Webfinance

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Webfinance
Månedlig kostnad: 2525 kr
Totalkostnad: 66492 kr
6.99% 26.90%
Etablering: 650 kr
Termin: 30 kr
Eksempel: 15k o/ 12 md, eff.rente 25,4%, tot. 16 408,- Annonse

Det nye nettstedet Webfinance.net skal forsøke å hjelpe deg finne det riktige forbrukslånet, og samarbeider med Komplett Bank. Det er også en relativt nystartet bank som begynte virksomheten sin tilbake i 2014 under konsesjon fra Finanstilsynet. Banken er en del av Komplett Group som eier og driver store nettbutikker som MPX.no og ikke minst Komplett.no.

Søkekriterier

Når du søker om lån gjennom Webfinance.net vil de videreformidle detaljene dine til sine samarbeidspartnere. En enkel måte å hente inn flere tilbud på med en søknad. Hovedselskapet de samarbeider med, er som vi nevnte Komplett Bank. Så du kan forvente å få et tilbud derfra dersom søknaden din blir godkjent.

For å få lån hos Komplett er det enkelte kriterier du må oppfylle. Du må være fylt minst 20 år, du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger og du må være norsk statsborger samt være registrert i folkeregisteret. Husk at alle banker ønsker å se søkere med god betjeningsevne for lånet de tar, så du bør søke om lån i henhold til inntekten du har.

Trygghet og service

Å sende inn en lånesøknad gjennom Webfinance.net er helt trygt, og alle dine opplysninger vil bli behandlet konfidensielt og i tråd med føringer som gjelder for beskyttelse av personvern. Komplett Bank er også underlagt Finanstilsynet og har derfor strenge reguleringer de må følge i forhold til både potensielt nye og etablerte kunder.

Lånevilkår og kvalitet

Du kan søke om lån fra 10 000 kr helt opptil 400 000 kr, og en nedbetalingstid som vil være fra 1 til 7 år. Selve søknaden leverer du på nett, og det er først når banken har gjennomgått søknaden din at du vil få konkret svar på hva vilkår og betingelser lånetilbudet de eventuelt kommer med vil ha. Komplett Bank opererer imidlertid med en nominell rente som går fra 7,9% til 19,9% prosent, så du kan regne med å havne et sted mellom der. Husk imidlertid alltid på forskjellen mellom nominell og effektiv rente. For sistnevnte er den som vil inkludere alle gebyrer og ekstrakostnader som vil følge med lånet, og derfor være høyere enn den nominelle. Men det er til slutt hva du i kroner og ører må betale, og derfor den rentesatsen en bør ta hensyn til når man vurderer tilbudet. Det positive med søknadsprosessen som går via Komplett Bank, er at den vil bli behandlet umiddelbart. Så du får med andre ord svar tilbake direkte på om søknaden er godkjent og hva de kan tilby deg.

Husk at det å søke om lån er en uforpliktende ting å gjøre, og du trenger ikke akseptere et tilbud som du ikke er komfortabel eller fornøyd med. Ønsker du å sjekke hva som er av tilbud til deg der ute, kan du altså fint levere en søknad å se hva som kommer i retur.

Webfinance screenshot
Mer. Info
Minste alder: 18 år
Minimumsinntekt: 120 000 kr
Etableringsgebyr: 650 kr
Kundeservice
Hverdager: 08.00-16.00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Leadspartner AS
Gateadresse: Vardelia 11
Postnummer: 2020
By: Skedsmokorset
Vurdering
Webfinance
86/100