Vilkår

§1 Personlig informasjon

NorskKreditt behandler dine personopplysninger i form av telefonnummer, e-postadresse og navn og annen spesifisert informasjon som etterspørres i skjemaet. Alle søknader og deres opplysninger behandles av det respektive kredittselskapet eller selskapet som vi har anbefalt. Personopplysningene som oppgis ved abonnement på nyhetsbrevet lagres i vår egen database og deles ikke med tredjeparter. Informasjonen kan i noen tilfeller brukes til annonsering i form av nyheter og tilbud sendt via e-post, SMS eller via telefonsalg. Alle dine personopplysninger lagres i henhold til gjeldende lover og regler – og med ditt samtykke, samt din mulighet til å få tilgang til og endre lagret data (GDPR).

§2 Ansvar

NorskKreditt tar ikke ansvar for eventuelle konflikter i forbindelse med lån. avtaler eller overenskomster mellom lånetilbydere, kredittselskap og deg som lånetaker. NorskKreditt kan ikke stilles til ansvar for erstatninger for skader eller anses som delaktig i eventuelle tvister mellom deg som lånetaker og selskapet som betaler ut lånet. Vi har ingen form for initiativ i avtalen(e) som skrives mellom deg som lånetaker og det kredittselskapet du låner penger fra. NorskKreditt er kun ansvarlig for dette nettstedet og dets innhold og det vi kommuniserer til deg som privatperson direkte eller de selskapene vi anbefaler. Vi henviser til de respektive låneselskapenes regler og vilkår og anbefaler alle å lese deres avtale mellom nøye.   Vi anbefaler alle som vurderer å søke om lån å budsjettere nøye. Vi fraråder alle personer med gjeld eller lav inntekt fra å søke om et lån.

§ Endring av vilkår og regler

NorskKreditt kan komme til å endre våre regler og vilkår, og det anbefales at du kommer tilbake med jevne mellomrom for å være oppdatert på gjeldene regler og vilkår.
 
Abonner på vårt nyhetsbrev for å dra fordel av eksklusive lånetilbud. Som en velkomstgave får du våre beste tips for en god kredittvurdering - direkte i innboksen din!