TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et tilbud fra TF Bank. Inntil 2017 var de kun registrert som finansieringsforetak, men fikk da lisens til alminnelige bankvirksomhet fra Finanstilsynet.

Som finansieringsforetak har de drevet i Norge helt siden 1984. Med hovedkontor i Bergen sysselsetter de 35 heltidsansatte.

TF Bank er en del av det internasjonale foretaket TF Bank AB. Utover Norge inkluderer dette Sverige, Finland, Estland, Litauen, Latvia, Tyskland, Østerrike, Polen og Danmark. Selskapet er registrert på Stockholm børs og betjener samlet mer enn 2 millioner kunder.

Bonus og Cashbacks – Hvordan fungerer bonus-systemet

TF Bank Mastercard har sitt eget fordelsprogram: Dealpass. Med Dealpass kan du få rabatter på mer enn 240 steder over hele landet. Dette omfatter lokale restauranter, hoteller, opplevelser og butikker innen klær, sko, interiør og maling. Til og med kinobilletter kan du få avslag på her. Ved å logge deg inn på din brukerside får du informasjon om hvilke steder dette gjelder. Handler du på Internett, får du en egen rabattkode du fyller inn ved kjøper. Befinner du deg i en fysisk butikk foreviser du fordelskortet ditt samtidig som du betaler med TF Bank Mastercard.

Forsikringer

Det er to forsikringer som følger med TF Bank Mastercard. Det er den tradisjonelle reise- og avbestillingsforsikringen og det er forsikring i tilfelle ID-tyveri. De viktigste punktene som dekkes av reiseforsikringen er ubegrenset dekning av medisinske utgifter som følge av reisesyke. Det samme gjelder hjemtransport. Reiseledsager er dekket inntil 25 000 kroner. Videre refunderer forsikringen tap som følge av reiseavbrudd inntil 150 000 kroner. Den gir også ubegrenset hjelp i tilfelle evakuering i landet du befinner deg i. ID-tyveri er et voksende problem som kan avstedkomme mange problemer for den det gjelder. Det typiske er at ID-tyven inngår rettshandler i ditt navn, typisk låneopptak. Selv om du kan ha retten på din side, er det mye juridisk man vikles inn i. En forsikring mot ID-tyveri som følger med TF Bank Mastercard dekker juridisk assistanse inntil 150 000 kroner. Dessuten inkluderer den døgnåpen telefonassistanse. Kortet har også en frivillig betalingsforsikring for tilfelle av sykdom og arbeidsledighet. Prisen på denne er en fast prosentsats av din aktuelle lånesaldo. Forsikringsløsningene til TF Bank Mastercard leveres av forsikringsselskapet Gouda, en del av Gjensidige. tf bank mastercard

Kredittgrense og renter

Kredittrammen på TF Bank Mastercard fastsettes individuelt etter kredittvurdering. Den øverste grensen ligger på 150 000 norske kroner. Renter begynner å løpe ved fakturering inntil 43 dager etter at kortet ble brukt. Merk imidlertid at ved kontantuttak i minibank beregnes renten allerede fra uttaksdato. Nominell rente opplyses til 1,66 % per måned, som tilsvarer 22,89 % p.a. Effektiv rente anslås til 25,47 % ved benyttet kreditt. Rentenivået ligger følgelig litt under middels sammenliknet med andre tilgjengelige kredittkort.

Gebyrer

TF Bank Mastercard er ikke belastet med alt for mange gebyrer. Det har ingen årsavgift, og både varekjøp og kontantuttak i minibank er helt gebyrfrie. Valutapåslaget er 1,75 % av beløpet det er snakk om. Valutapåslag skjer når du foretar kjøp eller betalinger i utenlandsk valuta. Det gjelder også når du bestiller på nett og betaler i en fremmed valuta. De lave gebyrene gjør at kortets effektive rente ikke er så mye høyere enn den nominelle. Kortet blir da også forholdsvis rimelig i bruk.

Betingelser for å få kort

TF Bank Mastercard opplyser om at hver søknad behandles individuelt, og at det er mange faktorer som spiller inn på om man får kort eller ikke. Du må selvfølgelig ha fylt 18 år, og være myndig. Personer som ikke er myndige har heller ikke anledning til å stifte gjeld. Du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger. Dette er gjengs for alle kredittkort. En betalingsanmerkning er et signal på at her er det en dårlig betaler, og vedkommende bør således ikke tildeles kreditt. Betalingsanmerkninger bør derfor ryddes av veien før du søker om kredittkort. Det vil komme ganske tydelig fram om du har noen slike under en kredittsjekk. Du skal heller ikke ha noen inkassogjeld. Det betyr vanligvis gjeld som er overført til et inkassoselskap. Slik gjeld er gjerne beheftet med en betalingsanmerkning eller i ferd med å få en. Endelig vil TF Bank Mastercard at du har en tilknytning til Norge, i det minste i form av en adresse som er registrert i Folkeregisteret. Utover disse obligatoriske punktene kommer altså selve kredittvurderingen. Altså hvor mye kreditt du tåler med utgangspunkt i dine inntekter og eksisterende gjeld og kreditrammer. Det er også begrensninger fra det offentlige som at du for eksempel ikke bør ha gjeld eller tilgjengelig kreditt som overstiger fem ganger årsinntekten din.
Fordeler:
 • Fordelsprogrammet Dealpass
 • Ingen årspris
 • Lave gebyrer
 • Reiseforsikring og ID-tyveri forsikring
Ulemper:
 • Mangler drivstoff-tilbud

Vilkår

 • Må være 18 år gammel
 • Effektive rente 25,47 %
 • Varekjøp inn-/utland: 0 kr
 • Minibank inn-/utland: 0 kr
 • 43 rentefrie dager
 • Ingen betalingsanmerkninger
 • Ingen inkassosaker
 • Folkeregistrert adresse i Norge
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden