene å gjøre, men fungerer som et mellomledd mellom deg og banken.

Sammenlign alle lan knapp

TT Finans eksisterer derfor for å gjøre det enklere for deg å finne de billigste forbrukslånene på markedet, noe som har vist seg å være svært populært i Norge. Låneformidlere som TT Finans sørger for at bankene låner ut flere titalls forbrukslån hver eneste dag! Det er enkelt, effektivt, billig og ikke minst veldig trygt, så vi skjønner veldig godt at en slik tjeneste har blitt ganske så populær.

Søkekriterier

Å søke om forbrukslån via TT Finans er en relativt enkel greie. Det eneste vi stusser litt på er at man i forkant av søkeprosessen må fylle ut et kontaktskjema, for å deretter havne i kontakt med en rådgiver. Uansett, når man først har bestemt seg for å søke, så må man være sikker på at man oppfyller søkekriteriene. Og de er ganske overkommelige når det kommer til forbrukslån fra TT Finans.

Har du fylt 23 år og har en fast årsinntekt på kr 150 000 eller mer, så er de «vanskeligste» kravene oppfylt. I tillegg må du ha norsk statsborgerskap eller ha bodd på samme adresse i Norge i minst tre år. Du kan heller ikke søke dersom du har aktive inkassosaker mot deg, eller har fått en betalingsanmerkning de siste årene. Da anbefaler vi heller at du søker om refinansiering fra TT Finans.

Trygghet og service

Hele meningen med en låneformidler som TT Finans er at det skal bli tryggere og enklere for deg å søke om forbrukslån, så på dette punktet må vi absolutt si at selskapet scorer høyt. Selskapet beskriver jo sin egen jobb som å «gjøre det trygt og enkelt som mulig for deg» (å søke forbrukslån). I tillegg er det flere av landets største banker som står for selve utbetalingen av lånet, så tryggheten behøver man ikke være bekymret for når man søker forbrukslån via TT Finans.

Når man søker forbrukslån blir man raskt satt i kontakt med en rådgiver som svarer på alle dine spørsmål ved behov. Man kan også kontakte kundesenteret ved å sende en e-post til post@ttfinans.no, eller ringe dem direkte på 09 567.

Lånevilkår og kvalitet

Når det kommer til det viktigste punktet av forbrukslånet – selve lånekriteriene – så gjør TT Finans det relativt bra også her. Den gjennomsnittlige effektive renten ligger på 19,78%, noe som absolutt er på høyde med flere av konkurrentene. Har man stabil og god inntekt er sjansen stor for at renten blir langt lavere. Hva nedbetalingstid angår, så kan man bruke maksimalt 12 år, og man bestemmer selv hvor lang tid man vil bruke innenfor denne tidsrammen.

TT Finans screenshot
Mer. Info
Minste alder: 23 år
Minimumsinntekt: 150 000,-
Etableringsgebyr: 950 kr
Kundeservice
Hverdager: 09:00-21:00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: TT Finans AS
Gateadresse: Thoning Owesens Gate 35C
Postnummer: 7044
By: Trondheim
Vurdering
TT Finans
75/100