365Privat

365Privat ist eine Kreditkarte von 365Direkte, die wiederum ein unabhängiger Teil der Danske Bank ist. Die Karte hat unter anderem Cashback beim Kauf von Kraftstoff und das Rabattprogramm Dealpass.

365 er en klassiker blant kredittkortene, og er et av de som har eksistert i lang tid. Tidligere har det vunnet brukertester iblant annet Dine Penger.

Kredittkortet 365 Privat er et tilbud fra 365 Direkte som også tilbyr sparekonto rettet mot kunder med over 100 000 kroner på konto.
365 Direkte er en selvstendig enhet av Danske Bank. Det er således nettbankløsningen til Danske Bank som brukes for administrasjon av kortet.

Etter at Danske Bank kjøpte opp Fokus Bank i Norge i 1999, har de etablert seg som en av de store bankene for privatkunder i Norge. Hovedkontoret ligger fortsatt i Trondheim, som det gjorde under navnet Fokus Bank.

Danske Bank er sterkt tilstedeværende i alle de nordiske landene, og også i Europa ellers.

Bonus og andre fordeler

365 Direkte har flere fordeler i kortet som den bevisste bruker kan anvende til å spare penger på. Det er følgende:

 • Cashback på drivstoff
 • Rabattprogrammer Dealpass
 • Rabatt på strømavtale
 • Rabatt på Hertz leiebil

Penger tilbake på drivstoff

Kortets flaggskip er drivstoffavtalen, som er blant de beste på markedet.

Cashback betyr at avslaget ikke registreres ved selve kjøpet, men at den kommer til uttrykk på fakturaen du får tilsendt i ettertid på kredittkortet. Du får med andre ord penger tilbake av det du har betalt.

Mest får du igjen når du fyller tanken på Esso. Da får du en cashback tilsvarende det magiske tallet 3,65 %. Det gjelder alle kjøp på Esso-stasjonene, også varer og snacks.

I tillegg til dette får du ytterligere 34 øre i rabatt per liter du fyller. Denne rabatten signeres Esso, mens det er kortselskapet selv som betaler ut cashback.

Dersom du ikke skulle finne en Esso-stasjon når du har bruk for den, får du også 2 % cashback på drivstoff fra andre leverandører, i Norge og i utlandet.

Men ingenting vokser inn i himmelen. Det er en øvre grense for cashback på 2 000 kroner i løpet av et år. Har du 365 Privat kredittkort som en del av en fullstendig kundepakke fra Danske Bank, økes den til 3 000 kroner.

Rabatter i butikker

I likhet med en del andre MasterCard tilbyr 365 Privat rabattprogrammet Dealpass.

Det er et program hvor hundrevis av spisesteder og butikker over hele landet deltar med sine rabatter. Disse kan være opp til 25 % av prisen på varer eller tjenester.

Du får en fullstendig oversikt over alle brukersteder som tilbyr rabatt gjennom Dealpass på sidene til Danske Bank. Ved å søke på varen eller tjenesten du er ute etter, vil du høyst sannsynlig finne fram til en egnet rabatt ett eller annet sted.

Vær oppmerksom på at dersom du bruker Dealpass-rabatten på et spisested, inkluderer den ikke konsum av alkoholholdige drikker.

Gunstig strømavtale

365 Direkte har inngått en avtale med strømleverandøren Ustekveikja Energi i Hallingdal.

Dersom du flytter strømabonnementet ditt hit, får du de første tre månedene en pris på 1,5 øre/kWh og kroner 0,- i fastbeløp. Etter dette får 0,5 øre/kWh i rabatt på ordinært påslag.

Rabatten forutsetter at strømregningen blir betalt med 365 Privat MasterCard.

Det er ingen bindingstid på avtalen. Du kan altså velge å si den opp etter at du har mottatt den innledende 3 måneders kampanjerabatten.

Rabatt på leiebil

Bestiller du leiebilen fra Hertz og betaler med 365 Direkte Privat, får du 10 % rabatt i store deler av verden. I enkelte land får du rabatt på både nettopris, forsikring og flyplassgebyr. I andre land får du kun avslag på leien, men ingen rabatt på forsikringen og flyplassgebyret

Forsikringer

Kortet har dessverre ingen forsikringer, heller ikke reise- og avbestillingsforsikringen som er inkludert i de fleste kredittkort.

Det betyr at du bør sjekke at du har en helårsforsikring som dekker dine behov, eventuelt betale minst halvparten av reisen med et annet kredittkort som har reiseforsikring.

Kredittgrense og renter

Den høyeste kredittgrensen du kan få med dette kortet er 50 000 kroner.

For utestående saldo etter at den rentefrie perioden på 45 dager har gått ut, beregnes en månedsrente på 1,783 %. Det tilsvarer en nominell årsrente på 21,40 %. Effektiv rente ved normert bruk tilsvarer 25, 53 %.

Gebyrer

Det beregnes ikke årsgebyr, fakturagebyr (med mindre du vil ha den tilsendt på papir) eller gebyr på varekjøp med 365 Direkte.

Det er derimot gebyr på kontantuttak på 45 kroner i tillegg til 2 % av uttaksbeløpet. Det er høyere enn de fleste sammenliknbare kredittkort.

Det beregnes også et valutapåslag på 2 % ved handel i annet lands valuta. Andre kredittkort begrenser seg til 1,75 % her.

Betingelser for å få kort

Du skal være eldre enn 21 år gammel og ikke ha betalingsanmerkninger for å få 365 DIrekte MasterCard.

Utover det må du godkjennes etter kredittvurdering, hvor inntekt, gjeldssituasjon og forholdet mellom disse to faktorene er det avgjørende.    

Fordeler:
 • Billig drivstoff hos Esso
 • Også cashback fra andre drivstoffleverandører
 • Etableringsgebyr 0kr
Ulemper:
 • Ingen reiseforsikring inkludert
 • Registrert liknet inntekt
 • Høye gebyrer

Vilkår

 • Kredittkort fra 21 år
 • 350 00 kr i årsinntekt
 • Ingen betalingsanmerkninger
 • Varekjøp inn-/utland: 0 kroner
 • Kontantuttak: 40 kroner + 2 % av beløpet
 • eFaktura: 0 kroner
 • Valutapåslag: 2 %
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden