re:member black

re:member tilbyr to kredittkort, re:member glack og re:member gold.

Det er Enter Card Norge som står bak re:member bank og kreditkortene deres. Entercard Norge er igjen en del av det internasjonale selskapet Enter Card Group AB.

Bonus og Cashbacks – Hvordan fungerer dette?

re:member black har et fordelsprogram kalt re:member reward.  Her har de avtaler med mer enn 200 nettbutikker landet rundt innen forskjellige segmenter.

Betaler du med kortet vil du få rabatt, noen steder opp til 20 % på kjøpsprisen.

De mange butikkene er ramset opp på nettsiden til re:member black. Du kan også manøvrerer deg over til dem fra nettbanken.

I tillegg har re:member utarbeidet en egen reward-jeger du kan bruke til å søke deg fram til gode tilbud på det du er på jakt etter.

For å få rabattene dine når du handler, er det viktig at du er innlogget i nettbanken.

Du legger varene i handlekurven på vanlig måte, og krysser av for reward. Rabatten trekkes ikke direkte fra i prisen, men du vil få den trukket fra på din neste regning på re:member-kortet ditt.

Du får din reward-rabatt selv om varen allerede er nedsatt i pris fra nettbutikkens side.

Det er stort spekter av varer som tilbys gjennom disse nettbutikkene. Du vil finne det meste du trenger innen sport og fritid, bøker, klær, elektronikk, hus og hjem og mer.

Men rabattene er altså opptil 20 %. For å se hvilket rabatt-tilbud som gjelder for den enkelte butikk, må du søke den opp fra re:member-siden

Forsikringer

Med re:member black har du inkludert reise- og avbestillingsforsikring så lenge du betaler med kortet. Det betyr at minst 50 % av den totale prisen skal kunne spores tilbake til en transaksjon med kortet.

Denne forsikringen dekker også familiemedlemmers reise så lenge den blir betalt med kortet, det vil si ektefelle/samboer og hjemmeboende barn inntil 21 år. Den gjelder også for ikke-husstandsmedlemmer som du reiser sammen med.

For reisesyke eller transport som skulle være nødvendig i forbindelse med dette, gir forsikringen ubegrenset dekning. På dette punktet reserverer den seg imidlertid for personer som er eldre enn 80 år.

Ellers inkluderer den en ansvarsforsikring som dekker skader opp til 3 millioner kroner og en avbestillingsforsikring som tilbakebetaler inntil 20 000 for enkeltpersoner eller 50 000 for familier.

Du kan også bestille tilleggsforsikringen Trygghetspakken for 249 kroner per år. Den vil dekke assistanse i forbindelse med ID-tyveri, egenandeler ved skade på leiebiler, og uhell som oppstår med varer du har kjøpt.

Ytterligere en ekstraforsikring du kan tegne i forbindelse med kortet ditt, er betalingsforsikring.

Den kalles Betalingsforsikring Pluss og dekker betaling av den til enhver tid aktuelle saldoen på kortet ditt dersom det oppstår problemer som følge av arbeidsledighet, sykdom eller død.

Ønsker du denne forsikringen, belastes du et tillegg på 0,6 av saldoen på kortet ved hver fakturering. Dersom saldoen er 0, betaler du heller ikke noe på forsikringen.

Det er forsikringsselskapet AmTrust International Underwriters DAC, i samarbeid med Willis Towers Watson Sweden AB, som står bak de forsikringene som tilbys gjennom re:member black. Det er også de som blir å kontakte i forsikringssaker.

Kredittgrense og renter

Den høyeste kredittgrensen du kan få med re:member black er 150 000 kroner.

Hvor høy kreditt du faktisk får på kortet ditt, avhenger av en kredittvurdering. Før de gir deg kort, må selskapet foreta en vurdering av om du er i stand til i verste fall å tilbakebetale 150 000 kroner.

I vurderingen er det vesentlig hvor høy inntekt du har, hvor mye gjeld du har og hvilke rammer du har på andre kredittkort du måtte ha. Det er selvfølgelig mulig å søke om forhøyet kredittramme når du har disponert kortet en tid.

re:member black tilbyr en nominell rente på 21,62 %. Dette bringer det inn i en mellomklasse blant kredittkortene.

Den effektive renten etter standard beregningsmetoder er 25,4 %, men her avhenger det av i hvor stor grad du bruker de gebyrbelagte tjenestene.

Du behøver på den annen side ikke betale renter i det hele tatt dersom du dekker opp skyldig beløp i løpet av den rentefrie perioden på 45 dager.

Gebyrer

Du betaler ikke årsavgift for re:member black. Ønsker du tilleggsforsikringene, betaler du separat for disse. Det er heller ikke gebyr for å ta ut kontanter i minibank (men her vil det imidlertid påløpe renter).

Betaler du i et annet lands valuta, er det et påslag på 1,75 % av det angjeldende beløp.

Den gode nyheten er at det ikke følger noe årsavgift med re:member-kortet, med mindre du velger en av tilleggsforsikringene.

Ellers er det ikke voldsomt med gebyrer knyttet til kortet. Det er for eksempel intet gebyr for å ta ut penger i minibank. Men vær oppmerksom på at her beregnes renter fra dag én.

Trenger du erstatningskort, er dette også kostnadsfritt.

Valutapåslaget er oppgitt til 1,75 %.

Betingelser for å få kort

Den viktigste inngangsporten til et re:member black-kort er kredittvurderingen. Her avgjøres det om du får kort, og i så fall hvor høy kredittgrense du skal ha.

I kredittvurderingen vil det sjekkes om du har betalingsanmerkninger og innhentes opplysninger fra Gjeldsregisteret. Hvor høy inntekt du har, og om den er fast, er selvfølgelig også svært avgjørende.

Fordeler:
 • Egen nettbankløsning
 • 20 % rabatt i utvalgte nettbutikker
 • Reise og avbestillingsforsikring
Ulemper:
 • Ingen drivstoffrabatt

Vilkår

 • Gebyrfritt
 • 45 rentefrie dager
 • Kredittgrense - 150 000 kr
 • Effektiv rente - 27,86 %
 • Må være 18 år for å få kort
 • Søknad avgjøres etter kredittvurdering
 • Erstatningskort - 0 kr
 • Kontantuttak i minibank - 35 kr + 1 % av uttak
 • Kontantuttak i bank - 75 kr + 1 % av uttak
 • Overføring fra kort til konto - 35 kr + 1 % av beløpet
 • Overtrekksgebyr - 125 kr
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden