VIP Credit Card

Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
VIP Credit Card
100 000 kr
22,90%
50 dager

AnnonseEksempel: Eff. rente 22,90 %, 15 000,- 0/12 mnd totalt 16 744,-

VIP Credit Card er en selvstendig tilbyder, som samarbeider med den norske storbanken yA Bank. De har i flere år nå tilbydd et mer eksklusivt kredittkort som er tilpasset de som ønsker å spare penger på utvalgte steder og butikker, eller bare for de som ønsker å føle seg som en «Very Important Person». Kortet kommer med mange fordeler og bonuser, og kommer stadig med nye avtaler som gjør det billigere for deg når du skal ut på handlerunde.

Fordeler og bonuser

Hvor skal vi egentlig begynne? Det er såpass mange fordeler og bonuser i kredittkortet VIP Credit Card at du nærmest må besøke nettsidene deres eller følge med på Facebook-sidene for å få med deg alt som skjer. Bare de seneste dagene har de inngått nye avtaler som gir deg rabatt på blant annet abonnement på KK og på varekjøp i nettbutikken Komplett Fritid. Fra før av får man bonuser og avslag i en rekke nettbutikker, og allerede når man bestiller kredittkortet får man en velkomstgave til en verdi på over 1000 kroner.

De største fordelene med kortet finner man når man er ute og reiser eller befinner seg på sentrale steder i Norge. Kortet gir nemlig rabatter på en rekke spa og restauranter over hele landet, samt gratis og prioritert inngang på en rekke utesteder i de største byene. VIP Credit Card lar deg altså føle deg skikkelig viktig.

Andre fordeler for deg som ikke nødvendigvis handler så mye, er at kortet ikke koster noe å bruke. Det gjelder også for uttak i minibanker – også i utlandet! På denne måten slipper å du å stresse med høye kostnader når du skal ta ut kontanter på ferie. Du får samtidig automatisk tilgang til en egen nettbank for kredittkortet, som gjør det enkelt å sjekke transaksjoner og nedbetaling. VIP Credit Card har dessuten reiseforsikring inkludert!

Betingelser

Det koster som nevnt ikke noe å verken skaffe seg, eie eller bruke et VIP Credit Card. Tver imot så kan man spare mye penger på å ha kortet. Samtidig er det også mulig å utsette betalingen, ettersom den effektive renten på 22,90% absolutt ikke er ille sammenlignet med en del andre norske kredittkort. Maksimal kredittgrense du kan søke om er kr 100 000, og man får 50 dager på å betale ned utnyttet kreditt før rentene begynner å løpe. Utnytter du de fordelene som ligger i kortet og betaler regningene dine før forfallsdatoen kan man altså komme meget langt med et VIP Credit Card.

Søkekriterier

Og da skulle man kanskje tro at søkekriteriene for et slikt kredittkort var meget strenge? Vel, det vil vi absolutt ikke påstå at de er, selv om aldersgrensen på 23 år utelukker en hel del søkere. Utover dette er det ikke mange kompliserte krav å innfri, foruten at du ikke har noen betalingsanmerkninger samtidig som inntekten din samsvarer til den kredittgrensen du ønsker å ha på kortet.

VIP Credit Card screenshot
Kundeservice
Hverdager:08:00-16:00
Lørdager:Stengt
Søndager:Stengt
Adresse
Navn/mottaker:Vip Communication AS
Gateadresse:Filerveien 6
Postnummer:0684
By:Oslo
Vurdering
VIP Credit Card
85/100
Navn
Maks kreditt
Eff.rente
Rentefrie dager
VIP Credit Card
100 000 kr
22,90%
50 dager

AnnonseEksempel: Eff. rente 22,90 %, 15 000,- 0/12 mnd totalt 16 744,-