Resurs Bank

Resurs Bank er en finansieringsinstitusjon med mange tilbud om forbrukslån, refinansieringslån og kredittkort.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Godt spekter av ulike lånetilbud
  • Relativt lave renter på forbrukslån
  • Gir også lån til refinansiering
  Ulemper:
  • Aldersgrense 25 år
  • Strenge inngangsvilkår
  • Ingen kundeservice i helgene

  Oversikt

  Resurs Bank har eksistert en rekke år på det norske markedet, og har finansiert mange lån i tillegg til andre tjenester som kredittkort og forsikringer. Oslokontoret startet opp i 2011. I dag er det 110 medarbeidere som jobber i virksomheten.

  For øvrig eksisterer Resurs Bank i alle de nordiske landene. De startet opp i Sverige helt tilbake i 1977. Da var det først og fremst enkle finansieringsløsninger for kunder i detaljhandelen som gjaldt.

  De oppgir at de samlet har betjent over 5,7 millioner kunder. Tjenestetilbudet spenner over ulike finansieringsløsninger som delbetalinger, forbrukslån, kredittkort og forsikringer.

  Når det gjelder kredittkort har de også samarbeidsavtaler hvor de blant annet leverer til aktører som Plantasjen, Brilleland og Bauhaus.

  Konsernet engasjerer seg også i bærekraftig utvikling, som gjennom deltakelse i FN-programmet Global Impact.

  Lånetilbud fra Resurs Bank

  Av lånene er det først og fremst vanlige forbrukslån og lån til refinansiering uten sikkerhet som promoteres. Her er det vanlige spekteret med den øvre lånegrensen på 500 000 kroner.

  Rente og øvrige betingelser avgjøres etter en kredittvurdering på grunnlag av lånesøknaden som er sendt inn.

  For en søknad om refinansering kreves det at du undertegner en refinansieringsfullmakt. Men da ordner banken til gjengjeld opp med kreditorene for alle de kravene som inngår i refinansieringen. Således slipper du den byrden.

  Det bør også nevnes at Resurs Bank tilbyr en betalingsforsikring på sine lån. Den er selvfølgelig frivillig, men med den kan du gardere deg dersom du blir sykmeldt eller arbeidsledig i lengre tid.

  Popularitet

  Resurs Bank har hatt en god utlånsvekst. Fra 2018 til 2019 ble det registrert en økning på 14 %, som må anses betydelig.

  På kortsiden blir de også flittig benyttet av mange firmaer i detaljvarehandelen, både i Norge og Norden for øvrig.

  Vi vil påstå at dette er en bank i vekst.

  Sikkerhet og service

  Med et svensk-registrert moderselskap, er det den svenske Finansinspektionen som har oppsynet med banktjenestene i Resurs Bank.

  Finansinspektionen tilsvarer det norske Finanstilsynet, og ivaretar omtrent det samme regelverket. Det burde inngi tilstrekkelig trygghetsfølelse også hos de norske kundene.

  Datasikkerhet og vern av personopplysninger tillegges stor vekt i bankens daglige virke. Derfor er du alltid nødt til å identifisere deg når du tar kontakt. GPDR-direktivet er også lagt til grunn i bankens behandling av kundedata.

  Dertil har banken en egen klageansvarlig som kundene kan kontakte direkte på e-post dersom de har spørsmål eller føler det er noen uoverensstemmelser.

  Oppsummering:

  Resurs Bank Norge tilbyr solide produkter på linje med de beste i bransjen. Med en kredittgrense på 500 000 kroner både til vanlig forbruk og til refinansiering vil det kunne dekke behovene for de aller fleste.

  Vi ser at inngangsvilkårene; 25 års aldersgrense og krav om en årsinntekt på 280 000; er strengere enn hva enkelte av konkurrentene kan tilby. På den annen side er en maksimal effektiv rente på 19,39 i det lavere sjiktet.

  Vi antar dette betyr at Resurs Bank med en siling av låntakerne kan tilby bedre betingelser til de som oppfyller disse kravene.

  Vi tenker også at Resurs Bank kunne gi en løpetid på 15 år for refinansieringslån, som er den øvre grensen som er satt av Finanstilsynet. Men likevel, 12 års nedbetaling som tilbys av Resurs Bank, vil være mer enn tilstrekkelig for de fleste.

  Avslutningsvis kan vi konkludere med at Resurs Bank er en svært seriøs aktør i bransjen, og som oppfyller myndighetenes krav samtidig som de yter litt ekstra. Det er også en bank som åpenbart tar sine lånekunder på alvor.

  Dersom du vil ha et forbrukslån til overkommelige betingelser, eller å undersøke om de kan gi et bedre tilbud på lån du allerede har, bør du gi dem et forsøk.

  Omtale - Resurs Bank
  Vurdering 69100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Aldersgrense 25 år
  • Inntekt fra 280 000 kroner per år
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Folkeregistrert adresse i Norge
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:29 kr Uppl.avgift: 995 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden