re:member gold

re:member gold tilbys av re:member bank som også har kredittkortet re:member black.

Sistnevnte har noe høyere kostnader, men ellers er kortene ganske like. re:member bank tilbyr også forbrukslån og en egen nettbankløsning.

Bak re:member bank finner vi Enter Card Norge, som er en del av det nordiske selskapet Enter Card Group AB.

Bonus og Cashbacks – Hvordan fungerer dette?

Det gyldne kredittkortet fra re:member tilbyr ikke et bonusprogram, men det gir gode renter som knapt kan være bedre.

Kortet inneholder ingen ekstra rabatter og er designet for de kunder som foretrekker å bruke kredittkortet for kontantuttak.

Fordi re:member gold ikke tar noen ekstra gebyrer for kontantuttak.

Forsikringer

Sammenlignet med det klassiske re:member kredittkortet inkluderer ikke det gyldne kredittkortet reiseforsikring.

Dette kortet er et rent kredittkort som har hele fokuset på lave renter.

Med en kredittgrense på 150 000 NOK og en effektiv rente på 21,11 %, gjør re:member gold-kortet et positivt inntrykk.

Som en tilleggsforsikring tilbyr re:member-kortet Trygghetspakken. Det koster 249 kroner ekstra i året dersom du ønsker denne.

Trygghetspakken dekker tap som er oppstått i forbindelse med ID-tyveri opptil 1 million kroner.

Denne forsikringen dekker også egenandelen ved skade på leiebil. Leiebiler er i utgangspunktet forsikret, men egenandelen kan være ganske høy.

Endelig dekker Trygghetspakken også skader som er oppstått ved uhell på varer du har kjøpt. Den kan dekke reparasjon eller erstatte varen opp til en sum av 20 000 kroner.

Du kan også tegne en betalingsforsikring – Betalingsforsikring Pluss -knyttet til saldoen på re:member gold-kortet. Den koster deg 0.6 % av den til enhver tid pålydende saldoen.

Det betyr også at du ikke betaler noe dersom den ligger på 0. Du kan fremme krav på forsikringsselskapet ved arbeidsledighet, sykdom eller død.

Forsikringen du får eller tegner gjennom re:member -kortet administreres av forsikringsselskapet AmTrust International Underwriters DAC, i samarbeid med Willis Towers Watson Sweden AB.

Kredittgrense og renter

Den øvre kredittgrensen for re:member gold er 150 000 kroner. Dette er relativt høyt for et kredittkort. Om du blir tildelt denne høyeste kredittgrensen, avhenger imidlertid av kredittvurderingen.

Hvor mye gjeld og hvor mange kredittkort du har fra før, kan være avgjørende her. Den nominelle renten på 14.9 % er ganske så gunstig til kredittkort å være. Her kan de måle seg med et forbrukslån.

Den effektive renten er oppgitt til 21,11 %, men her avhenger det mye av hvordan du bruker kortet.

Mange gebyrbelastede funksjoner som uttak i minibank, vil sende den i været. Varekjøp er på den annen side kostnadsfrie.

Det aller beste er at re:member gold tilbyr 45 dagers rentefritak. Dersom du betaler den månedlige fakturaen fullt ut ved forfall, er kortet nærmest uten kostander.

Dette har det selvfølgelig til felles med mange andre kortløsninger.

Gebyrer

Den gode nyheten er at det ikke følger noe årsavgift med re:member gold, med mindre du velger en av tilleggsforsikringene.

Ellers er det ikke voldsomt med gebyrer knyttet til kortet. Det er for eksempel intet gebyr for å ta ut penger i minibank. Men vær oppmerksom på at her beregnes renter fra dag én.

Trenger du erstatningskort, er dette også kostnadsfritt.

Valutapåslaget er oppgitt til 1,75 %

Betingelser for å få kort

Det er ikke angitt konkrete betingelser for å få kortet på nettsiden til re:member gold.

Det kommer imidlertid klart fram at du skal gjennom en kredittvurdering som er avgjørende for at du får kortet, og i så fall med hvilken kredittgrense.

Vesentlig i kredittvurderingen er hvor mye gjeld du har fra før. Myndighetenes føring er at bankene ikke skal yte kreditt som samlet overstiger fem ganger vedkommendes årsinntekt.

Du må selvfølgelig også være minst 18 år gammel, og ha en folkeregistrert adresse i Norge.

Fordeler:
 • Lav nominell rente
 • Kontantuttak i minibank - 0 kr
 • Kontantuttak i bank - 0 kr
Ulemper:
 • Streng kredittvurdering
 • Ingen bonusar

Vilkår

 • 45 rentefrie dager
 • Ingen Årspris
 • Kredittgrense til 150 000 kr
 • Effektive rente 21,11 %
 • Må underlegges kredittvurdering ved søknad
 • Må være fylt 18 år
 • Kontantuttak i minibank - 0 kr
 • Kontantuttak i bank - 0 kr
 • Tilleggskort - 0 kr
 • Overføring fra kort til konto - 35 kr + 1 % av beløpet
 • Valutapåslag - 1.75 %
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden