Om oss: Møt teamet bak vår suksess


Norsk Kreditt er en objektiv sammenligningsside som fungerer som en låneportal. Her samler vi norske lån og kredittselskap med oppdatert informasjon slik at du kan måle aktørene opp mot hverandre og dermed velge det som egner seg best for deg.

Norsk Kreditt tilbyr en tjeneste der du kan sammenligne topprangerte lån og kreditter i Norge på en oversiktlig måte. Med mer enn 5 000 brukere hver måned og et økende antall, står vi klar til å hjelpe deg med å finne økonomiske løsninger som best møter dine krav. Vårt mål er at du skal finne et lån eller en kreditt med de beste betingelsene som passer for deg og din økonomi.

På nettsiden vår kan du også finne verdifulle ressurser for å håndtere dine private økonomiske forhold. Enten det gjelder å sette opp et budsjett, spare penger eller gjøre investeringer, gir vi deg innsikten du trenger for å gjøre kloke valg. Vi utstyrer deg med kunnskapen om de fremste långiverne slik at du kan forbedre din finansielle situasjon.

Vår ambisjon med Norsk Kreditt er å videreformidle besøkende til seriøse lånetilbydere, med mål om å knytte gode kundeopplevelser mot de beste løsningene.

Vårt oppdrag

TilbudFordeler
LånesammenligningGjør informerte økonomiske valg
KunnskapsdelingHold deg oppdatert og forberedt

Vi er din partner på den økonomiske reisen. Vi gir deg verktøyene til å gjøre valg som forbedrer din økonomi. Ved å sammenligne de mest fordelaktige lånene og kreditene, sikrer du at du alltid har et forsprang i dine økonomiske handlinger.

Vår historie og om oss

Fra enkel begynnelse har vår plattform utviklet seg til å støtte over 5 000 brukere månedlig, som søker etter de mest gunstige lånebetingelsene. Med stadig blikk mot innovasjon, jobber vi utrettelig for å forbedre tjenestene våre og ta plattformen til nye høyder. Til tross for vår vekst, er ambisjonene like klare – å optimalisere din låneopplevelse.

Hvem vi er

Norsk Kreditt driftes av Firstborn Group Ltd. Selskapet drifter flere nettsider som inneholder samme modell – vi sammenligner aktører opp mot hverandre, slik at brukeren får en god oversikt over fordelene og totalkostnaden enten det gjelder lån, kredittkort eller annet.

Ditt team hos Norsk Kreditt, levert av Firstborn Group Ltd, tar sikte på å dominere ledsgenerasjon i Norden. Vi utvikler plattformer designet for å omforme hvordan du interagerer med finanstjenester. Utforsk vår sti mot innovasjon og industriledelse.

Vårt team

Vårt ansvar

Som en del av vår forpliktelse til å gi deg pålitelig og høykvalitetsinformasjon, har vi utviklet en streng redaksjonsprosess som sikrer at innholdet vi publiserer oppfyller de høyeste standarder. Vår plattform er bygget på åpenhet og nøyaktighet i informasjonen vi leverer.

Vi er engasjert i en transparent og etisk tilnærming i alt vi gjør. Gjennom vårt arbeid streber vi etter å dele innsikt om vår redaksjonelle prosess og de prinsippene som styrer vår virksomhet. Vi legger stor vekt på å nøye evaluere de tjenestene og produktene vi diskuterer, med målet om alltid å tilby verdifull og relevant informasjon. Vår ambisjon er å bringe deg nærmere de beste valgene på markedet, basert på omfattende analyse og objektiv vurdering.

Når det kommer til økonomi, handler vår inntjeningsmodell om å formidle kontakt mellom deg og de finansielle selskapene vi sammenligner. Ved å benytte en av våre affiliate lenker for lån, mottar vi en provisjon, uten at det påvirker prisen eller vilkårene du får som bruker. Det er viktig å understreke at våre tjenester forblir 100 % kostnadsfrie for deg, uten skjulte gebyrer eller ekstra renter fordi du velger å bruke vår plattform.

Hvordan kan vi bistå deg videre?

For å støtte deg gjennom din økonomiske reise, tilbyr vi personlig veiledning i budsjettplanlegging, spareråd og investeringstips. Vår omfattende tjeneste for sammenligning av lån og kreditter er designet for å veilede deg til de beste valgene.

Skulle du trenge ytterligere assistanse eller informasjon om våre tjenester, nøl ikke med å kontakte oss.

Du kan kontakte oss på: enquiries@firstborngroup.com

Vi engasjerer oss i å forsyne deg med all relevant informasjon og støtte, slik at du kan gjøre informerte økonomiske valg.

Oskar er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i finans. Han har raskt gjort seg bemerket gjennom sitt arbeid med innholdsskapning for diverse finansielle institusjoner, inkludert banker, forsikringsselskaper, og investeringsfirmaer. Oskar har en naturlig evne til å forvandle komplekse finansielle emner og jargon til forståelig og engasjerende innhold. Hans lidenskap for finans og økonomi skinner gjennom i hans skrivearbeid, hvor han alltid søker å utdype lesernes forståelse og interesse for økonomiske muligheter og utfordringer. Med en finger på pulsen av finansverdenen bidrar Oskar med aktuelle og innsiktsfulle artikler og guider til Norsk Kreditt, hjelper brukere med å navigere i låne- og kredittmarkedet med større selvsikkerhet.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden