Webfinance

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Webfinance
Månedlig kostnad: 2525 kr
Totalkostnad: 66492 kr
6.99% 26.90%
Etablering: 650 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: 15k o/ 12 md, eff.rente 25,4%, tot. 16 408,- Annonse

Webfinance er en nettside som markedsfører tjenester fra Centum Finans AS. Registrerer du en lånesøknad her, er det altså de som tar hånd om den. Centum Finans AS er en låneagent med flere store finansinstitusjoner på listen over samarbeidspartnere.

Webfinance har også en kundeklubb du kan bli medlem av samtidig som du søker lån. I denne vil du få informasjon om nye finanstjenester og guider om hverdagsøkonomi.

Bak nettsiden webfinance.net står Leads Nordic AS – et selskap med bakgrunn innen finans, samt mange års erfaring i å vurdere, sammenligne og forhandle lånetilbud.

Søkekriterier

Når du søker om lån gjennom Webfinance.net vil de videreformidle opplysningene dine til sine samarbeidspartnere. Dette er en enkel måte å hente inn flere tilbud på med en søknad. Hovedselskapet de samarbeider med er som nevnt Centum Finans AS. Så du kan forvente å få et tilbud derfra dersom søknaden din blir godkjent.

For å få lån  er det enkelte kriterier du må oppfylle. Du må være fylt minst 18 år, du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger og du må være norsk statsborger samt være registrert i Folkeregisteret. Husk at alle banker ønsker å se søkere med god betjeningevne for lånet de tar. Du bør derfor søke om lån i henhold til inntekten du har.

Trygghet og service

Å sende inn en lånesøknad gjennom webfinance.net er helt trygt. Alle dine opplysninger vil bli behandlet konfidensielt og i tråd med føringer som gjelder for beskyttelse av personvern. Det er linket til en informasjonsside om hvordan de behandler personopplysninger. Her fremgår det at det er styreleder i Leads Nordic AS som er ansvarlig på dette området.

Alle bankene er også underlagt Finanstilsynet og har derfor strenge reguleringer de må følge i forhold til både potensielt nye og etablerte kunder. For øvrig er det Centum Finans og  banken som du ender med å ta opp lån i som vil være din avtalepart og ha ansvaret for sikkerheten.

Kontakt med Wefinance går hovedsaklig gjennom søknadskjemaet

Lånevilkår og kvalitet

Du kan søke om lån fra 5 000 kr helt opptil 500 000 kr, og en nedbetalingstid som vil være fra 1 til 5 år. Selve søknaden leverer du på nett, og det er først når banken har gjennomgått søknaden din at du vil få konkret svar på hvilke vilkår og betingelser lånetilbudet de eventuelt kommer med vil ha.

Komplett Bank opererer imidlertid med en nominell rente som går fra 6,99% til 26,9% prosent, så du kan regne med å havne et sted mellom der. Husk imidlertid alltid på forskjellen mellom nominell og effektiv rente. Sistnevnte er den som inkluderer alle gebyrer og ekstrakostnader som vil følge med lånet, og derfor være høyere enn den nominelle. Høyeste effektiv rente her er oppgitt til 33,3 %

Husk at det å søke om lån er en uforpliktende ting å gjøre. Du trenger ikke akseptere et tilbud som du ikke er komfortabel eller fornøyd med. Ønsker du å sjekke hva som er av tilbud til deg der ute, kan du altså fint levere en søknad å se hva som kommer i retur.

Webfinance screenshot
Mer. Info
Minste alder: 18 år
Minimumsinntekt: 120 000 kr
Etableringsgebyr: 650 kr
Kundeservice
Hverdager: 08.00-16.00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Webfinance AS
Gateadresse: Industriveien 9B
Postnummer: 2020
By: Skedsmokorset
Vurdering
Webfinance
77/100