Billånskalkulator – Rask og Enkel Beregning av Billån

Kjøpesum 250 000 kr
Egenkapital 0 kr
Rente 3.9 %
Nedbetalingstid 5 år

LÅNEKOSTNAD PER MÅNED

Månedsbeløp

0 kr

Månedlige renter

0 kr

Månedlige avdrag

0 kr

LÅNEKOSTNAD TOTALT

Lånekostnad totalt

0 kr

Rentekostnad totalt

0 kr

Lånesum totalt

0 kr

Å beregne kostnaden for et bilkjøp blir enklere med vår billånskalkulator. Enten du vurderer å kjøpe en ny eller brukt bil, hjelper vår kalkulator deg å forstå lånets kostnader basert på variabler som egenkapital, rentesats og løpetid.

Norsk Kreditt tilbyr detaljerte sammenligninger av ulike lånetilbud, enten det gjelder bil, båt eller campingvogn. I våre artikler vil du også få svar på hvor mye du kan låne uavhengig om det er ny eller brukt bil. Bruk vår kalkulator, beregn og søk direkte fra våre sider.

Billånskalkulator

Hva Inkluderer Kostnadene for et Billån?

  • Bilens pris
  • Egenkapital
  • Lånets effektive rente
  • Lånets løpetid
  • Rente for billånet

Billånets rente

Den effektive renten er en viktig faktor å vurdere når du ser på kostnaden for et billån. I vår billånskalkulator fyller du enkelt inn ønsket rentesats. Husk, jo mer egenkapital du stiller med, desto bedre rentevilkår kan bankene tilby. Et billån uten sikkerhet betraktes ofte som et forbrukslån, og her vil rentetilbudet basere seg på en vurdering av din betalingsevne.

Billånskalkulator

Løpetiden

Hvor lang løpetid du legger inn i en bil lånekalkulator har betydning for både hvor mye du betaler per måned, og for lånets totale kostnader. Prøv deg gjerne frem ved å legge inn forskjellig løpetid for å se hvor mye du sparer.

Det er begrenset hvor lang løpetid banken vil gi deg. En bil vil ha et årlig verditap. Dersom du ikke betaler det ned i riktig tempo kan du fort skylde mer på den enn det den er verdt.

Et billån kan ha en nedbetalingstid på opptil ti år, men det avhenger av bilens tilstand ved kjøp, hvor mye egenkapital du stiller med og din økonomiske tilstand ellers.

For billån uten sikkerhet som gis til kjøp av brukte biler, gjelder myndighetenes føringer om at forbrukerkreditt må nedbetales i løpet av fem år. Kortest mulig løpetid er med andre ord det mest økonomiske.

Dine øvrige økonomiske forpliktelser og levekostnader vil også påvirke hvor raskt du er i stand til å betale tilbake.

Finn billånet ditt hos Norsk kreditt

Norsk Kreditt sammenlikner norske långivere, og videresender søknadsskjemaet direkte til den enkelte finansieringsinstitusjon. Fra vår presentasjon av utlånere kan du velge hvor du vil søke.

Men merk deg at priseksemplene ikke gir et eksakt uttrykk for hvilke betingelser du faktisk vil bli tilbudt. Vi anbefaler derfor alltid at du søker flere steder for å få det best mulige tilbudet.

Spørsmål og svar om billånkalkulator

Det er ikke nødvendig, men en stor fordel. Da får du et tilbud med lavere rente. Tar du opp et billån uten sikkerhet har ikke dette så stor betydning.

Du må i alle tilfeller ha alminnelig ansvarsforsikring. Dersom banken har pant i bilen, vil de forlange at du tegner fullkaskoforsikring. Det koster som regel litt. For et billån uten sikkerhet bestemmer du selv om du skal ha kasko eller ikke.

For billån med pant i bilen, er regelen at det må betales raskere enn det bilen taper seg i verdi år for år. Den øverste grensen er ti år. For billån uten pant er det fem år, tilsvarende den alminnelige regelen for forbrukerkreditt.

Billånet må innfris av salgssummen. Kontakt långiver for nærmere detaljer om hvordan dette kan gjøres.

Du kan alltid refinansiere alle typer lån. Er det pant i bilen vil den långiveren som refinansierer tegne ny pant der det gamle lånet ble innfridd. Du finner mange långivere som tilbyr refinansiering her på Norsk Kreditt.

Norsk Kreditt sin billånskalkulator vil kunne dekke dine behov. Ellers bør en kalkulator som et minimum ha med felter for renter og løpetid, og kunne beregne både månedlig beløp og totale kostnader, raskt og enkelt.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden