Låneavtale.no

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Låneavtale.no
Månedlig kostnad: 2052 kr
Totalkostnad: 38129 kr
6.99% 26.05%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr

Eksempel: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr. Annonse

Vidi AS, i samarbeid med den erfarne låneaktøren Telefinans, har Låneavtale.no hjulpet forbrukere å finne riktig lån siden 2012. De er en såkalt finansagent som samarbeider med flere ulike utlånere, og vil innhente tilbud fra alle de når de mottar en søknad. Med andre ord er det en enkel måte å innhente flere tilbud på ved å kun fylle ut ett låneskjema.

Vi tar en nærmere titt på hva selskapet tilbyr i denne omtalen.

Søkekriterier

Alle kan i teorien søke om lån her, men skal du ha noe håp om å få innfridd søknaden er det flere kriterier som må oppfylles. Det er ikke noen konkrete betingelser som er ført opp på hjemmesiden. Men med tanke på at de arbeider med flere ulike utlånere vil kriteriene også kunne variere fra bank til bank. Generelt sett er søkekriteriene satt til at man må være 18 år eller eldre (noen krever at man er over 21 år), ha en fast inntekt som står i forhold til lånebeløpet, samt at man ikke kan ha problemer med inkassosaker eller betalingsanmerkninger. En egen norsk adresse registrert i folkeregisteret er også nødvendig i de fleste tilfeller.

Trygghet og Service

På tross av at Låneavtale ikke er en direkte utlåner selv, er de fortsatt pålagt å følge retningslinjer som er utformet av Finanstilsynet. Det betyr at de må følge sikkerhetsprotokoller i forhold til behandling av personopplysninger, og det betyr i tillegg at de ikke kan ta noe betalt av deg for tjenestene de tilbyr. Det er banken du eventuelt godtar en søknad hos som vil normalt betale en provisjon til en finansagent eller låneformidler.

Lånevilkår

Det maksimale lånet man kan søke om er 500 000 kroner. Det er den maksimale lånesummen som de fleste utlånere opererer med. Søk om et direkte forbrukslån, altså et lån helt uten sikkerhet som du kan bruke på akkurat det du selv ønsker, eller en refinansiering. En refinansiering er spesielt en god ide å se nærmere på dersom man betaler ned på flere smålån og kredittkort samtidig. Da samler man alt ett sted, og renten vil ofte bli lavere.

Maksimal nedbetalingstid er 15 år. Hvilken rente du kan forvente å få er vanskelig å spå på forhånd da du vil ofte ende opp med flere tilbud fra ulike banker, som igjen vil gi deg et tilbud basert på en individuell vurdering av søknaden din.

Gjennomsnittsrenten som er satt opp på hjemmesiden er på 11%. Men det er imidlertid ikke spesifisert om det er den effektive eller nominelle. Den nominelle renten vil ikke inkludere alle gebyrer og avgifter som et lån fører med seg. En effektiv rente vil imidlertid ha alt inkluder og vil være den rentesatsen du faktisk ender opp med å betale.

Låneavtale.no screenshot
Mer. Info
Minste alder: 20 år
Minimumsinntekt: Registrert liknet inntekt
Etableringsgebyr: 950 kr
Kundeservice
Hverdager: 08.00-16.00
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Vidi AS
Gateadresse: Laguneveien 7
Postnummer: 5239
By: Rådal
Vurdering
Låneavtale.no
57/100