Kontakt oss

Hvis du har spørsmål til oss angående vår nettside eller forslag til ytterligere kredittselskap som burde blitt listet opp, hadde vi satt stor pris på å høre fra deg.

Vi vil dog minne om at NorskKreditt.no ikke låner ut penger direkte, og kan dermed ikke håndtere spørsmål knyttet direkte til låneselskapene. I disse tilfellene ber vi deg ta kontakt med respektive aktører, eller at vi eventuelt videresender din forespørsel.

Dersom du trenger rådgivning til å finne et lån eller kredittkort tilpasset deg, ber vi deg også om å ta med relevant informasjon som økonomi, forbruk (i fall det finnes rabatter ved bruk av kredittkort) og eventuelle ønsker om nedbetalingstid.

Du kan kontakte oss på: enquiries@firstborngroup.com

Vanlige spørsmål

Vi setter pris på all tilbakemelding som hjelper oss med å forbedre tjenesten vår. Send oss en e-post direkte på enquiries@firstborngroup.com

Hvis du opplever tekniske problemer eller andre vanskeligheter, send en e-post til vårt supportteam på enquiries@firstborngroup.com så hjelper vi deg så snart som mulig

Fantastisk! Send en e-post til teamet vårt på enquiries@firstborngroup.com så tar vi kontakt med deg snart.

For forespørsler om annonsering, vennligst kontakt vårt markedsføringsteam på enquiries@firstborngroup.com

Vi er alltid på utkikk etter talentfulle og lidenskapelige individer som ønsker å bidra til teamet vårt. For de siste jobbmulighetene, besøk vår karriereside under Firstborn Group på LinkedIn. Hvis ingen stilling passer din profil akkurat nå, ikke nøl med å sende en åpen søknad til.

Ja, vi tar databeskyttelse svært alvorlig. All personlig informasjon håndteres med den største konfidensialitet og i samsvar med alle relevante lover.

Oskar er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i finans. Han har raskt gjort seg bemerket gjennom sitt arbeid med innholdsskapning for diverse finansielle institusjoner, inkludert banker, forsikringsselskaper, og investeringsfirmaer. Oskar har en naturlig evne til å forvandle komplekse finansielle emner og jargon til forståelig og engasjerende innhold. Hans lidenskap for finans og økonomi skinner gjennom i hans skrivearbeid, hvor han alltid søker å utdype lesernes forståelse og interesse for økonomiske muligheter og utfordringer. Med en finger på pulsen av finansverdenen bidrar Oskar med aktuelle og innsiktsfulle artikler og guider til Norsk Kreditt, hjelper brukere med å navigere i låne- og kredittmarkedet med større selvsikkerhet.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden